אפשר לפתוח הודעת אוף?

גלשני

New member
כן, לצערי לפחות שנתיים.

ויתכן וידחה עוד מאחר ויש תביעה של ארגוני הירוקים כנגדם, שבגללה הבנייה נפסקה.

Arfilit

New member
אני לא זוכרת למה לא דיברנו בסוף

(יש לי חשד שזה באשמתי - קרה לי כמה פעמים בשבועות האחרונים שהבטחתי להחזיר צלצול ושכחתי. אז זה המקרה - סליחה). בכל מקרה - תנסי לדבר אתי מחר בשעות העבודה - ואולי אפשר לבדוק משהו. אני מציעה לך להתראיין גם אם את לא בטוחה עדיין - ומקסימום להסביר שבסוף אתם נשארים בחיפה. ועכשיו תשובות לשאלות הקונקרטיות: על חלק גדול מן השאלות רק את יכולה לענות (כמו איזה מין עבודה לחפש) ועל חלק רק התקדמות הזמן תענה (איזו מסגרת לשחר, האם תמצאי עבודה - למרות שאני מעריכה שכן וכו). לגבי מקום המגורים - זה תלוי ה את מגדירה כצרכים שלכם. איפה אתם גרים עכשיו? דירה גדולה? קטנה? עם גינה? אזור שקט? מרכז העיר? בית? דירת גן? בתוך חיפה או בישוב ליד? כל הדברים האלה נכגונים גם לגבי תל אביב. תספרי קצת על הסגנון חיים שמתאים לכם ויהיה קל יותר לכוון אותך (כמי שגדלה בת"א, עובדת בה כבר 7 שנים וגרה שנה במושב בשרון - אני מרגישה כמו יודעת מספיק כדי לתת כיווני מחשבה בענין הזה). אצלנו - אני יוצאת לעבודה בבוקר והגבר חוזר בערב. עזרה מהמשפחה כמעט שאין. חמותי היתה כאן שני ערבים לשמור עליה, ועוד שבוע וקצת כשהמטפלת היתה בחופש. מעבר לזה - זה אנחנו ואנחנו ואנחנו - ואנחנו מסתדרים באמת בסדר. אם בא לך לדבר, להתייעץ, להתלבט, לחשוב בקול רם או כל דבר אחר - אני לרשותך בשלל אמצעי התקשורת המוכרים לך...

yaelia

New member
כמה שאלות קשות

אם העבודה של האיש משתלמת והיא פתח לגדילה - לו ולכם כמשפחה, אז שווה לשקול מעבר למרכז. עבודה בתחום שלך, ועם כישורים וניסיון כמו שלך, אני מתארת לי שלא תהיה לך בעיה למצוא. אולי אפילו בהקף משרה שאת מחפשת. (אני אשמח לגשש לך במה שאוכל). מעבר דירה ושינוי מקום הם תמיד תיק ובטח שעם תינוקת ורחוק יותר מההורים, אבל אם נראה לכם שזה מה שיקדם אתכם וישמח אתכם - אז תנסו. הכי הרבה תמיד אפשר לחזור. לגבי מקום - אני אוהבת לגור בתוך עיר ולא בפרוור או עיר קטנה. או עיר או כפר. לא ביניים. אבל אלא שיקולים שגדול עלי להמליץ... באופן כללי אני בעד ניסויים חדשים, יותר מעניין ככה. מקווה שלא נכנסתי לסקציה של הטפשי

sharonmx

New member
אלו הם חיינו...

לא רק בטלויזיה- נשמע די דומה למה שקורה אצלנו עם השינויים המתאימים... מהקל אל הקשה- מסגרות- יש המון, אולי בגלל שזה ברגע האחרון אז לא תוכלי להתקבל לאילו שתרצי אבל תמיד יש שינויים באמצע השנה. מקום עבודה חדש- אני מאוד מסכימה איתך על הענין של לא לשרוף גשרים- מי יודע מתי תצטרכי מהם המלצה, או שתרצי לחזור, אי אפשר לדעת. בסה"כ אם הבנתי נכון- לא רבת איתם, את עוברת בגלל נסיבות אחרות. קרבה להורים? הלוואי עלי... אצלנו זה ממש לא רלוונטי, גם אם הם קרובים. אפשר להסתדר, מסתבר... כן, זה יותר קשה, אבל בהחלט אפשרי. אפשר כמה אופציות- למשל- לגור בזיכרון או בנימינה, ערים צעירות עם המון מסגרות לילדים, וגם תחבורה נוחה. גם הרצליה/איזור כפר יהושוע לא רע מהבחינה הזאת. לעבור לת"א- קחי בחשבון שהכל, אבל הכל, יקר יותר. חוץ מזמן (שהוא כזעור שווה כסף) הכל ממש יקר- שכר דירה, מטפלת, גנים, אפילו הסופר. מנסיון השבועיים האחרונים אצלנו,שבהם השאלות האלה עלו, אני ממליצה לך (ולכם) לחשוב בהגיון ובשקט מה הכי חשוב לכם, ולדרג עדיפויות, ושאר הדברים ממילא מושפעים מהעדיפות העליונה. למשל- הכי חשוב לך הקרבה להורים? הם גרים באיזור חיפה ולא ניידים? - אני סתם מנחשת בשביל הדוגמה, אז נראה שלהשאר בחיפה ולא לעבור בינתים זו הדרך היותר מתאימה, מקווה שהבנת. משצע קצת קר ולוגי, אבל עושה סדר במה שחשוב. ואם את בענין של ת"א- אשמח לעזור בנושא דירות, איזורים ומסגרות. (לא קלה היא, לא קלה דרכנו....)

nubi

New member
את המצב אצלינו את מכירה...

עכשיו שנינו נוסעים. אני לא מוכנה לעבור, עד שסוף סוף הגעתי לדירה משלי. ככה זה וזהו. הבעל נוסע כבר 6 שנים. בהתחלה י-ם - ת"א ועכשיו נשר-ת"א. לא קל אבל מסתדרים. אני אתחיל לנסוע ב-4 שנים הקרובות. המון נוסעים -רק תראי איזה פקקים יש כל בוקר.

למעלה