אפשר להפסיק לקרוא לי מנהלת....

talytal

New member
אפשר להפסיק לקרוא לי מנהלת....

כי אני כבר לא. לפחות לא פה.
אז למי שיודע ולמי שיודע פחות - שיעור קצר בהיסטוריה: לפני כמעט שנה פתחתי קומונה בתפוז לג'קו אייזנברג, והקומונה הזו התמלאה באנשים נפלאים, חמים, נהדרים שהיו ביחד בתקופות טובות יותר וטובות פחות, עם המון המון תקווה ואמונה שיש למה לחכות ויש בשביל מה להמשיך להיאבק. התחלנו בשיאו של ה"פסק זמן" הידוע לשמצה, אבל מהר מאוד שרשורי ה"למה כלום לא קורה" התחלפו בשרשורי לוגיסטיקה להופעות. נפגשנו, הכרנו, והפכנו למשפחה. ממש מהר אחרי כן גם בתפוז שמו לב אלינו (איך אפשר היה לא לשים לב?) ושודרגנו מקומונה לפורום. גם ג'קו שם לב והתחיל לכתוב לנו כאן הודעות באדום.... לפני קצת יותר משלושה חודשים התחלתי לנהל גם את הפורום הרשמי, באתר החדש ש"טדי" פתחו. ממש לאחרונה הסתבר שלפי חוקי תפוז אני לא יכולה לנהל גם את הפורום ברשמי וגם את הפורום כאן... והנה הגענו להיום. מחליפה אותי בחורה נהדרת שאני בטוחה שתעשה עבודה נפלאה ותתן לפורום הזה אנרגיות מחודשות. moshavnikit - שיהיה המון המון בהצלחה. אני שמחה לדעת שאני משאירה את הפורום בידיים טובות, ואין לי ספק שזו התחלה של דרך חדשה, מעניינת, מאתגרת אבל עם המון המון סיפוק. אותי אפשר יהיה למצוא כאן, כמו תמיד (ובצבע חדש וסקסי במיוחד...
), וגם כמנהלת ברשמי. אוהבת, וממש לא עוזבת! טליטל

eilati27

New member
אוהבים אותך!!!

תודה על תקופה נפלאה ובהצלחה ל"מושבניקית"!!!

Nova5

New member
טליטל, מתוקיזה הרשמית שלנו!

אני מודה לך על הרעיון הנפלא להעביר כוחות מקשת לקומונה בתפוז. על ניהול קומונה כל כך מוצלח, שתפוז בעצמם הציעו לך לנהל את הפורום. על בניה ניהול הפורום בתקופה הכי קשה לנשוא הפורום, על הניהול החכם וסובלני כלפי הכוחות השונים שפועלו הפורום. על המפגשים המגובשים על נאמנות לג'קו. על בניה הפורום הרשמי. וסתם, שיש לנו אותך, מקסימה וחכמה, ומעכשיו, אני מבינה, גם "אדומה"

נובה, מצטרפת לדברייך הנפלאים

נובה, מצטרפת לדברייך הנפלאים! תודה מקרב
לך טליטל! ובהצלחה למושבניקית!

dor and more

New member
לא נראה לי שאפשר להפסיק... ../images/Emo25.gif

נכון שאת רוב זמני בפורום- עשיתי ברשמי, אבל זה הבייבי שלך ואני עצובה לראות אותך מוותרת עליו בעל כורחך , לפחות את מנהלת שלנו ברישמי!!! בהצלחה גדולה למושבניקית
אנחנו כאן לעזור לך להפריח כאן חיים בכייף !!

yila

New member
טליטלוש הגדולה../images/Emo24.gif

היית נהדרת, מנהלת מדהימה, ביד רמה, מסודרת, רודפת צדק, דואגת, איכפתית ומשקיענית. תודה גדולה, ענקית על פועלך. בהצלחה למושבניקית ! מאחלת לנו תומכי ג'קו רבים בפורום ומציעה לך טרמפ לנתניה...

שונית 7

New member
טלוש../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif על הכל../images/Emo13.gif

את פשוט
אמיתית!!! ולמושבניקית
מכל ה-

אנו מודים ל-talytal

על הקמת הפורום וניהולו עד כה ומאחלים לה בהצלחה בהמשך
המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

חולית5

New member
טליטל אין עלייך בובי את!

עשית את הכל על הצד הטוב ביותר ! טוב, הגיע הזמן - שטויות יהיה טוב ... מושבניקית - ברוכה הבאה ! ד"א אני לא מכאן אני מהרשמי אז שיהיה לכם פה בסבבה !

Nova5

New member
חוליטה??!!

