אפשר להוריד TFM כאן!!!!!!!!!!!!!!!

magenta73

New member
אז ככה...

זה עדיין, כפי שחשבתי, איירוסמית' משודרג. אם זה טוב או רע רק הזמן יגיד. אישית, קצת קיטש' מידי בשבילי, אבל זה לחלוטין מהשירים שכמו שאני מכירה את עצמי - אני יודעת את כל המילים וכששומעים אותו ברדיו אני צווחת יחד את המילים. גם אם זה לא לגמרי הקאפ-אוף-טי שלי. ועכשיו לנימה אופטימית - זה הולך להיות להיט ענק. הקול שלו מדהים, וזה לחלוטין השיר הנכון בשבילו לפרוץ לעולם. (ולשלוט בו.)

t r e c o o l

New member
חח אז עכשיו אני בכלל רגועה..

אבל אני לא מסכימה שהוא מאוד קיטשי, הוא שיר אהבה, זה מה שמבלבל ממהותו הוא צריך להיות טיפה קיטשי.. ואירוסמית' היא אחת הלהקות הכי אהובות, אז זה מעולה, ו(כבר אמרתי 20 פעם.)זה הולך להיות ה"דונט וונה מיס הטינג" הבא!

magenta73

New member
גם אני אמרתי זה הולך להיות

ה- איי דונט וונט טו מיס אט'ינג הבא. זה עדיין לא אומר שזה לא קיטץ'. וזה בסדר, זה מתאים לפלטפורמה. גם קיטץ' זה בסדר לפעמים. במידה.

MIDNIGHT SKY

New member
בכללי זה לא שיר אהבה..

הנה תגובה שמישהי כתבה ביוטיוב על השיר: Some people have been saying that the song is cheesy/cliche, but people have to realize the context of this song. TFM was not written for 2012, but was originally written by a married couple (Alain Johannes and Natasha Shneider) when Natasha was dying of cancer. Natasha passed away a few years ago. RIP to Natasha. וזה בהחלט הולך להיות הDWMAT החדש!!

magenta73

New member
אני מכירה את הסיפור של השיר,

איך את יכולה להגיד שזה לא שיר אהבה?... זה לגמרי שיר אהבה ותקווה. (אולי זה זמן לניסים - (משמע תבריאי) - כי אני לא מוותר עליך, לא מוותר עלינו) בעיברית זה לא נשמע קצת אייל גולן? (זה כמו don't cry של guns&roses - אם את מעברתת אותו, זה לגמרי שיר מזרחי. סליחה, ים-תיכוני.)

t r e c o o l

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifבאנגלית הכל נשמע יותר טוב

וזה כ"כ מרגש וכ"כ לא קיטשי אחרי שאני יודעת את הסיפור הזה, אני כ"כ אוהבת את התיקונים שלך

t r e c o o l

New member
אז הוא גמר לכתוב אותו אחרי שהיא מתה

לא הבנתי, כי כתוב שהוא נכתב ע"י הזוג כשהיא מתה.. אבל עכשיו זה מקבל משמות אחרת לגמרי, ואני אוהבת אותו יותר.

MISHMISH56

New member
הסכמה הדדית וגם אני כתבתי כמה

פעמים.......לא לשכוח את השיר מטיטניק ,אהבה בשחקים,וארמגדון,וכולם היו להיטים....ופה זה אדם...............הלו

mayarel

New member
שאלת השאלות... להיטים או מוסיקה.

לא תמיד זה אותו הדבר ולרוב המוחלט זה לא. באותה מידה ניקח שחקן טוב. שובר קופות או סרט טוב? לפעמים זה מתאחד, אבל לרוב לא. למה? כי לקלוע לטעם של הרוב, ומכאן להיות שובר קופות או להיט, זה אומר לא להיות יחודי, להשתמש בדברים בטוחים, להמנע מכל מה שיכול ליצור מחלוקת... וכו וכו... אני רוצה עבור אדם שכל חלומותיו יתגשמו. באמת. אני רוצה עבורי לאהוב את המוסיקה שלו. הלוואי ואצליח להנות משני העולמות.. אבל אם אדם יחשוב רק מסחרית, זה לא ילך.

t r e c o o l

New member
דבר ראשון אני בטוחה שזה יהיה מאוד מאוד מסחרי

תסתכלי על האנשים שעובדים איתו על האלבום, אם זה מנחם, הוא אמר שהסינגל שלו הולך להיות שונה לחלוטין מTFM (למרות שאני חושבת שבתור שיר שאמרו להיות "להיט" ולקדם סרט הוא מעולה ומאוד אהבתי איך שהוא כתוב ואיך שאדם שר) וכמו שניני אמרה, אחרי אלבום מס' 1 בא אלבום מס' 2

mayarel

New member
כלום לא בטוח

אדם אוהב להיות בשליטה. אדם מאוד מגובש ויש לו חזון משלו לאיך דברים שלו יהיו. אדם אוהב לקחת סיכונים. לא חושבת שזה יהיה סתם זבל מסחרי. אני אולי לא אוהב את זה... זה אולי לא יהיה הטעם שלי... אבל לא נראה לי שבאלבום שלו רק שיקולים מסחריים יניעו אותו. נראה שיש לו משהו להגיד לעולם. לפחות מקווה.

mayarel

New member
וואו פעם ראשונה שמשהו שאני קוראת על האלבום

מרגיע אותי.. In the new issue of Entertainment Weekly, Lambert says he was influenced by the Killers and Muse for the yet-untitled LP. "It's as if a '70s time capsule blasted off into space and you're watching it through a holographic filter," he said. "That's my big vision. ... Glam is back, mother----ers." I don't like boxing myself into a genre," he said. "But if I had to pick one major style, the classic-rock stuff is where I was most comfortable on the show — or at least that's what people saw me as the most. תודה

אני כ"כ מבינה אותך !

הסגנון הפופי-אלקטרוני-מקפיץ שאדם מקפיד להזכיר בכל ראיון באמת הלחיץ אותי קצת... טוב לדעת שהחזון הוא גלאם רוק, בדיוק כמו שקיוויתי ורציתי

Musical Abuse

New member
אוחחח איזה שיר!!! ../images/Emo99.gif

עם כל הבלאגן והבאסה שעברו עליי השבוע, זה לגמרי עשה לי ת'שבוע האחרון והבא!!! וויפיייייייייייייייייייי

למעלה