אפשר לדעת....

sigalusha

New member
וואלה

בדקתי ואת צודקת.... נראה לי בכל אופן לפי מה שראיתי באינטרנט מישהו יודע אולי כמה נחש כזה אמור לעלות?

dreaming h

New member
ממ..

קשה לי להאמין שתקבל מידע בפורום לגבי מחירים, ואני מניחה שזה תלוי ממי קונים.. אתה מעוניין לרכוש כזה? יש לך נחשים?

woma

New member
מה שבטוח...

קליפורניה קינגסנייק זה לא!!!!!! לדעתי הכלאה כלשהי שכנראה כוללת דם של מילק.

woma

New member
ראשית הצבעים...

שנית מבנה הצורות על הגב (אני מכיר את רוב המופעים של נחש מלך קליפורני Lampropeltis getula californiae וזה בוודאות מוחלטת לא אחד מהם, אם כי הייתי מהמר שיש לו 'דם קליפורני'.

naja

New member
מסכים עם WOMA

זו הכלאה של כמה סוגי נחשים. לדעתי מעורבים כאן נחש מלך קליפורניה, סוג של מילק סנייק ואולי גם כרכן תירס. אחת הבעיות עם החברה שעושים הכלאות בארץ היא שהם לא טורחים לתעד את העבר של הנחשים ולכן קצת קשה אח"כ לדעת מה אנחנו רואים.

naja

New member
תגיד משהו....

זה הנחש שהיא מציגה תמיד בתור-"סינלואה אלבינו"?

נועם ג

New member
נאג'ה

קבל תיקון קל זה סינלואה עם פואבלן הילדים שלו הם עם מעט כרכן זה מילק טהור אבל הוא לא סינלואה 100 אחוז בי

naja

New member
אין מצב.

דבר ראשון. לנחש הזה יש ללא ספק דם של מין נוסף מלבד סינלואה ופואבלן ואפשר לראות את זה לפי הכתמים על הראש והפיזור שלהם לאורך הגוף. דבר שני והרבה יותר חשוב-לא קיימים בעולם מילק סינלואה אלבינו ומילק פואבלן אלבינו ןלכן יצירת צאצא אלבינו משני נחשים כאלה הוא לא ממש אפשרי.

woma

New member
מסכים לחלוטין..

אני 'חרשתי' רבות כבר מספר שנים אתרים של מגדלים בארה"ב ומעולם לא נתקלתי בפואבלן או סינלואה שהיו טהורים ואלבינו. בד"כ ההגעה עם מינים אלה לאלבינו מתבצעת באמצעות זיווג עם ruthveni אלבינו (Lampropeltis ruthveni) אולם בארצינו שכונת הנחשים היקרים בד"כ, בוצעו הזיווגים עם כרכני תירס או קינגים השייכים לתת המין Getula והתוצאות, מיותר לציין, איכותיות במידה פחותה בהרבה לעומת זיווג עם ruthveni.

woma

New member
קיבלתי המלצה לא לסוע מגורם מודיעיני

בחו"ל, אחרי שהסביר לי את מגרעות התערוכה

naja

New member
אין להם מה להציג?

די לא מתוחכם לעשות תערוכה בדיוק בתקופת הבקיעות. תגיד, יש חדש עם הפיתון דם של אלעד? הוא עושה משהו?

woma

New member
כן בעיקר מתנשל../images/Emo13.gif

כרגע מדובר בתערוכה לא כ"כ גדולה המבוססת יותר על סוחרים ולא מגדלים (breaders) ומה שמוצג בה זה ה left overs של בקיעות 2003 בעיקר.

למעלה