אפשר בבקשה תקציר של מה שהיה היום?

קשקשה9

New member
צודק ,זה נמוך ושוביניסטי מה שהולך שם אבל...

זה המקום של הבנות(ליהי) להציב גבולות ברורים מי שמוחלת על כבודה כדי להישאר בתוכנית שלא תיבכה אחרכך על טעויות כאלה משלמים ובגדול

JasPoint

New member
ליהי מאכזבת אבל הייתי מצפה

מההפקה להעמיד את בן במקום. מה שקרה אתמול גרם לא רק לליהי להרגיש לא בנוח אלא גם לשאר הבנות.

קשקשה9

New member
שוב אתה צודק אבל להפתעת כולם וגם לצערי

ציפיות מההפקה הביזיונית ......יש רק בכריות

קשקשה9

New member
תרשה לי להוסיף JasPoint שאני גאה ושמחה

לראות הערות כאלו גם מכיוון מין הגברי-כל הכבוד לך ושאפו על הרגישות

נעמה8080

New member
לגבי ליהי

אף אחד לא מכריח את ליהי להיות עם בן, או להתנשק/להתחבק איתו! היא עושה את זה כדי לא להיות מודחת. היא כל הזמן אומרת כמה שהיא מפחדת מלהיות מועמדת!!!!!!!!!! ורואים כמה שהיא נגעלת מבן, השפת גוף מדברת בעד עצמה. בחורה כזאת צריכה להתבייש! למכור את עצמך כדי לא להיות מודחת?!

JasPoint

New member
בן כבר אמר לה שאם היא לא איתו היא בחוץ

היא יודעת שהיא תלויה בו וזה מציב אותה במצב בעייתי. היא צריכה לבחור בין הכבוד העצמי שלה לבין הישארות במשחק, ולצערי היא בחרה באופציה השנייה. חבל בשבילה. זה בטח לא עוזר "ששתי החברות הטובות" שלה מעודדות אותה ללכת איתו למרות שהיא אמרה שהיא נגעלת ממנו. פה גם קרן איכזבה בגדול, איך היא יכולה להגיד לליהי להיות איתו אחרי מה שהיא שמעה ממנה. עם חברות כאלה...

נעמה8080

New member
קרן איכזבה רק פה?!

חחחחחחחחחחחחח אפשר לעשות רשימה על מה שקרן עשתה, אבל עד אז תיגמר התכנית

dindan84

New member
אהבתי את המכתב.ורובנו כתבנו כאן כמוהו

התחושות שלנו בפורום היו בדיוק כמו האכזבה בדייט ודניאל שהיתה בודדה ועצובה. כולנו כתבנו כאן כמעט פה אחד את מה שכתב אביה אני לא מסמסמת בינתים.הפייבוריטית שלי למיליון היא ליז מההתחלה-יש בי המון חמלה כלפיה אך ברגע האמת כאשר דניאל תעמוד מול הכרישות..אני אתמוך בה

בוףברכה

New member
קראתי...3..שורות אחרונות...,

ועדיין... אני בטוח שדניאל לא תישכח..ת'יומלודת הזאת..כ"כ..מהר. ..(ולדעתי.. גם בדיעבד..היא הייתה מעדיפה לחגוג בוילה...

למעלה