אם איני טועה ואני לא חושב שאני טועה
זה נחש שראיתי אצלה לפני כ-5 שנים ואז היא אמרה לי שהוא מילק סינלואה נקי. כמובן שניסיתי ללא הצלחה להסביר לה שאין בשוק מילקים סינלואות אלבינו אלה נלסון שהוא די דומה אבל באותו הזמן לא היה אותו בארץ (הגיע כמה שנים מאוחר יותר) אבל היא התעקשה שהוא נחש נקי ולא נלסון על אף שמילק נלסון דומה 2 טיפות מים למילק סינלואה ולא כל החוקרים בטוחים שבכלל מדובר בשני תתי מינים נפרדים אלה במין אחד. היא סיפרה שהנחש הוא תוצר של זיווג בין זכר או נקבה של שהייתה שייכת למישל (שלי) מאיר לזכר או נקבה שהיה שייך לאלעד צחי (הזכר או נקבה זה בגלל שאיני זוכר מי היה שייך למי). היא טענה שמזיווג של שני הנחשים יצאו מספר תינוקות שמתוכם אחד או שניים יצאו לבקנים ואת זה היא קיבלה לשמור והוא גם היחיד ששרד. אמרתי לה שלא נראה לי שהמילקים היו נקיים וככל הנראה היה להם דם של כרכן תירס לבקן, אבל היא התעקשה. מאוחר יותר דיברתי עם אלעד צחי והוא אמר לי שהנחש שזיווג מטעמו היה הכלאה בין כמה מיני נחשים ובשום מצב לא סינלואה נקי. כשדיברתי עם סטלה ואמרתי לה את זה היא הכחישה שהנחש הגיע מאלעד וסיפרה לי משהו אחר שאיני זוכר כרגע. בנוגע לזה שהמגדלים לא מקפידים על תיעוד של הזיווגים זה נכון אבל זה שגם לרוב המגדלים שקונים את הצאצאים לא איכפת מה אומרים להם לגבי מוצא הנחש זו גם בעיה רצינית.