אפשר לראות סימני חיים כאן?

dsol

New member
לא לריב, יש מספיק לכולן ../images/Emo9.gif

חחחחח ומדים זה נאחס תאמינו לי זה מעצבן ללבוש מדים ואני עוד לומד בבית ספר צבאי וכל יום לובש מדים

../images/Emo12.gifהפורום קם לתחייה!

-שיר השבוע/היום שלכם של NOVA- Pardon Me למה בחרתם בשיר הזה? הוא עושה לי מצב רוח טוב
. -שיר השבוע/היום שלכם לא של NOVA- אמן - בית הבובות/ מיתר - אביתר בנאי. למה בחרתם בשיר הזה? - קסטרו זאת מעצמת מוות

ברררר

New member
אוי מיי גד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה זה סרטון הזה לעזאזל?!!!? מה זה קשור לקסטרו? את רצינית?!?! ב-ח-י-י-ם שלי אני לא קונה שמה יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דיי אני בוכה איזה זוועה מיי גדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד.

Amber

New member
me me

שיר השבוע/היום שלכם של NOVA- אמממ... אין לי... למה בחרתם בשיר הזה? עד שאני שומעת את הדיסק שקיבלתי הוא נגמר תוך שניונת... או- 10 דק'... שיר השבוע/היום שלכם לא של NOVA- Daniel Poeter - Bad Dayלמה בחרתם בשיר הזה? כי הוא הוציא אותי היום על הבוקר מבאסה של יומיים... והתמונה
כי חייבים!

Amber

New member
בסיעתא דשמיא

כלומר, בעזרת השמים, כלומר בעזרת ה'. בארמית. את הדבר שמופיע בתמונה קיבלתי מצעירים דתיים בשנקין... הייתם צריכים לראות איזה "אחורה פנה" עשיתי אליהם אחרי שקלטתי כמה זה מקסים...

השיר שלי....

שיר השבוע שלי של nova- on and on למה? כי אני פשוט אוהבת ת'שיר הזה... הוא מצליח לגעת במקומות הנכונים... שיר השבוע לא של NOva אני מצטערת השיר של מירי מסיקה :"באה אליכם" פשוט לא יוצא לי מהראש, שמתי את זה בתור הרינגטון בפלאפון....

Spirocerca Lupi

New member
../images/Emo112.gifאני ....

שיר השבוע של נובה זה-Suddenly שיר שתמיד מעלה חיוך ...:) שיר השבוע לא של נובה ...Superstar של ה-Carpenters שיר קיטצ ישן שלא יוצא לי מהראש אבל תמיד כיף לשיר אותו ...:) זהו אז שבוע טוב..ביי

ברררר

New member
ממממממ

-שיר השבוע/היום שלכם של NOVA-סאדנלי למה בחרתם בשיר הזה?מממממממ -שיר השבוע/היום שלכם לא של NOVA-חורף-עברי לידר למה בחרתם בשיר הזה?כי שמעתי אותו מלא השבוע נגמר היום מגרש ביתי
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!

למעלה