אפשר לראות סימני חיים כאן?

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifThe Weakest Link../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif

במטרה להחיות קצת את הפורום הגוסס שלנו, קבלו משחק חדש - "החוליה החדשה"!
רשימת השירים [לאחר ניפוי ראשוני] - 1.Never Ending 2.You're Love Has Gone Away 3.Still The Clock Is Ticking 4.Sunday 5.Suddenly 6.Information 7.Consummation 8.Runaway 9.Blue Way 10.Hell Is Knocking 11.Iris 12.Pardon Me 13.Waiting For Grace 14.Welcome (הם ביצעו אותו כבר בשני בלוגים שאני ראיתי, אז אני מניחה שאתם מכירים אותו.) 15.I'm Over You (כנ"ל) 16.Coming Down To Get You ולמרות שכולם בטח מכירים את המשחק -
החוקים
: תרשמו בכותרת ההודעה את השיר שאתם רוצים שירד, השיר עם מספר הקולות הגדול ביותר (שבפורמנו הקט יכול להגיע בערך ל2) ינופה ולאחר 15 סיבובים מייגעים נישאר עם השיר המנצח. [אם מישהו לא מכיר את אחד השירים, אז...שיפנה למישהו שכן
] יאללה, להתחיל להצביע! may the best song win!(אהמ*גרייס*אהמ)

אפשר לראות סימני חיים כאן?

קדימה.... עכשיו כולם בארץ... לא במשלחות ולא בהפלגות.... קדימה.... אני רוצה לראות כאן סימני חיים לפני שאני משתגעת

dsol

New member
Coming Down To Get You

אין כמו שירים מקוריים אז להוריד קודם את "הקאבר"

dsol

New member
כן תגיבו ../images/Emo70.gif

איזה פורום יבש זה נהיה תתחילו להגיב !

Amber

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo19.gifהבאתי מים../images/Emo70.gif ../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif

dsol

New member
ואי תודה באמת הייתי צמא

אבל פעם הבאה תביאי ספרייט
אל תתקמצני אבל עדיין הפורום יבש ומים כנראה לא עוזרים לו נראה לי רק הודעות מרטיבות אותו

Amber

New member
../images/Emo175.gif ../images/Emo36.gif זה מה יש../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif

Amber

New member
Coming Down To Get You

כי... אני מסכימה לחלוטין עם דודי

dsol

New member
|ספרייט| טעם החיים |ספרייט|

מעדיף ספרייט על קולה אז "בדרך של ספרייט" טעם החיים זה רק ספרייט

dsol

New member
../images/Emo79.gifהשיר שלכם../images/Emo79.gif

-שיר השבוע/היום שלכם של NOVA- למה בחרתם בשיר הזה? -שיר השבוע/היום שלכם לא של NOVA- למה בחרתם בשיר הזה? -אפשר גם להוסיף תמונה לאו דווקא קשורה לNOVA לפי מצב רוחכם, וקישורים ללירקס של השירים.

dsol

New member
אניי

-שיר השבוע/היום שלכם של NOVA- Information למה בחרתם בשיר הזה? כי שמעתי אותו פעם אחת וממש אהבתי -שיר השבוע/היום שלכם לא של NOVA- רגעים - אביב גפן למה בחרתם בשיר הזה? כל כך מתאים לי וגם "האם להיות בך מאוהב" של אביב -אפשר גם להוסיף תמונה לאו דווקא קשורה לNOVA לפי מצב רוחכם, וקישורים ללירקס של השירים. כולם חוזרו עכשיו מטיולים בחו"ל ומשלחות אז אני ישים תמונה שלי מהמשלחת לפולין שהייתי בה אחרי פסח השנה *דודי חש את עצמו ציוני מגניב עם מדים של חיל האוויר בפולין*

למעלה