בשעה טובה !!! שיעבור בקלות ובהצלחה
ע עינבלית New member 6/7/05 #23 שלי, היתה לי הרגשה כזו כבר הרבה זמן בערך (3 חודשים כבר יש לי הרגשה שגם את במתעגלות...) אז לעודדי יש למה לחכות! שלחתי לך מסר ואני באמת צריכה לטלפן אלייך...
שלי, היתה לי הרגשה כזו כבר הרבה זמן בערך (3 חודשים כבר יש לי הרגשה שגם את במתעגלות...) אז לעודדי יש למה לחכות! שלחתי לך מסר ואני באמת צריכה לטלפן אלייך...
א אמא של א וגם של ר New member 6/7/05 #26 ../images/Emo57.gifבשורות נהדרות. מאחלת לך../images/Emo90.gif
צ ציף שלי New member 6/7/05 #29 ../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif בשעה טובה!! שיהיה הריון תקין, קל ומשעמם!
ט טלי בארץ הלמה New member 6/7/05 #30 מאחלת לך גם כאן../images/Emo65.gif בשעה טובה ומוצלחת! מה שיבוא - בן או בת, העיקר שיהיה תקין בריא ונהדר!
מאחלת לך גם כאן../images/Emo65.gif בשעה טובה ומוצלחת! מה שיבוא - בן או בת, העיקר שיהיה תקין בריא ונהדר!
ג גורבי New member 6/7/05 #32 אילו בשורות מצוינות! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif כמה טוב לשמוע, פשוט, שהכל בסדר. שרק ימשיך כך.
אילו בשורות מצוינות! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif כמה טוב לשמוע, פשוט, שהכל בסדר. שרק ימשיך כך.
N neta2 New member 6/7/05 #33 מזל-טוב תינוקי! ../images/Emo13.gif כמה משמח ושרק יעבור בקלות. ניחוש: בת!
ש שרון של לוטן New member 7/7/05 #39 מזל טוב, שלי! אלו בשורות משמחות! אז כל ה-שלי-יות בפורום בהריון? שיהיה עגול ומלא!