אפשר לברך

omha

New member
אפשר לברך ../images/Emo6.gif

סוף סוף סגרנו על מקום ותאריך: 5.6.2002 בארץ כנען. שמחה גדולה!!! חשבנו שאפשר לנוח קצת עם ההכנות, אבל הבנו שצריך לסגור על תקליטן וצלם מהר מהר, כי זה תאריך מבוקש. האומנם
דיברתי עם דני מחד-סיטרי. מכירים
ממליצים
אין לי מושג במחירים. כמה עולה תקליטן (בערך, כמובן) בקיץ
וצלם
מה התעריפים בערך
(מישהו טוב כמובן- עדיפות לסטילס ווידאו ביחד). מישהו שמע על נעמי יוגב
זהו, נראה לי שזה מספיק שאלות בינתיים (יש עליי בהיסטריות, לא?)

הילולית

New member
מזל טוב!

אתם מתחתנים יופ לפננו - נראה לי שהתאריכים חמים ואתם צריכים להתחיל לחפש דיג וצלם - לגבי דיגי אנחנו סגרנו את מיקס עופר דותן מומלצים בחום (אני קצת משוחדת הוא מהמשפחה) לגבי צלם - אנחנו סגרנו אצל תמי מת"ג הפקות היא עושה סטילס ובעלה את הוידיאו הם פשוט מקסימי אני אשמח לתת לך טלפונים אנחנו סגרנו בשרונית אבל מזוג חברים שהתחתן בארץ כנען אני רק יכולה להגיד דברים טובים והעיקר הוא שגם החברים שלנו שהתחנתו שם ממש משבחים את המקום בהצלחה - והמון מזל טוב.

גם אני ממליצה בחום על מיקס עופר

דותן- ואני ממש לא משוחדת, היה אצלנו בחתונה דיג´י צורי , והיה פשוט מקסים, קודם כל מבחינת בן אדם, הוא קרא את הקהל מצויין , אנשים רקדו אפילו בזמני האוכל .

shelycat

New member
תקליטן.....צלם....

אנחנו לקחנו את רון קובי מבארקה ושילמנו 1200 דולר לפני מע"מ. אני ממליצה עליו בחום, היחס שקיבלנו ממנו (ומהחבר`ה בחברה שלו) לפני הארוע (נפגשנו מספר פעמים) ובזמן הארוע-אין לנו מילה רעה להגיד עליהם ורק דברים טובים (בנוסף לאשתו המקסימה והבן החמוד שלו). הצליח להרקיד קהל "סרבן" ריקודים בדרך כלל עד 01:30 לפנות בוקר, ובכלל קלט את הקהל שלנו שהיה מאוד קשה ומעורב (מבוגרים/צעירים, אוהבי מיזרחי כנגד פולנים קשים, דתיים וחילונים גמורים) וחתן שמסרב לרקוד-אבל ממש. ובנוסף קלע לטעם המוזיקלי המאוד יחודי לחתן ולי. לגבי צלם צריך לברר אנחנו לקחנו את פוטו סיני מרמלה, הם נחשבים לממש טובים (ואחרי שהחומר אצלי אני יכולה לאמר שבצדק קיבלתי איכות ודברים שלא ראיתי אצל אף אחת מחברותי שהתחתנה ולקחה חבילה מקבילה לשלי אצל אחרים) מה גם שאחרי פחות מחודש הכל היה מוכן ואצלי בבית, אבל המחיר או המחיר כואב-אבל למי איכפת (בסוף נגמר בערך 1700$ אחרי ששיגענו אותם וביקשנו עוד תמונות, סריקה על CD של הנגטיבים,תמונות ממוסגרות-4, 6 אלבומי מתנה להורים ולסבים, אלבום מעוצב מדהים ועוד אלבום כיסים נוסף לנו שהיה חצי מעוצב-כמה עמודים ראשונים ומסודר מראש, 2 עותקי תקציר על CD, ארבע קלטות וידאו,בעלות על כל הנגטיבים, צלם וידאו שליווה אותנו כל היום מההכנות, 2 צלמי וידאו בארוע+צלם סטילס וצילומי "חוץ", בנוסף הם עמדו בהמון שיגעונות שלי אחרי החתונה כמו לאתר תמונה טובה של חברתי הטובה לקראת חתונתה, לאתר את האחות של בעלי בתמונות ולדאוג שלו תופיע באלבום ובווידאו(סיפור ארוך) ושש אלבומים להורים כבר הזכרתי!!! נ.ב. התחתנו באוגוסט-מספיק קיץ?

omha

New member
../images/Emo51.gifמה לגבי הצלמת נעמי יוגב ?

