אה, גאוס. אף פעם לא ראיתי תמונה שלו לפני.
א אלמוני היחידה New member 9/6/07 #22 בגלל שאהבתם "נחש מי זה" אני אתן לכם עוד דמוית שהיו לי בשעורי בית (לאחר תיקון).
S sagima New member 10/6/07 #30 אם אף אחד לא עונה אז אני אענה. בטהובן, בהתחלה, משום מה, חשבתי שזה מוצרט, אבל חיפוש קצר בויקי גילה את האמת (זה נחשב לרמות או לא?)
אם אף אחד לא עונה אז אני אענה. בטהובן, בהתחלה, משום מה, חשבתי שזה מוצרט, אבל חיפוש קצר בויקי גילה את האמת (זה נחשב לרמות או לא?)
א אלמוני היחידה New member 10/6/07 #31 קבל חיכן מרגש עד בדמעות! אני חושב שזה די קשה למצא שם של אומן לפי תמונתו לכן זה לא רמאות.
א אלמוני היחידה New member 10/6/07 #32 קבל חיכן מרגש עד דמעות!, אני חושב שזה די קשה למצא שם של אמן לפי תמונתו לכן זה לא רמאות.
א אלמוני היחידה New member 10/6/07 #35 אני יודע.... אבל הוא דומה עם הטוקסידו זה בטח איזה פיזיקאי בתורת הקוונטים
R RichardSmith New member 10/6/07 #36 אני מהמר... שזה אחד מאנשי האטום, אופנהיימר או מישהו כזה. אולי אפשר להסתכל בתמונה של ועידת הפיזיקה ההיא שאינשטיין היה בה ביחד עם מארי קירי ושאר החבר'ה.
אני מהמר... שזה אחד מאנשי האטום, אופנהיימר או מישהו כזה. אולי אפשר להסתכל בתמונה של ועידת הפיזיקה ההיא שאינשטיין היה בה ביחד עם מארי קירי ושאר החבר'ה.
S sagima New member 10/6/07 #37 אתה טועה! אל תשאלו אותי איך אני יודע (סתם, תשאלו אם בא לכם), אבל זהו צ'רלי צ'פלין.
א אלמוני היחידה New member 10/6/07 #39 ../images/Emo104.gif זה מתבקש! איך אתה יודע? ומה הוא קשור לאדם מימין? וקבל חיכן
S sagima New member 10/6/07 #40 כי חיפשתי ../images/Emo3.gif גוגל זה דבר טוב, יש שם גם תמונות אתם יודעים... ומצאתי את אותו אתר שאדם מצא
כי חיפשתי ../images/Emo3.gif גוגל זה דבר טוב, יש שם גם תמונות אתם יודעים... ומצאתי את אותו אתר שאדם מצא