אפשר לומר אחרת, ואפשר גם לא...

בת יוסף

New member
אפשר לומר אחרת, ואפשר גם לא...../images/Emo19.gif

אפשר לומר את זה אחרת: נניח, ללחוש בחדרי חדרים או, לצעוק מול גלים סוערים או, להבליע בין השיטין העיקר, שלא ישמעו, שלא ידעו ושלא יפגעו בי אפשר גם להציג את זה אחרת נניח, ללבוש מסיכת יופי ורדרדה או, לעמעם את האור במידה רבה או, לחייך בסצינה המפחידה העיקר, שלא יראו, שלא ידעו ושלא יפגעו בי אפשר שכל זה יהיה אחרת נניח, שאאלם, שאעלם ושלא ייפגעו הם......

א ת י 10

New member
../images/Emo7.gif כן, בת יוסף - זה בדיוק המקום

שממנו אני באה. את זאת בדיוק אני מנסה לתאר בלמעלה משנה וחצי של השתתפות פעילה בפורום הזה, והנה - באה לה כאן מישהי חדשה ומעלה בי שוב קינאה על הכישרון הזה לתמצת. כמה נכון. כמה חכם. כמה מיותר להוסיף עכשיו דברים נוספים. ובכל זאת, לא מתאפקת: כן, העיקר לא לפגוע בעיקר באמא... אמא כבר סבלה מספיק.... אסור להדאיג... אסור להרגיז... אסור ל... א ס ו ר !!!! מפתחת יצר של "דווקא" מפתחת את חוסר הפחד, שלילה מוחלטת של תחושת סכנה עד כדי התגרות בגורל. כן, ואולי כדאי הכי שאני אעלם? יהיה רע, יהיה רע לתפארת... אבל זה יחלוף ואני כבר לא אהיה כאן כדי לצפות אני לא אהיה כאן כדי לפגוע אני לא אהיה כאן כדי להפגע אולי מוטב שכך? לא! לא מוטב שכך!!! מוטב שאני אחיה, מוטב שאני אלמד מחדש להינות, מוטב שאפסיק להתגרות בסכנות, מוטב שאלמד "אותם" להניח לי מוטב שאלמד "אותי" החדשה להניח לי וככה סתם לחיות... להנות מהקצף הלבן של התנפצות הגלים על החוף, מצחוק של ילד, מנביחת שמחה של כלב, מקרני השמש המלטפת את פני, מהאהבה שיש לי להעניק לכולם. מ ו ט ב!!!!

מרידה - גם הוא איננו פרי בחירה

להיכנע תמיד, זה כורח. למרוד תמיד, אף זה, הסתבר לי (להפתעתי), הינו כורח. ואייה חופש הבחירה? אתי´לה - הגיע הזמן, לכולנו, להרחיב את מגוון האפשרויות. לרכוש את חופש הבחירה. לבחור אם ליהנות או להתדכא. לבחור אם להסכים או למרוד. פעם כך ופעם אחרת: להפסיק את האוטומט! כה יפה כתבת, קטע אופטימי. באמת שאת נשמעת יותר טוב. עלי והמשיכי לימדי ותרגלי "ליהנות". מיכל.

tiyah

New member
אתי...

אתי לוחמנית, גם בכניעה לעצמך! כן, אולי צריך להשקיט מעט את המנוע שרוחש ורוגש ולא נותן מנוח בגילי, זה רק עם ההורמונים וגם איתם כבר לא שומעת צליל פעמונים...

גברת שבלולית מהנהנת בעצב:

איזו קונכיה מרהיבה. ורדרדת. מציצה נדירות טיפה, לפעמים לפעמים מגיח קורטוב בטן חשופה, וחוטף. שוב ושוב. אז לא. פשוט לא. אולי אעלם? -ובכך אתן להם לנצח אותי? לא!!! אטייל לי בקונכיית המלכות שלי. ואף אחד לא יידע. ואף אחד לא יעלה בדעתו, ששם בפנים, זה רך ופגיע נורא נורא נורא. מיכל 10.2.02

גילי 10

New member
שבלולית ../images/Emo60.gif

ממקומי תחת לשיריון הצב , הקשוח המשורין שלי, שגם בו יש 2 פנים: נוקשה כלפי מעלה, ופגיע בצד שמנגד, מקנאה בך על המלכותיות , ודואגת לך שבלולית יקרה, שמרי על עצמך, תילי

tiyah

New member
ובצו שעת הבוקר...

בתוך הקונכיה, אם הפנינה, זוהרת, מקרינה וגברת צבה, נושאת עמה את ביתה, מבצרה... ולכל מעטה כפולים הפנים קשה מבחוץ ורך מבפנים... שיהיה יום של אור!

EYהודית

New member
כולנו, שבלולים וקונכיות

כי אחרת, איך היינו שורדים?! מעוד אחות משתבללת

למעלה