לארנון האמת שאני חושבת שלא צריך
לקפוץ מעל הפוקפיק, אני למשל קניתי דירה בבניין ישן לפני 30 שנה, והבית נראה נהדר, לא רציתי לחנוק את עצמי אם משכנתא שתהרוג אותי, שלא יהיה לי אפשרות לנשום אפילו, ולא רציתי ללכת לגור בשכירות, כי כל הכסף שהולך לשכירות הוא סתם ביזבוז, למשל דוד שלי משלם 2,500 ש"ח לשכירות, שהבית בכלל לא שלו, ואני משלמת 2,100 משכנתא, והבית הוא כן שלי, וזה הבדל עצום, יכלתי גם לקנות בית לזוגות צעירים, חדש בניילונים, אבל לא יכלתי לחנוק את עצמי עם משכנתא, וחוץ מזה, הייתי צריכה גם לשלם שכירות, וגם לשלם משכנתא על דירה שתהיה שלי רק עוד שנתיים. עכשיו לדיעה אישית, זה לא חשוב עם זה בית חדש , או בית ישן, אם קונים בית במחיר סביר תאמין לי שבשלושים אלף ש"ח, אתה משפץ את כל הבית, כולל אינסטלציה, ומקלחות, ורצפות מקרמיקה חדשים, כולל ארונות מטבח, ושירותים חדשים, וכל מה שאתה רוצה, ואז הכייף הוא גם שאתה מעצב את הבית בצורה שאתה רוצה, בצבעים שאתה אוהב, ואיך שכייף, וחוץ מזה מה שאני באמת חושבת ומאמינה בו, הוא זה, שלא חשוב עם הבית חדש או ישן, השאלה מה אתם עושים ממנו, אני גרה בבית יחסית ישן, אבל נראה טוב, בתים טרומים, ובבית שלי שוררת כל הזמן אווירה של אהבה וחום, הבית שלי משדר שלווה ורוגע, הכל בשאלה, מה תעשו עם הבית, אין טעם לקנות בית חדש, ולא להרגיש בו נוח, הכי חשוב, מה תעשו עם הבית, ואיך תרגישו בתוכו. מקווה שהבהרתי את עצמי האופה