אפשר לפתוח את הבוקר ?

sheffys1

New member
בוקר טוב ../images/Emo24.gif

איזה כיף לראות שאנילא המופרעת היחידה שיושבת מול המחשב בשעות האלה...
יום טוב לכולן!

pelishu

New member
בוקר טוב! ../images/Emo140.gif ../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

pelishu

New member
תראי..

מי שמתחילה לעבוד בכל יום בשעה 7:30 בבוקר, ערה בשעות האלה.. בוקר טוב!

Marble Arch

New member
עדיף לפתוח שרשור כזה בבוקר ולא באמצע הלילה../images/Emo3.gif

וחשבתי שאני קמתי מוקדם!! בוקר אור משוגעות

מ ס ט י ק

New member
בוקר מצויין!!

אחרי שכבר חשבתי שהדואר איבד לי את החבילה ושלחתי מייל למוכרת מאיביי מה אפשר לעשות, החבילה הגיעה היום והלקים שלמים ויפים. הזמנתי את ונסה ואת ריס של זויה, וונסה דומה ללק שיש לי (לפחות ככה זה ניראה בבקבוק) וריס אין לי עוד אחד שדומה לו כמה שכנראה ממנו אני אהיה מרוצה יותר. תובנות וסווטצים יועלו ברגע שאני אמרח אותם, בינתיים אני מרוצה מהצבע של הקולור קלאב ms. socilate שמחזיק נהדר מיום שישי אחה"צ. בכל מקרה, שיהיה לכולנו יום נפלא

lieloded

New member
../images/Emo207.gif טיפים למריחת לק

היי, אשמח לשמוע טיפים איך למרוח לק בצורה הכי יפה אחידה והכי חשוב שלא מלכלכת את העור מסביב לציפרוניים. הבעיה הזו חמורה בעיקר שמורחים לקים ממש כהים. וזה ניראה מזעזע גם אחרי שאני מנקה עם קיסם אוזניים טבול במסיר לק. תודה!

יפעתיקו

New member
אממ...../images/Emo110.gif

לתת לך טיפים באמצעות מילים אין לי שמץ.. אבל תיכנסי ליוטיוב ותכתבי באנגלית איך למרוח לק ותראי סרטונים שלגעתי ימחישו לך בצורה הכי פשוטה...:)

ענבל30

New member
זה בעיקר עניין של תרגול

כמה שתמרחי יותר - יהיה לך קל ונקי יותר. וכמו כל פעולה של מוטוריקה עדינה - יש כאלה שזה קל להן יותר ויש כאלה שצריכות לעבוד יותר קשה
לא חושבת שיש כאן "טיפים" או איזה סוד מסתורי... פשוט תרגול ויד טובה.

foggy night

New member
דווקא יש לי טיפים

אני מתחילה ממש מאמצע הציפורן ומושכת כלפי מעלה. למה באמצע? כי בנגיעה הראשונה יוצא הכי הרבה חומר והכי סביר שהיא תעשה את הנזק. ממשיכה שוב על האמצע, אבל הפעם שני מילימטר אחרי בסיס הציפורן, כלפי מעלה. אחרי זה מושכת מהבסיס, (שני מילימטר מעליו), בעדינות ובתנועת חצי עיגול לאחד הצדדים ולמעלה - ומאוד משתדלת להשאיר מילימטר ציפורן לא צבועה (מהצד). אם יש מקום לא צבוע בין האמצע לצד - ממלאים עכשיו. בשלב הבא, שני מילימטר מעל הבסיס, באמצע - בתנועה מעגלית לצד השני, כנ"ל, וכו'... הסברתי מספיק ברור? העיקר זה לא להגיע ממש לבסיס הציפורן ולא ממש לצדדים. רק למעלה למשוך ממש עד הסוף. זה נראה כאילו לא צבעת את כל הציפורן - אבל באחריות - אף אחד לא רואה. זה נראה שהכל צבוע.

סקרמנטה

New member
צהריים טובים!!! מי מחכה לחבילה בדואר?

לא נעים... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3852738,00.html בגלל חבילה חשודה: נעצרה קבלת הדואר בארץ בסניף הדואר במגדל העמק התגלתה הבוקר חבילה חשודה, ובה חוטים וסוללה. חבלנים הוזעקו לטפל בחבילה ואזור הסניף פונה. שעות לאחר מכן הודיעה חברת הדואר: אזרחים לא יוכלו לקבל דואר בסניפים ויוחמרו הבדיקות לדברי הדואר.

MaddyD

New member
אוףףףףףףףףףףף

עד שיש לי זמן ללכת לדואר יש לי מחר יצי יום חופש בבוקר לסידורים ותככנתי לאסוף משהו מיוחד שהזמנתי כמה מרגיז... מערכת מטופשת..

Witchcrafts

New member
למה, להפך.

רק דבר אחד: חסר לך אם לא תצלמי את כל החבילות במרוכז (בהנחה שהן יגיעו במקביל), כדי שהאפקט של הזלת הריר יתעצם.

Come Alive

New member
חחח כבר הגיעו היום 2

(וכבר הזמנתי עוד אחת היום) אני אצלם את כל מה שהגיע כשהכל יגיע, אבל זה לא יהיה בצורת חבילות

Witchcrafts

New member
לול, די, את רצינית? |פה פעור|

אמ"ג, איך את מוצאת כ"כ הרבה לקים? רגע, שלא תחשבי שאני חסרת נימוסין והליכות. אז קודם כל, תתחדשי.
מי ייתן ולעולם לא תפסקנה החבילות מלהגיע. עד 120~ ועכשיו: אמ"ג, איך את מוצאת כ"כ הרבה לקים? @#^%& ביצעתי הזמנה בטרנסדיזיין לפני מספר ימים, את 9 הלקים הראשונים לא היתה לי בעיה לאתר. שמעתי אותם לוחשים את שמי, בחיי. אבל כשניסיתי למצוא את תשעת הקורבנות הבאים להזמנה נוספת, נתקעתי. אז, איך? איך?! תהיי בריאה.

למעלה