מה ז"א "אני לא מכאן " ???!!!! אלא מאיפה את , בובי?

חולית5

New member
אני מהקומונה חחחחחחחח

סתם אין לי כוח לשני פורומים . היה טוב כאן וטוב שהיה ...

מסכימה עם כל מה שאמרו פה../images/Emo24.gif

טלוש, אז אמנם ה"הטייטל" שלך משתנה ולא ברצונך ..אבל את ההשקעה וההקרבה שלך בתחילה למען הקמת הפורום ואח"כ לשמור עליו חי ותוסס כל השנה הזו ואת כל החוויות והשמחות הקטנות שהיו לנו כאן, את זה אף אחד לא יוכל לקחת לא ממך, ולא מאיתנו..ואני מקווה שהרשמי גם יגדל ויצליח
מושבניקית, אני זוכרת אותך,את גם משלנו
מקווה שהפורום פה גם ימשיך לצמוח, שני פורומים מוצלחים לאמן מיוחד זה לא רע בכלל.. בהצלחה בניהול,

דורית41

New member
תודה ענקית לקסם של אדם../images/Emo24.gif

לטליטל- האחת והיחידה, תודה ענקית-על כל הפעילות כאן (וזו שעוד תעשי ברשמי 555). אוהבת המון!!!
ואל תשכחי שניק צבוע באדום שמור רק ליחידי סגולה-(
)!!!אז עכשיו יש כאן "דו-סגולה."

דורית41

New member
ובהצלחה למושבניקית

יופי....התחלתי לשרשר לעצמי....כבר שכחתי שכאן אי אפשר לערוך הודעות- אז למושבניקית המון הצלחה-כמו שתשימי לב יש לנו יכולת דילוג מופלאה בין 2 הפורומים,כל עוד הנשוא הוא ג'קו.

talytal

New member
לכל המתוקיזות!!! ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

אוהבת אתכן המון המון... תודה רבה על המילים החמות, ממש עשיתן לי טוב על ה
.
וזה לא סוף, זו התחלה של תקופה חדשה בפורום תפוז, ואני בטוחה שיהיה פה מעניין... אם הצלחנו להפריח את הפורום כשתקופות היובש התארכו ונמשכו, רק תתארו לכן מה יהיה כאן עכשיו כשעומד לצאת אלבום, וסינגלים, והופעות... יגיעו חדשים, ויהיה כאן שמח. נו, זה כבר נדוש להגיד את זה, אבל "קשה לי לא להתרגש"....
נ.ב. איזה מוזר להיות אדומה!

moon line

New member
bye bye friend../images/Emo23.gif

תודה שעברנו איתך תקופה ארוכה ולא קלה במיוחד... באופן אישי השנה הלא קלה הזאת טסה לי מהר מאוד הרבה בזכותך ובזכות הבנות המקסימות שכאן. אז כיף שאת ממש לא עוזבת.. ונצבעת באדום שאי אפשר לפספס.. מבטיחה לקפוץ לבקר.. ביי

אסתילי

New member
תודה לך טליטל מקסימה

והמשך פורה ומהנה, התפתחויות חיוביות ושמחות בפורום תפוז ובפורום של טדי. והמון המון תודה על הניהול הנהדר בתפוז כל אותם ימים בהם היינו כל כך זקוקים למנהלת כמוך, להראות ולחפש את הטוב לו ייחלנו. תודה תודה טליטל מקסימה. בהצלחה ענקית למושבניקית - המנהלת החדשה בתפוז

kapit5

New member
לטליטל המתוקיזה המקסימה

עד היום לא אשכח את הערב ההוא בקשת כשניתקפנו בבהלה שמא יסגרו לנו את הפורום
כי עונה חדשה של נולד לרקוד עמדה בפתח. האמת היה גם מעצבן שלא יכולנו לחזור אחורה,ודפים הלכו לאיבוד
תוך כמה רגעים חזרת והשארת הודעה שפתחת לנו קומונה חדשה ובערב אחד סחפת את כולנו אחרייך בהתלהבות גדולה. והשאר היסטוריה. אין- את גדולה ומכייון שהיה לי העונג גם להכיר אותך אישית את פשוט מקסימה.
בהצלחה למושבניקית בדרכך החדשה. אנחנו כמובן ניקפוץ לבקר,נציץ,נעדכן ומי יודע אולי מדי פעם נחזור בנוסטלגיה לאותם שירשורים הזויים וקורעים של אמצע הלילה....

reviital

New member
רק בשביל ההודעה היפה הזו

היה שווה כל הענין
סתם. בצחוק. אוהבת אותך גם כאן וגם ברשמי.
ולמה את אדומה מעכשיו?

למעלה