אפשר להצטרף?

אפשר להצטרף?

למעטות שלא מכירות אותי- אני היידי, בת 29 , ואמא לאופק (בת שנתיים וחצי) ולדורון (בת 3 שבועות), ומתאוששת מלידה טראומתית מאוד (יש מישהי שעוד לא קראה אותה?). בינתיים אני אפילו נמנעת להסתכל בתמונות מהלידה- פשוט כי לא בא לי להיזכר.... מעדיפה להדחיק. טוב- הגוף עוד לא החלים, אז הנפש וודאי שלא.... אז בינתיים אני מניקה, ומקווה לסיים כבר עם הדימומים המרגיזים - ולחזור לחיים רגילים ולחיקו של בעלי היקר....

לא../images/Emo70.gif

אסור לך שלא להצטרף
ברוכה הבאה היידי. אני דווקא לא קראתי את סיפור הלידה, אלא רק את הפרומו. אני חוששבת שפירסמת את הסיפור כשהייתי בחופשה. אשמח אם תצרפי אותו שוב. ברוכה הבאה אלינו
תגלי שזה אחד הפורומים המקסימים שיש (ואני כבר מחכה לכהונתך הרמה כ"אשת השבוע"). בהצלחה בשלב המורכב בו את נמצאת, לי אישית המעבר לשניים היה קשה הרבה יותר מן המעבר להורות או מן המעבר לשלושה. וכמובן

../images/Emo7.gif

מרגש, מצמרר, עצוב ומפחיד. אני מניחה שעדיין כואבבבבבבבב לך
(לי כאב רק מלקרוא).
אז זה נכון שבלידה השניה יש התכווצויות איומות???

אאוץ'!

זה נשמע הדבר הכי כואב בעולם! כולי מצטמררת רק מלחשוב על זה. איך זה עכשיו? אני מקווה שכבר לא כואב. ועוד לא בירכתי אותך - אז מזל טובבבב! איזה שם מיוחד יש לדורון. וברוכה הבאה לכאן.

Arfilit

New member
אהההה...!!!!

אני לא זוכרת מתי לאחרונה נחרדתי ככה מסיפור לידה (או סיפור אחר). ממש הרגשתי רע פיסית. מקווה שמכאן זה רק משתפר כל הזמן עוד ועוד.

mishel212

New member
היידימזל טוב-את גיבורה אמיתית../images/Emo57.gif

כל הכבוד קשה לי לחשוב איך עשית את זה בלי אפידורל [אני לקחתי בפתיחה של 7 ס"מ ומרגישהסתומה לחלוטין...]אבל העיקר שאת אחרי זה החלמה מהירה

היי ברוכה הבאה !../images/Emo24.gif

(אומרת הביזונית שבאה דקה לפניך חחחחחחחחחחחח) אני עם עין בוכה עין צוחקת בגלל הסיפור - התרגשתי ממנו מאוד ועכשיו צוחקת בגלל החמש אצבעות - גם לי יש דורון אבל הוא להבדיל כמעט בן בן עשר והוא גם בן ! אז תהני פה אני מבטיחה ! ותני לעצמך לאט לאט לעכל את הלידה הנוראית הזאת ומה שהיה אחריה ולאט לאט הכל יתעמעם ואולי גם ישכח . שיהיה רק טוב נטלי

lulyK

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo23.gif

רובנו פה הרי רק מתחזות ל"אחרי לידה".

חחחחחחחחחחחחחחח לוליק הרגת אותי

מה כשהילד בן עשר זה לא אחרי לידה????????? גם אחרי מאה שנה זה אחרי לידה לא?

אנידס

New member
בטח, ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ווי סיפור הלידה שלך (אאוץ') עשה לי צמרמורת בכל הגוף ולחשוב שאולי מספיקה ילדה אחת.

למעלה