אפשר לברך

oc101

New member
לא, לא מכירה

מחר זה thanks giving ואני מחפשת עכשיו חופשה בקנדה , או שסתם נקפוץ לניו יורק , אז תתקשרי לנייד שלך הצעירה

omha

New member
תעשו חיים ../images/Emo42.gif

מתי אתם יוצאים? היום? חשבתי להתקשר היום בלילה (אחה"צ שלכם)

*שיר

New member
אני ממליצה על פלסטלינה וספציפית

על עופר בר (הבעלים) ואורן (ה-DJ שלנו). לפלסטלינה יש כמה DJ, ועופר מקצה את ה-DJ המתאים לרוח הערב... כל החבר´ה שם מקסימים ועדינים ובלי פוזה, והמחירים סבירים ביותר!

omha

New member
../images/Emo53.gif מה זה מחירים סבירים?

לפני שהתחלנו את פרוייקט החתונה ההגדרה שלי למחירים סבירים היתה שונה. נראה לי שכל מה שקשור לחתונות מאבד סבירות לחלוטין. אפשר לקבל את הערכתך למחירים סבירים?

*שיר

New member
../images/Emo130.gif מחירים סבירים |כסף

אנחנו התחתנו בספטמבר (העונה החמה) ביום ששי. הצעות המחיר שקיבלנו מ- DJ שונים נעו בסביבות ה-1300-1500$ (לא כולל גשר תאורה) המחיר הרשמי של פלסטלינה הוא 1200$. אבל בגלל שהם ברשימת המומצים של הגן שלנו, ובגלל שעשינו חתונה ביום ששי, קיבלנו אותם במחיר אטקרטיבי של 900$! וזה נחשב מחיר טוב, עד כמה שאני יודעת
ואכן, כן, אני מזדהה לחלוטין עם הקטע שפתאום דופקים לכם מחירים בשמיים מכל הכיוונים. אבל תאמיני לי, אם רוצים (וגם שרון תוכל לומר) אפשר למצוא בעלי מקצוע מצויינים במחירים טובים. לא חייבים להכנע לסחטנים.

אתי@

New member
ההמלצות שלי:

DJ - חנן דרוב המדרוב שהיה פשוט ענקי
לא היתה לנו חתונה - היתה מסיבה ממש
צילום - סיגל שגב. תמונות נהדרות, שירות מצוין, כימיה בשמיים. מומלצת בחום
מזל טוב

dorlim

New member
אני יכול להמליץ לך על הדי ג´יי שלנו

בשם יובל ענבר.- פשוט אמן. אמנם לא התחתנו, אבל ראינו אותו בכמה אירועים, שבכולם הוא קרא את הקהל בצורה מדהימה, והרקיד את כולם עד שעות מאוחרות (אפילו עד 3.30 בלילה...) הוא ממש לא יקר, כי הוא אדם פרטי ולא חברה, ובנוסף למחיר הנוח, הוא מצ´פר בלי הפסקה.והכי חשוב - מקצוען. אם תרצי את ה
שלו, אשלח לך לדואל.

יעלי2

New member
כמו שאתם רואים ענף החתונות השתפר

ולמרות שהמחירים גבוהים, יש גם עליה ברמת נותני השירותים וזאת הסיבה להמלצות הכל כך מגוונות. אנחנו מתחתנים בפברואר ולקחנו את DJ עמית קורן מאינפיניטי מתוך כוונה שתהיה מסיבה למבוגרים ולצעירים גם יחד.

omha

New member
../images/Emo51.gifאני אשמח לקבל את מס´ ה- ../images/Emo33.gif

שלו. אם זה לא יהיה לך קשה מדיי, האם תוכל לספר לי קצת על הסגנון שלו? האם הוא מהדברנים? סגנון המוסיקה (דאנס/האוס/טרנס/פסדובלה/מזרחי...). תודה מראש.

