אפשר להפסיק עם הביזיון הזה?!

kalay

New member
תסתכל הודעה אחת מעליך

הערב לדוגמא יש סרט אחד שמשודר ברחב. אתם טוענים פה שאי-אפשר לראות אף סרט וכל הזמן חותכים לכם וזה לא נכון.

Aviad1987

New member
מה פתאום.

אף אחד לא טען שאי אפשר לראות אף סרט. הסרטים שמשודרים ככה (ויש לא מעט כאלה) נחתכים ולי אישית (ועכשיו אני רואה שלעוד אנשים) זה מפריע. ואם יש דרך לתקן את זה אז למה לא?

TheCharm

New member
תראה,

זה לא שהרעיון גרוע. זה היישום הגרוע. הרי את הרעיון הזה בדיוק היה אפשר לעשות בהרבה צורות אחרות ויותר טובות. היה אפשר לעשות ערוץ yesWide (סתם נתתי שם) ולשים שם רק סרטים במסך רחב. שוברי קופות ולא שוברי קופות. ובכל שאר הערוצים? הסרטים, לא במסך רחב. וכמובן שיהיו כל הסרטים שב"וויד" גם ברגיל. זה הדבר הכי הגיוני לעשות. או אפילו אפשרות בחירה - האם תרצה לראות את הסרט במסך רחב? ואז כל אחד יכול לבחור בהתאם לטלוויזיה שלו. זה הכל.

kalay

New member
אני בטוח שאם אנשים יתלוננו

אם מספיק אנשים יטענו שזה מפריע אני בטוח שהם יעשו עם זה משהו.

ayala65

New member
רק אצלי זה לא נחתך? ../images/Emo12.gif

או שזה סתם לא מורגש?

Aviad1987

New member
אולי יש לך טלוויזיה שתומכת בזה.

יש לי אחת בסלון אבל אני בדרך כלל רואה בחדר

ayala65

New member
דווקא לא .

מתי זה נחתך? כשכאילו לא רואים שכתוב נגיד: yes2 אלא רואים רק קצת כחול? כי זה לא כזה מפריע אם זה זה .

simbol

New member
איזה הסחפות

זה בכלל בכלל בכלל בכלל בכלל לא מפריע... לא מפריע בכלל... וגם אתה יכול לשנות בהגדרות ל16 על 9 ואז התמונה תמתח לאורך ואז תראה את שתי האינצים שאתה מפסיד ולא יכול לחיות בלעדיהם...

kalay

New member
האמת היא שלא

אפשר לשנות את ההגדרות של הטלוויזיה ל- 16:9 אבל זה לא יאריך לך את המסך. זה רק יעשה שני קווים שחורים מעל ומתחת לתמונה. אבל אתה צודק זה לא קריטי ואפשר לראות סרטים ככה.

Tinty

New member
yes weekend לא משדרים ב16:9

(חוץ מאת הסרטים) רק ערוצי הסרטים של יס. לי דווקא אין בעיה עם המסך הרחב (למרות שגם אני הייתי מעדיף אפשרות בחירה בין 4:3 ל16:9), חוץ משתי בעיות מעצבנות במיוחד: 1. הסדרות וחלק מהסרטים החדשים שבyes משודרים/מוקרנים בארה"ב בפורמט רחב, ובארץ התמונה מתעוותת גם במצב 4:3 וגם במצב 16:9. 2. במצב 16:9 של הטלויזיה התפריטים מתעוותים וקשה לקרוא אותם. אולי כדאי שתקבעו פורמט אחיד לשידורים, או שתאפשרו לנו לבחור כיצד ברצוננו לראות את התכנים המשודרים (והתפריטים).

למעלה