אפשר לפתוח את הבוקר ?

Come Alive

New member
חחח אני לא מחפשת מה לקנות כמה שיותר

אני סתם פתאום קולטת שאני חייבת צבע כזה וכזה וכזה וכזה וכזה וכזה ואז בודקת מה הלק הכי טוב בצבע הזה בכל האתרים והבלוגים וקוראת את הביקורות על אותו לק וקונה לומר לך את הרשימה של הדברים שאני מחכה לה/קיבלתי בנתיים?

Witchcrafts

New member
זו שאלה רטורית, נכון?

אני מניחה שאצליח להתאזר בסבלנות עד שתעשי בוק ותעלי לפה. מצד אחר, לא יפה לסרב להצעה נחמדה שכזו. ובמילים אחרות: אשמח, תודה! משום מה, אני לא מוצאת את עצמי נמשכת ללקים במרקם רגיל, כמו הקרם. כלומר, לקנות אין לי בעיה. אבל להזמין אותם לא מפתה אותי במיוחד מה שדי מדלדל את האופציות. אם כי בסופו של דבר בטראנס יש מבחן עצום יותר של צבעים. ואולי עם טופ מאט זה יהיה מסקרן... נו, עתידי לא ברור. אבל אני מאמינה שזה עניין של זמן עד שאהפוך לגרסה מתחילה שלך~

Come Alive

New member
יאללה ../images/Emo9.gif

ו..אל תדאגי, גם אני בהתחלה הייתי ספקנית מעט לגבי מה שאיני אמרח עליי ולא אמרח עליי, מה שאזמין ולא אזמין, ועכשיו תראי
טוב, אז נתחיל ממה שכבר קיבלתי היום, שזה- Seche Restore, שאני משתמשת בו כדי להחיות לק של OPI שיש לי ובטעות השארתי פתוח אז הוא לא היה מושלם יותר (חזר להיות מושלם
) וכדי להחיות את For Audrey של צ'יינה גלייז, שהמריחה שלו הייתה לי מזעזעת מההתחלה בערך.. וקיבלתי היום גם את Over The Taupe, שיש עליי עכשיו
(של OPI) אני מחכה ל: Happy Go Lucky של צ'יינה גלייז, מקולקציית- Up & Away החדשה Time-Less Is More של OPI (שהאמת שאיתו לקח לי הכי הרבה זמן להחליט.. חודשים!) Ruby Pumps של צ'יינה Scarlett Shimmer של CND EFFECTS We'll Always Have Paris של OPI ו- Baby It's "Coal" Outside!

Witchcrafts

New member
יה, שוב, תתחדשי על הכל!

אריץ עליהם חיפוש בהזדמנות. אולי אשאב ממך השראה להזמנה הבאה~

למעלה