לא הייתי ממליצה לתפור במכונה, לא רק בגלל הקווים המעוגלים, אלא ובמיוחד בגלל השפיץ המאוד דק שמפריד בין כל שני "פלחים" - קשה מאוד להביא את כל הקצוות להיםגש יחד בלי שייווצר חור, ובלי שיהיה עיוות בגלל תפירה לא ישרה. זה די קשה גם בתפירה ידנית, ובמכונה גם, אני מניחה. זו אחת הסיבות שהדוגמה הזו לא פופולרית (כי היא קשה) ורוב השמיכות העתיקות בדוגמה הזו אכן תפורות ביד. כאן יש הוראות ל-curved piecing במכונה.
קודם כל, תודה על התגובה המהירה והקישור. ממבט כללי, ניסיתי להבין את מארגנים את כל החלקים: קודם כל יוצרים פרח על ידי חיבור חרוט למשולש? ואחר כך? אולי אחרת?
מאוד יפה, אני מתחברת לכיון הזה. בשמיכת Joseph's Coat לא הבנתי אם עובדים אחר כך על שורות, על רביעיות - תני טיפ, זה מאוד יעזור. יכול להיות שהדוגמא נקראת גם tea leaves block? הדוגמא שצירפת עכשיו, נראת באמת יותר פשוטה. חן-חן שרון