אפשר להתפרץ ?

אפשר להתפרץ ? ../images/Emo92.gif

ברכות אנשושים..
אני יודע שזה לא קשור...אבל הייתי חייב... כתבתי כבר מאות שירים...רובם ככולם עצובים. קשה לכתוב על נושאים שמחים, אני מגיש לכם כאן ועכשו, שיר לאחת מיוחדת. שיר שלא כתבתי...אלא פשוט נפל מליבי.. (אל תתנו לפסיכיאטר שלי לקרוא אותו...הוא עוד יאשפז אותי..
) והתנצלות מראש...עברית שפה קשה...
פעם זה היה אני...עצמי ואנוכי... היום זה את ואני. הארת את עולמי...בר מזל שכמותי... באצבע הזרת הדלקת את השמש - בשבילי. שתאיר את יומי... את הירח והכוכבים - שיתנו לי את הכון בלילות הארוכים. אבוד כילד קט בלעדייך..זקוק לאישורך אל מול כול דרך... אבוד וכה קט, חבוי מפני עולם. תר אחר מגע ידייך בחשיכה...טעם שפתייך הבלתי נשכח... אבוי אני לא פה !! נותרת רק את... על צבאות דמים פקדתי - כרעו לי ברך בדרכים ! וכעת כעלה נודף ברוח, נשבר את מול פנייך, נתת לי עולם מלא...עולם חדש של תקווה ויאוש. עולם של חיים. נשימה זו בשבילך, כי נתת לי בשביל מה. אני אני ואת אני ... ועכשו, אני יודע מה היא אהבה. אהבה היא התקווה, התקווה שהיום ימשך לנצח. שהלילות החבוקים לא יגמרו לעולחם !! החיבוק החם, את דרכי איבדתי, איבדתי מזמן ... קחי אותי...אני כאן. רומי {קד קידה} זה בשבילך...ממני...באהבה
את התסריט הזה לא אני כתבתי, גם לא צוות חשיבה...זו את..ואני... ותמיד יש בשביל מה

אורית...2

New member
../images/Emo23.gifרומי !!! הוא גדול !../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

רומיל´ה זה החבר שלך ??? את משוחררת !!! רוצי אליו מיד... אנחנו נשמור לך על הבית שבנית לנו .... אבל,תקפצי מידי פעם לבקר ....

RomiVais

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo23.gif

זה באמת לא ממש קשור לפורום <מקווה שלא איכפת לכם חברים יקרים> אבל פשוט נותרתי חסרת מילים מצד אחד ועם רצון עז להביע את מה שעל ליבי מצד שני.. ושכל העולם יידע! מדברי יקירי, אתה יודע שאין לי יכולת ניסוח בכתב.. אז נעזרתי בידיד יקר <אם אתה קורא את זה - אלפי תודות!!!> על מנת לכתוב לך משהו.. זה לא נכתב על ידי.. אבל מוקדש לך מכל הלב.. יש לי עוד כמה דברים לכתוב ולתאר לך.. שמתרוצצים בתוך ראשי וליבי.. וכולי תקווה שאצליח לתרגם את כולם למילים עבורך.. אוהבת אותך מכל הלב!!
נ.ב. מקווה שהקובץ ייראה בצורה ברורה..

ליזי1983

New member
לזוג הכי מקסים ואהוב עליי בעולם!!!!

אני לא שייכת לפורום הנ"ל, אך ליבי שייך לכם מהרגע בו נפגשנו בפורום המשפחה. אוהבים יקרים ומקסימים שלי, רק רציתי לאמר שאני אוהבת אתכם והמון, מי יתן ואהבתכם תוביל אתכם למקום בו שום דבר לא יפגע בכם, כי האהבה תנצח את כל הדמעות. אוהבת אתכם מכל הלב והנשמה: ליזי.ק. מזכירת פורום/מנהל פורום הכרויות. חחחחחחח

סיאמית

New member
מידברי.... WOW!!! אתה משהו ../images/Emo23.gif

עכשיו זוז רגע, אני רוצה לדבר עם רומי´לה! רומי!!!! אחותי
... וכמו שאורית אומרת (בניסוח קצת אחר): תעדרי-תעדרי בשביל גבר כזה, אנחנו מרשים לך...

RomiVais

New member
../images/Emo9.gif

את צודקת יקירתי!!! ותודה לכם על האישור... !!
יום נפלא לכולם אוהבת..

וכמו שאמרתי לפחות דבר אחד טוב

יצא... וזה אתם
רוב האיחולים הלבביים
מי יתן והקשר הזה רק יתחזק מרגע לרגע והכי חשוב תהיו מאושרים :)

../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

חסר מילים...
פשוט תודה | ים של פרחים |

מכות לשניכם

אם תדפקו ברז... תסתכלו בפורום (מעניין איזה מהם חחח) בלוח אירועים ובהצלחה לשניכם קרקרו יחדיו והנעימו את אוזנינו באהבתכם
+
= שידוך מדהים

RomiVais

New member
רוב תודות ידידי... ../images/Emo24.gif

ו.. אני לא יכולה להבטיח שנגיע.. בכלל בכלל לא! אבל נדבר על זה כבר.. ערב נפלא לכולם..

moonkiss

New member
love is in the air../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

אויש... איזה כיף ליקרוא את זה!!! כבר אמרתי לכם שאני אוהבת אתכם??? אז הינה, שוב פעם...
אני אוהבת אתכם
ושלעולם לא תפסיקו לאהוב אחד את השניה, אהבה כמו שלכם יש רק באגדות אהבה לה זכו הנסיכים והנסיכות.. אבל אתם לא אגדה... אתם אמיתיים, כאן ועכשיו! מה שכן- רומי היא נסיכה אמיתית, לא מוצאים כמוה בימינו... ואתה, אני מניחה, האביר על הסוס הלבן...:) תישמור עליה בישבילנו
מאחלת לכם את כל האהבה שבעולם! ואני מצפה ליראות אתכם בפגישה הבאה...בלי תרוצים! אוהבת המון

מצטער בשם כולם

על הכניסה לחייכם וההצקה (לאנשים הפורום זה מיועד) שלנו לכם בפורום עתה לאחר איכולנו נחזור למחילתנו :) ורומי ומדבר אתם מכירים תכתובת הברורה על הקיר למחילה הזו אוהבים לראות אותכם ואוהבים אותכם נקודם ושוב בהצלחה..

סיאמית

New member
אין צורך להתנצל! ../images/Emo24.gif

אולי בעצם על זה שMOONKISS הדביק/ה אותי עכשיו בשיר הזה "LOVE IS IN THE AIR" ואני לא מפסיקה לזמזם את זה!!! מנסיוני השיטה היחידה להיפטר משיר שנידבק זה לעבור לשיר אחר אבל אצלי זה עובר תמיד ל"STRANGERS IN THE NIGHT" או למנגינה מ"משימה בלתי אפשרית"...וזה לא פחות גרוע....

סיאמית

New member
אחרי זה שמתי לב שאת בת ../images/Emo13.gif

VIVA! בכל מקרה, הצלחתי להפטר מהשיר ההוא אבל עכשיו אני כל הזמן מזמזמת את ה"הבלדה על הסוס עם הכתם במצח ועל הגב" (ושערה של כ-ה-סף שזורה לו בזנב...) וכו´" שחוה אלברשטיין שרה...

סיאמית

New member
איי-ייאיי-איי-איי-אייאיי!!! ../images/Emo79.gif

תיננינינינינינינניי!!!!! ו! איי-איי-איייי!!!!

למעלה