אלו הם חיינו...
לא רק בטלויזיה- נשמע די דומה למה שקורה אצלנו עם השינויים המתאימים... מהקל אל הקשה- מסגרות- יש המון, אולי בגלל שזה ברגע האחרון אז לא תוכלי להתקבל לאילו שתרצי אבל תמיד יש שינויים באמצע השנה. מקום עבודה חדש- אני מאוד מסכימה איתך על הענין של לא לשרוף גשרים- מי יודע מתי תצטרכי מהם המלצה, או שתרצי לחזור, אי אפשר לדעת. בסה"כ אם הבנתי נכון- לא רבת איתם, את עוברת בגלל נסיבות אחרות. קרבה להורים? הלוואי עלי... אצלנו זה ממש לא רלוונטי, גם אם הם קרובים. אפשר להסתדר, מסתבר... כן, זה יותר קשה, אבל בהחלט אפשרי. אפשר כמה אופציות- למשל- לגור בזיכרון או בנימינה, ערים צעירות עם המון מסגרות לילדים, וגם תחבורה נוחה. גם הרצליה/איזור כפר יהושוע לא רע מהבחינה הזאת. לעבור לת"א- קחי בחשבון שהכל, אבל הכל, יקר יותר. חוץ מזמן (שהוא כזעור שווה כסף) הכל ממש יקר- שכר דירה, מטפלת, גנים, אפילו הסופר. מנסיון השבועיים האחרונים אצלנו,שבהם השאלות האלה עלו, אני ממליצה לך (ולכם) לחשוב בהגיון ובשקט מה הכי חשוב לכם, ולדרג עדיפויות, ושאר הדברים ממילא מושפעים מהעדיפות העליונה. למשל- הכי חשוב לך הקרבה להורים? הם גרים באיזור חיפה ולא ניידים? - אני סתם מנחשת בשביל הדוגמה, אז נראה שלהשאר בחיפה ולא לעבור בינתים זו הדרך היותר מתאימה, מקווה שהבנת. משצע קצת קר ולוגי, אבל עושה סדר במה שחשוב. ואם את בענין של ת"א- אשמח לעזור בנושא דירות, איזורים ומסגרות. (לא קלה היא, לא קלה דרכנו....)