אפשר להתפרץ ?

RomiVais

New member
חולה עליך יקירתי!! ../images/Emo25.gif

מה שלומך ומה שלום העובריקה???? את יודעת, מישהי אצלי בעבודה היתה בהריון.. וכל יום שראיתי אותה חשבתי עליך! היום היא ילדה בן בלידה ממש קלה ממה שמעתי.. וכמובן חשבתי עליך! שיהיה לך ולכולם שבת מקסימה אוהבת

סיאמית

New member
רומי´לה!!!

ראשית, תדעי לך שבלב אני קוראת ל"בסוף המדבר" - "נווה מדבר"
יותר יפה לו!!! חוץ מזה, שלומנו טוב רוב הזמן חוץ מזה ש: חם לי, כבד לי, לוחץ לי, כל שנייה אני רצה לעשות פיפי, הגב גומר אותי, אני עייפה אבל לא נרדמת, כשאני כן נרדמת אז אני נוחרת כמו מלח שיכור (ובזאת הלך על הדימוי העדין שניסיתי לשדר בשנים האחרונות), התווסף לי איזה מין טון מתלונן כזה כשאני מדברת שאפילו לי בא להחטיף לעצמי כאפה ואין משפט שיוצא לי מהפה שאין בו "אני רוצה" או "אני לא רוצה" (עוד כאפה) העובריקה בועצת (וזו לא טעות היא בועצת, לא בועטת)כל הזמן, במיוחד לפנות בוקר, בעיטות שמרימות אותי עד התיקרה כמו בסצינה מ"מגרש השדים" ועוד חסר שהראש שלי יסתובב ב-360 מעלות... בקיצור, אני מה-זה יפה! והייתם צריכים לראות אותי ברגע זה! לובשת חולצת טריקו ישנה שכתוב עליה "i survived a tour in ireland" עם איור גרוע במיוחד של אוטובוס תיירים ובתור השלמה, מין בד הודי כזה שכרכתי מסביב לבטן שלי כדי שיהיה לי יותר קל (ומהיר) להגיע לשירותים. רק בשביל שלא יהיו פאשלות. וכבר היו אם אתם שואלים את עצמכם. אבל חוץ מזה??? ה-כל אחלה! טוב... שאלת, לא?
נשיקות!!!

RomiVais

New member
יקירתי ../images/Emo24.gif

בהחלט שאלתי. ואני מקווה שאחרי שכתבת לנו.. השתפרה הרגשתך... תחזיקי מעמד.. אני בטוחה שזה שווה כל רגע! נשיקות וחיבוקים..

למעלה