אפשר להפסיק לקרוא לי מנהלת....

talytal

New member
אוהבת בחזרה ../images/Emo25.gif

ואני באדום כי המנהלת אשכול האדימה אותי... ואפילו לא ביקשתי.

talytal

New member
../images/Emo25.gif לי מתוקתי!

מי יודע שאדום שקסי יותר טוב ממך, תגידי?

moshavnikit

New member
טליטל ../images/Emo24.gif

כבר כתבתי לך במסרים, אבל אני אכתוב קצת גם פה :0) אני נכנסת לנעליים גדולות, מקווה שיהיה בסדר.. אין סיבה שלא יהיה בסדר. מאוד מחמיא לי שאת חושבת שאני יכולה להחליף אותך, עשית פה עבודה רבה וטובה, קצת מפחיד לחשוב שאני צריכה להמשיך אותך אז שתהיה לך אדימות נחמדת ושנמשיך לראות אותך פה, הבטחת

rootteem1

New member
אוי טלוש כפרות עליך!

כ"כ עצוב=[ זה לא יהיה אותו דבר בלעדיך=[ למרות שאני בטוחה שמושבניקית תעשה עבוודה מצויינת.. חחח טוב אבל להיות אדומה זה בהחלט דבר שלא קורה בכל יום אז מזל"ט לך!!! תגידי אתם האדומים מארגנים פגישות אדומות?.. ספרי פרטים...=] טוב בכל אופן בהצלחה בניהול הרשמי! ובכל המבחנים והבעע הזה! ביוש סקסית אדמונית!!!! לאביווו

רנה6

New member
../images/Emo140.gifתודה ובהצלחה.

כולן כאן יודעות שאפילו שאני רכה ועדינה ( אוף, לא יודעת אם ממש מתאים), תמיד אומרת את שבליבי וכמו שנפגעת מהר, פוגעת מהר ואף על פי כן, חייבת לומר לך טליטל שגם אם היו מהמורות בדרכנו, אני מעריכה מאוד את השקעתך כאן. חושבת שזה לא קל לבצע כמה מטלות בחיים בו זמנית: לימודים וניהול פורם. לפעמים כל אחת נדמה לה שהיא היחידה כאן וכל החיצים מופנים כלפיה ומכאן שנולד הכעס והמרירות ואולי זה באמת תלוי בנפש של כל אחת ואחת מאיתנו. ובהזדמנות זאת, אפילו שאנחנו הרבה טרום יום כיפורים וגם אם יש שבריר סיכוי שמא פגעתי בך, אני מתנצלת, מאחלת לך המון המון הצלחה וגם לבאה אחריך.

אפרתי 29

New member
../images/Emo140.gif

וואי, איזה שרשור מרגש... טליטלוש, עצוב לי שאת עוזבת... היית מנהלת מדהימה!! כמו האדם שאת!! עשית עבודה נהדרת! תודה על ההשקעה, הסבלנות, היחס הנפלא - על הכל =] אבל את נשארת איתנו, ובאדום מיוחד, וגם מנהלת את הרשמי, אז זה לא כ"כ נורא...

Karina85

New member
יפתי,

כתבתי גם ברשמי. אין כמוך, את מהממת ענקית ומדהימה!!! אין מילים בפי להודות לך על כל מה שעשית ועדיין עושה, בשבילנו ובשביל ג'קו הנסיך. אוהבת אותך המון

למעלה