אפשר לטפוח לעצמי על השכם?

sipor

New member
את יודעת שפורום הורים לתינוקות..

יש בחורה עם 2 זוגות תאומים ~~!!! כן כן, לידה ראשונה תאומים ולידה שניה גם תאומים !!!! אני אישית הייתי בשוק, וזה מה שהיא אומרת שהיא שמעה על זה לראשונה היא הייתה - בשוק.. מה אתם הייתם עושות עם כזה דבר?!!!

גם בפורום הזה יש אחת כזו../images/Emo8.gif

ולקינוח גם קיבלה תינוקת יחידאית. קוראים לה SIKU והיא אחותי, איפה את?

רק לפני שנייה כתבתי

שהורים לתאומים רוצים את החוויה המתקנת של התינוק היחידאי. זה ההסבר היחיד שיש לי ללמה לעשות את החמישי
אני אישית מסתפקת בשלושה... אבל מי יודע בעוד כמה שנים (אם עדיין יש ביציות). רחל

תתפלאי על מה שאני אגיד

אבל היא לא מכירה משהו אחר. היא לא יודעת מה זה לגדל תינוק אחד. ברגע שמתחילים לגדל את הזוג הראשון, כשמגיע השני זה פחות מפחיד ומאיים. כבר יודעים איך זה עם שניים. אני מדברת מתוך המצב שלי, שאני מנוסה עם אחת. ופתאום יש לי שניים והרבה דברים שונים וקשים יותר. בכל מקרה הלוגיסטיקה הרבה יותר קשה עם 4 מאשר עם שלושה, וגם אחרי שיש תאומים הרבה הורים רוצים "חוויה מתקנת" של לגדל ילד אחד, ולכן זה די שוק לקבל עוד זוג תאומים. אבל כמו שאמרתי, מקבלים את זה באהבה. רחל

אפרת12

New member
רחל, אני עד היום זוכרת את התגובה

שלך, כשגיליתם שיש לכם תאומים. אני תמיד אמרתי שאני רוצה 5 ילדים, כך שכדי לקצר תהליכים - אפשרי גם איזה זוג תאומים באמצע... בועז קלי-קלות, הא
אז היום, כשמצד אחד אני יודעת שחמישה ילדים כבר לא יהיו לי, ושום דבר הוא לא בועז קלי-קלות, ומצד שני - עם ילד אחד אני לא מצליחה לעשות כמעט שומדבר חוץ מאשר להיות איתו... אני אקבל באהבה את מי שיבוא גם אם זה יהיה בזוגות - אבל אני מקוה שתבוא איתם גם איזו השתלת אישיות אלטרנטיבית שתעשה אותי יעילה יותר, מהירה יותר ועיפה פחות...

למעלה