אפשר להגיד ערב טוב? פורומים\נט וזוגיות

Anna begins cc

New member
תשובתי-

אני לא בזוגיות כרגע,
אבל אני יכולה להגיד שרוב החברים שלי יודעים על התחביב הזה אבל לא בדיוק את מהותו..
לאחרונה יוצא לי להכיר הרבה אנשים חדשים וללכת למפגשי פורום וכו'- ואני לא משקרת לחברים או למשפחה שלי.. הם יודעים שאני פוגשת חברים מהאינטרנט אבל אף אחד מהם לא שואל או מתעמק בדיוק באיפה, מי, כמה, למה..
יש לי רק חברה אחת שאותה אני משתפת כמעט בהכל.. היא יודעת באלו פורומים אני גולשת, היא אפילו יודעת את הכינוי שלי, אבל אני סומכת עליה ויודעת שהיא לא מגיעה לפורומים ולא קוראת אותי (זה גם לא מעניין אותה..)
ועוד חבר שגילה אותי במקרה וכמובן ישר התקשר וסיפר לי (והבטיח לא להכנס ולקרוא שוב)
החברים שלי יודעים כמה הפרטיות שלי חשובה לי, וכמה חשוב לי שיהיה לי מקום שבו אני יכולה להוציא צדדים אחרים בי ולחלוק דברים שאולי אני לא כל כך רוצה לחלוק איתם- והם מכבדים את זה מאד.
(כמעט כל החברים ידעו שאני כותבת בלוג במשך כמעט 10 שנים ואף אחד מהם לעולם לא ניסה לחפש אותו או לדלות מידע.)
מה שכן- התחביב הזה שלי מעולם לא בא על חשבונם. אני לעולם לא אבטל מפגש עם חבר בשביל לשבת ולקרוא בפורום, אני לעולם לא אעדיף הקלדת מילים על פני מבט עיניים.

לגבי בן זוג- אין לי מושג איך אתנהג.. אני רוצה להאמין שאספר לו הכל ושלא יפריע לי אם הוא יכנס ויקרא ויהיה חלק, אבל אין לי דרך לדעת.

Anna begins cc

New member

החברה עליה דברתי היא חברה שאין לה מה לבוא ולקרוא כי אני מספרת לה הכל. יותר מזה, אני אפילו ניסיתי להכניס אותה לעניינים וכשגלשתי בעבר בהכרויות 30+ הזמנתי אותה לבוא לפורום.. היא נכנסה פעם אחת ואז התקשרה ואמרה לי שאין לה סבלנות לשטויות האלה..

עם החבר השני זה סיפור אחר. סיפרתי לו על הפורום האחר שלי, סיפרתי לו על חלק מהאנשים, כל מיני דברים שקורים לי ואמרתי לו שאני לא רוצה לספר לו על מה נושא הפורום.
יחד עם זאת אמרתי לו שאני מבטיחה שאם הוא ינחש- אני אגיד לו אם הוא צודק או לא.
הוא לקח את זה קצת רחוק מדי ויצא לחפש (כאתגר). הוא התקשר אליי, דקות אחרי שמצא, ואמר לי - הנה, אני יודעת איפה את גולשת. גם אמר בקריצה "מה שלומך, אנה?".. וכמובן שאח"כ הוסיף שקרא רק כמה הודעות כדי להבין מי אני (אמר לי בדיוק מה הוא קרא) ואז הוסיף מיוזמתו "אני מקווה שאת יודעת שאני לעולם לא אכנס לפורום שוב".. אמרתי לו שאני יודעת וסומכת עליו ובזה זה נגמר.. אנחנו חברים כבר 16 שנים. אני סומכת עליו.
אז את שואלת אם אני מאמינה? כן, אני מאמינה.
(ואם אני טועה, אין לי איך לדעת ממילא.)

כמו שג'אן אמר

בד"כ כשיש בן זוג כותבים פחות...
אבל בהקשר לשאלתך,
אני בעד שקיפות.

מה גם שאם זה מישהו שמכירים דווקא ברשת, אז בכלל ברור שהוא ידע.

מה דעתו?
לא יודעת, אני אשאל כשיהיה את מי לשאול

obelina

New member
בוודאי שהוא מודע. אנחנו עושים הכל תוך כדי

הגלישה שלי בפורומים.

למעלה