אפשר להצטרף?

T noki

New member
ברוכה הבאה גם כאן../images/Emo24.gif!!!

קראתי את סיפור הלידה שלך כבר כמה פעמים (בכל הפורומים המשותפים שלנו...) ובכל פעם אני מתחלחלת מחדש...ומקווה שכבר עבר כמעט הכל. אז ברוכה הבאה גם לכאן - מה עם תמונות חדשות של דורון ואופק? (ביחד? לחוד?) ואיך הולך עם אופק ? הענינים משתפרים? מקווה שכן

אחת לכמה זמן נפתח שרשור שוויץ

מרוכז ע"י המנהלות,יש במקרה אחד כזה במורד הדף. חוצמזה הגלריות פתוחות לשוויץ.

hilae

New member
וואו הרגת אותי,

איתי בא לראות אם הכל בסדר, ולמה אני בוכה המון מזל-טוב ואני מקווה שאופק קצת מתאוששת מהשינויים בחייה, ושחופשת סוכות (מי זוכר אותב בכלל?) עשתה לכם רק טוב.

מעין26

New member
וואו ממש כואב מלקרוא את הסיפור

לידה של דורון. המון מזל טוב ומקווה שמעכשיו רק טוב יהיה לכם. וכמובן ברוכה הבאה לפורום.

תרגישו טוב!../images/Emo24.gif

סיפור הלידה ממש מצמרר... אגב,יצא לי להציץ בתמונות של דורון הקטנה ו...נראה לי שאוותר על ה"מקצוע"..
היא יצאה מתוקה ודומה לאחותה ולעמית ולא כמו שחשבתי.

../images/Emo6.gif

תשמרי את החזיון שלך לעוד כמה שנים.... אולי הבאות בתור יגשימו אותו....

ofik

New member
מזל טוב חמודה, ../images/Emo65.gif

פיספסתי אותך בהריון ולידה, אז המון מזל טוב כאן. אני לא כל כך פה אבל זה מקום טוב להיות בו. אז תהני ושיעברו לך החודשים הראשונים של דורון בקלות עופיק

אמברון

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif ושאלה...

מה פשר השמות הכפולים של הילדים (מישל וסולאנג'?). חוצמזה, שמחה לראות אותך גם כאן. טוב ונעים פה

שמות לועזיים

במשפחה שלי נהוג לתת 2 שמות- שם עברי ושם לועזי. לאופק קוראים גם מישל michelle- שם שנבחר ע"י עמית, גם עקב חיבתנו לשיר "מישל" של הביטלס, וגם כי שעת ההריון היינו בצרפת, והשם הזכיר לנו את הטיול הנפלא. לדורון קוראים גם סולאנג' solange- שם שהוצע לנו ע"י אח של עמית, פירושו בצרפתית- מלאך שמש, וחוץ מהפירוש היפה, בחרנו בו גם כי בזמנו אח של עמית היה רחוק ומלא געגועים (עבד בקונגו במכרות), וריגש אותי שלמרות הכל הוא היה איתנו במחשבותיו- עד לפרטים הכי קטנים, כמו בחירת שם לתינוקת.

בוניטה3

New member
יש לנו סיפור לידה מאד דומה

ממש התרגשתי לקרא, יכולתי בקלות לחשוב שאני כתבתי, אלא שאני סיימתי בחדר ניתוח עם קרעים דרגה 3, והיום אחרי חצי שנה יכולה להגיד שדברים חוזרים לאט למסלולם כך שיש תקווה. אז ברוכה הבאה ומזל טוב

למעלה