מרוב שמשתמשים במילה מאמי ,כבר אין הבחנה בין מאמי -חיבה אמיתית או מאמי-זלזול,או מאמי סתמי ולכן אין לייחס שום משמעות לכינוי מאמי בפי קרן או כל אחת מהבנות האחרות כלם הפכו שם להיות מאמי וכפרה.
ולכן אין להפיל על קרן צביעות כשהיא אומרת מאמי או מותק וכדו'.יש לה את המגרעות שלה אבל בסה"כ היא ילדה טובה .וכשסיפרה לאיתן על המעבר שלה מה"פרובינציה" לעיר הגדולה הזדהיתי אתה לחלוטין. ההתנהגות שלה נובעת אך ורק מבילבול.
להראות מי היא! אם היא מראה קטעים סתם, ההפקה הזאת לא שווה כלום ולא מנצלת הזדמנויות. אני אומרת לכם, אם יהיה מעניין ויראו לאיתן קטעים מעניינים שיעצבנו אותו, אני אישית משכנעת אנשים לראות את התכנית, כי זה יעשה אקשן.
ראיתי עכשיו את הקטע שהיא סיפרה לענת על מה שאמרה! בטח, ידעה תשדע מזה הקדימה תרופה למכה! כל כך כואב לי על ענת, בחורה טובה ואתי ככה מגעילה וצבועה... "את כל כך יפה" "את כל כך מדהימה" "את באה ממשפחה מדהימה בלי שאני מכירה אותם אני אומרת לך את זה"
שיכול להיות שלא יהיה כלום. אם ענבר כל הזמן מגנה על ציר הרשע ואיתן לא ירצה לעשות בלאגן, אז הכל יכול להיגמר בשקט. הם עוד יכולים להחליט ביחד שלא מספרים כלום ונספר דברים אחרים. יש סיכוי שיהיה משעמם!