והתקליטן דני מחד סיטרי. מישהו/י שמע עליהם

נעמי יוגב - הצלמת שלנו !

מקסימה. שבתה את ליבנו למן הדקה הראשונה :) היא צלמת מעולה. איכותית. אדם נפלא, ישר וסימפטי. אם ראית אלבומים שלה, הם לא עומדים בקנה אחד עם אף צלם אחר שראינו. התמונות טבעיות ומשקפות את אופי הזוג והאירוע כפי שהיו באמת. אנחנו לקחנו גם את הוידאו שלה. יש לה עיצוב וחוש טעם מאוד טובים. אבל ... היא ממש לא זולה ...

omha

New member
../images/Emo99.gif טוב לשמוע. אנחנו ראינו אותה

בחתונה של חברים טובים ועומר (בן זוגי, שיחיה) אמר שהיא מוצאת חן בעיניו - על פי תחושת בטן בלבד. חברים שלנו עדיין לא קיבלו את התמונות ו/או הווידאו. כמה אתם משלמים לה? (אם לא אכפת לך למסור מידע זה?).
מראש

בערך

1600$, בן זוגי היקר ממונה על החישובים המדוייקים. אגב, הוא אומר שכדאי לסגור הכל עכשיו כל עוד השער של הדולר נמוך!! היא לא עשתה לנו הנחה אבל נתנה מלא צ´ופרים (תמונות נוספות בהנחה למשל). בכל מקרה לא הייתי מוכנה לשמוע על אף צלם אחר. כדאי שתקבעו איתה פגישה, יש לה אלבומים יפהפיים להראות, היא עושה אלבום מעוצב מאוד יפה ומושקע. והיא גם נתנה לנו המלצות על הרבה אנשי מקצוע ברמה מאוד גבוהה.

omha

New member
מנסיון?

אם כן, אפשר לשאול אם את יודעת מה התעריף שלו?
מראש.

tooshtoosh

New member
כן

ראיתי אותו בכמה וכמה חתונות, ובכולן היתה לו הצלחה גדולה, הוא בן אדם רגיש ונעים ומוכשר לא פחות. בעניין התעריף... לא נראה לי שאוכל לעזור לך ממש, אבל אני מניחה שמשהו בסביבות ה- 1400-1200 $ - הנחה שלי בלבד.

סיגל2

New member
אני ממליצה על ציקי בק שתיקלט אצלנו

וידע לקרוא את הקהל ולתת את השירים המתאימים וכך התמלאה לנו הרחבה ברוקדים, גם צעירים וגם מבוגרים.

omha

New member
אהובתי ../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

פתאום חשבתי על זה שאני לא זוכרת כמה שילמתם לתקליטן שלך? הוא היה סבבה לגמרי!!! ספרי לי על זה. דרך אגב, תשלחי לי עם שרון תמונות שלכם מהחתונה. אבל על זה כבר נדבר. נשיקות

oc101

New member
אני לא דוגמא../images/Emo100.gif

כי יואב הוא חבר טוב שלנו... אבל מחיר טוב
גם את יכולה לקבל.... נ.ב- מה עם בר אקטיבי? שלך הצעירה

omha

New member
אחת מגדולותיו של המקום (ארץ כנען)

היא שהמקום מספק גם קייטרינג גם עיצוב וגם בר אקטיבי. הבר האקטיבי הוא HAPPY BAR. שמעת עליהם משהו? בלי
: את בבית אחרי הצהריים? אולי נדבר?

למעלה