אפשר בבקשה תקציר של מה שהיה הבוקר?

niva99

New member
אם להפקה יש ../images/Emo84.gif../images/Emo84.gif../images/Emo84.gifרק אז זה יקרה!

נעמה8080

New member
בסוף עוד איתן היבש הזה

יגיד איזו עריכה! מזכנות קרןף ליהי ואתי......

adiyon2

New member
כן וגם

את הקטע שהן בונות אסטרטגיה של קרן עם איתן, אתי עם יוני וליהי עם בן.

נעמה8080

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אבישג55

New member
מאמי-זילות המילה

מרוב שמשתמשים במילה מאמי ,כבר אין הבחנה בין מאמי -חיבה אמיתית או מאמי-זלזול,או מאמי סתמי ולכן אין לייחס שום משמעות לכינוי מאמי בפי קרן או כל אחת מהבנות האחרות כלם הפכו שם להיות מאמי וכפרה.

רינתי77

Active member
ממש כמו המילה "מותק" והרבה יותר גרוע הוא

מצבה של "מדהים". מסתבר שאנחנו חיים בעידן ה"מדהים" בו הכל וכולם מ-ד-ה-י-מ-י-ם.

אבישג55

New member
נכון מאוד ,ויש עוד מילים רבות

ולכן אין להפיל על קרן צביעות כשהיא אומרת מאמי או מותק וכדו'.יש לה את המגרעות שלה אבל בסה"כ היא ילדה טובה .וכשסיפרה לאיתן על המעבר שלה מה"פרובינציה" לעיר הגדולה הזדהיתי אתה לחלוטין. ההתנהגות שלה נובעת אך ורק מבילבול.

נעמה8080

New member
אני חושבת שזה הזמן של ההפקה

להראות מי היא! אם היא מראה קטעים סתם, ההפקה הזאת לא שווה כלום ולא מנצלת הזדמנויות. אני אומרת לכם, אם יהיה מעניין ויראו לאיתן קטעים מעניינים שיעצבנו אותו, אני אישית משכנעת אנשים לראות את התכנית, כי זה יעשה אקשן.

נעמה8080

New member
ענבר עשתה החלטה חכמה למרות

שלדעתי היא עשתה את זה כדי להתקרב לאיתן

niva99

New member
הסיכוי שלה עם איתן זה כמו

הסיכוי של אתי לקבל פרס נובל בכימיה.

נעמה8080

New member
או שקרן תזכה בתחרות מלכת היופי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"התמימות" שמפגינה עכשיו אורטל, פשוט מגוחכת.

אני מציעה לה, שתשלוף את הנשק שלה - ליקוק השפתיים ומשחק עם האצבעות עליהן. אה, בעצם אתמול, בשאלה על ששת הימים זה לא עזר. מממ...

נעמה8080

New member
איזו צבועה אתיייייייייייייייייייייייייייי

ראיתי עכשיו את הקטע שהיא סיפרה לענת על מה שאמרה! בטח, ידעה תשדע מזה הקדימה תרופה למכה! כל כך כואב לי על ענת, בחורה טובה ואתי ככה מגעילה וצבועה... "את כל כך יפה" "את כל כך מדהימה" "את באה ממשפחה מדהימה בלי שאני מכירה אותם אני אומרת לך את זה"

נעמה8080

New member
וקחו בחשבון

שיכול להיות שלא יהיה כלום. אם ענבר כל הזמן מגנה על ציר הרשע ואיתן לא ירצה לעשות בלאגן, אז הכל יכול להיגמר בשקט. הם עוד יכולים להחליט ביחד שלא מספרים כלום ונספר דברים אחרים. יש סיכוי שיהיה משעמם!

ליאורי13

New member
סביר להניח שאיתן לא יעשה בלאגן

איך קוראים לו? צנון !!! אז אל תצפו למשהו שישנה או יסעיר את הבית

למעלה