אפשר לקבל פרטים על החולצה?

חשוב ! (בקשר לחולצה)

חזרתי לגלריות, כדי להעיף מבט בוחן יותר במועמדת לנצחון (לא הבחירה שלי, דרך אגב) ולהחליט אם אני ארצה להזמין בכל זאת. אז כן. גם היא נראית לא רע, ואני אזמין. אבל ! רק עכשיו שמתי לב שהצד הקדמי כתום, והאחורי אפור. וזה אחרי כל מה שדובר פה על חשיבות הצבע הבולט בחולצת רכיבה. האם אין מקום לשקול להחליף את צבעי החזית והגב, או לשנות את צבע הגב גם כן לכתום ? ודרך אגב, יהיו כיסים ?

דדלי

New member
חולצה 1 - שווה לאללא

2 לא רעה אבל 1 - !! The Best! - אלונה (נעים מאוד..) - מצטער .. No 1 - זה תמיד מקום ראשון.

yahadas

New member
זה כך כיוון ש../images/Emo26.gif

בהתחלה סגרנו עם יצרן מסויים על החולצה הזו. מאז הוא הבריז לנו בגסות ולכן זה לא יהיה כך (למרות שהחולה שלו הייתה שווה ביותר). הרצון הוא להשיג חולצה כתומה אבל נתפשר גם על צבעים קרובים.

schwinnie

New member
מציע לבדוק עם חנן יבואן Nalini

על אחריותי שלא יבריז וחוץ מזה הסחורה שלו מ-ע-ו-ל-ה ! האמת, חשבתי שכבר בדקת איתו, אבל היום הסתבר לי שלא. *********************** החתום מעלה אינו מקבל אחוזים מיבואן Nalini. הוא סתם לקוח מרוצה....

EinatAr23

New member
אני איתך !!!../images/Emo45.gif

בכל זאת, יש כאן בוודאי חבר'ה (כמוני) שפזלו קצת לכביש
וירצו להשתמש בחולצה הזו גם ברכיבות כביש. זה יהיה מעולה אם תבחר חולצה מס' 2, והגב יהיה כתום

רֶשֶף

New member
אבל את תמיד יכולה

ללבוש את החולצה הפוך
או לרכב ברוורס
או לרכב נגד התנועה
או לתת למישהם עם חולצות בולטות לרכב מאחורייך ומלפנייך ומצדדייך

EinatAr23

New member
רשף ../images/Emo98.gif

הריני מזמינה אותך לרכב מאחורי מלפניי ומצדדי
שהרי כבר הצהרת שאתה קונה יותר מחולצה אחת
עכשיו סיבכתי אותך, הא

alonaski

New member
ואני חשבתי...

שהדוגמא כ"כ יפה, ואולי קצת חבל שהיא למטה בתחתית החולצה... הייתי שמחה אם היה אפשר להעלות אותה למעלה לקו הציצי/הפיטמות (
) כי כשרוכבים אז יושבים רכונים והדוגמא למטה עלולה לא להראות...

למעלה