הילית*

New member
אנחנו גם לקחנו אותו והיינו מאוד

מרוצים.. הוא לא מדבר בכלל ....ועונה לצרכים שלכם ושל הקהל נהדר

יעלי2

New member
אם התכוונת אלי, הטלפון של אינפיניטי

5108357 או 5167713 (תגידו ששלח אותם הזוג שראה את מיקי ברזילי בדייויד אינטרקונטיננטל). ואם אכן התכוונת אלי, אז אנחנו חיפשנו די ג´יי אילם שרק יכוון את האורחים לחופה. אז הוא לא דברן. הוא מתאים את עצמולדישת הזוג, אבל הראש שלו זה לנגן מוסיקה שרוב הקהל מתחבר אליה (יעני לא רק מוסיקה בום בום לצעירים). שנות ה 70 בגירסאות כיסוי עכשוויות מדליקות וכו. יתר מאוחר הוא שם האוס במיין סטרים (יעני דופק בראש אבל כוווום מכירים). מזרחי ופסדובלה לפי תיאום איתו. אני אמרתי שאין לי התנגדות למזרחי ואני אשמח אם יהיה קטע דרבוקות מדליק שיכניס את כולם לעינטוז. בהצלחה. (נ.ב. בחירת התקליטן היתה ארוכה והקפדנו לראות את כולם מנגנים. הוא היחיד שראינו את השותף שלו, קבענו איתו, הוא ניגן לנו קטעים לדוגמא-והרבה וחתמנו במקום!

הילית*

New member
ועוד משהו...הוא מאוד אוהב את מה

שהוא עושה וזה דבר מאוד חשוב בכלל עם כל אנשי המקצוע של החתונות. וכן, הוא מאוד מתחבר לשנות ה- 70 במיוחד עם המוסיקה הישראלית. אבל הוא יכול להתחבר כמעט לכל דבר...

utopia

New member
מזל טוב

בחירה מצויינת (טוב, גם אנחנו מתחתנים שם...) אנחנו לקחנו את קליאנטה (אילן הניג) כ - dj עם צלם אנחנו עדיין לא סגורים - אולי סיגל שגב.

omha

New member
../images/Emo45.gif אכן מקום מקסים. איך שנכנסתי

למקום ראיתי את עצמי מתחתנת בו. לעומר לקח קצת יותר זמן. מה שהדאיג אותו זה הרעש מהכביש. אבל התקשרנו לשני זוגות שהתחתנו שם שהרגיעו אותנו ואף יותר מיזה. מתי אתם מתחתנים? בקשר לקליאנטה - יש לי אפשרות ל"פרוטקציה" אצלם. מי התקליטן הכי הכי שלהם? אילן הניג? שמעתי שהם תופסים תחת, אתם הרגשתם את זה? אם זו לא חוצפה אפשר לדעת כמה הוא לוקח לכם? תודה תודה תודה, מראש.

utopia

New member
בקשר לרעש -

היינו שם כבר מספר פעמים (אני נודניקית...)ומעולם לא שמענו רעש מהכביש. אז כך שאין לכם מה לדאוג. אנחנו לקחנו את אילן הניג מקליאנטה. הוא נחשב להכי טוב שם. בכלל לא הרגשנו התנשאות או משהו בסגנון. גם אילן וגם אייל היו מאד מאד נחמדים ואחץ הסיבות שבחרנו בהם הייתה שהרגשנו מאד נוח בחברתם. הם לוקחים לנו את מחיר הקיץ, כמובן (אנחנו מתחתנים בסוף מאי) - 1500$ ועוד מע"מ.

אינצה

New member
מה פתאום תופסים תחת???

אצלנו בחתונה היה אילן הניג מקליאנטה. לכל אורך הדרך הוא וגם כל האנשים שבאנו במגע איתם היו סוּפר נחמדים אלינו ואילן עצמו הוא פשוט מקסים היינו אצלו בשלוש פגישות מוסיקה והיינו יכולים להמשיך עוד ועוד ההכנות שהכי נהניתי בהן לפני החתונה היו הפגישות איתו באירוע עצמו הוא היה מעל ומעבר - פשוט ענק! מומלץ בחום!

למעלה