"אפשר לשאול אותך על החולצה?"

Marlene G

New member
"אפשר לשאול אותך על החולצה?"

- "אם את שואלת, אני מניחה שאת כבר יודעת את התשובה" --"רונה קינן"
אז בזמן שאתן ייצרתן את השרשור הסוער ביותר מאז יהוא ירון - בנושא יום הבנ"ה [לאשטויות], חולצתרונה המפורסמת ואנוכי הלכנו לאירוע מסורתי ממש ממש גיקי בפנימיה שלי. האירוע כלל הרצאות בנושאים הזויים ובדויים מהערב ועד אור הבוקר, פיצה צ'ילי ושיחות נפש, והמון חברים גיקים כמוני
. החולצה, בהופעת בכורה, ספגה מחמאות, הערות וקושיות, סיפקה תירוץ לידיד טוב לבהות לי בחזה (נו, מה לעשות, התרגלתי כבר..), והייתה הבסיס לשיחה שלמעלה. הצלחה או לא הצלחה? רותם, שיחקת אותה שוב :) [ואני הייתי מוכרחה לשתף]

גוזלה

New member
כפרעליך!! ואני התגעגעתי..!!

[ובדיוק הסתכלתי על התאריכים של האירוע הזה, וחשבתי שאת בטח בירושלים!! :] חחח ] ורותם!!! אשמח אם תהייה הדפסה של כאלה, בגזרה של בנים!!!!!!!!!!!

ROTEM30035

New member
יצרתי דרך להצהיר בלי להצהיר, הא?

האמת, אני מקבלת המון הערות שונות ומשונות כשאני מסתובבת עם החולצה. לפעמים אלו רק קריצות ולפעמים דיונים פילוסופים שלמים בנושא מהות הטוב. טי-שירטים עם אמרות היו תמיד חולצות העבודה שלי בפאב בקיבוץ, ובפעם האחרונה שעבדתי שאל אותי בחור "אז איך אני מצטרף לצד של הטובות?" חייכתי ואמרתי שהוא כנראה כבר שם. יש לי שאיפה לעשות הנפקה רצינית של החולצה. נראה לי שהיא תתפוס טוב. יש לי כמה רעיונות ונקווה שאחד מהם יצליח לרוץ, כשיגיע היום - תהיו בטוחים שתקבלו פרטים מלאים - איך ובכמה ואיפה... ב-י-נ-ת-י-י-ם, הזמנות פרטיות אפשר לתאם איתי.

הדר 0

New member
../images/Emo196.gif איך זה שעדיין לא יצא לי לראות חולצה

כזאת?... יצא יפה? באיזה פנימייה היית? (והיית בתור פנימסטית או בתור משהו אחר ונחות?
)

Marlene G

New member
ומה הקשר שלך לפנימיה? :)

בואי נאמר שזה לא הניחוש הראשון שאני שומעת בדרך כלל מאנשים...

אין קשר אישי

כלומר, ידעתי שהיא קיימת דרך אמא שלי ודרך העלונים שהם שלחו לאח שלי כדי שירשם כשהוא עלה לתיכון
(אולי גם לי? לא זוכרת) חוץ מזה יצא לי להכיר כמה אנשים שלומדים שם. :) גם נראה לי שבכל מקרה ירושלמים מודעים באופן כללי לקיום הפנימיה הזאת, לא?

Marlene G

New member
אכן, יאס"א

או "התיכון למדעים ולאמנויות" בירושלים. וכולם שם פנימיסטים בלי יוצא מן הכלל, כולל ירושלמים שגרים חמש דקות מבצפר (למעשה, זה די נוח). והחולצה ממש אדירה :) תמונות את יכולה למצוא קצת אחורה בפורום..

נודלסית

New member
לייק

איך היה ללמוד שם? לפי מה שהבנתי צריך להיות שונה מהאיכסה שהולכת ברוב התיכונים.

Marlene G

New member
זו הייתה אחת התקופות

ואחת החוויות (נאמר, חוויה מתמשכת) הטובות בחיי
. השתלבתי שם בפעם הראשונה בחיים שלי. מצא מין את מינו, וכאלה. (אוי, המשפט האלה מקבל קונוטציות אחרות לגמרי עכשיו
) הלימודים היו עשירים ומהנים וסיפקו לי את מה שהייתי צריכה, וששום מקום לפני כן לא הצליח לספק. והאנשים והחברה והעצמאות...... (הבעיה הכי גדולה שלי בהקשר הזה היא לחזור לחיות בבית בחודשים האחרונים, אחרי שלא גרתי בבית מגיל 15). קיצר, הבנת טוב :) אני יכולה לחפור עוד הרבה, באופן כללי, אבל לא נראה לי שכדאי :)

נודלסית

New member
אגב,

הלכתי קצת אחורה בפורום ולא מצאתי תמונות. מישהי מוכנה לשלוח לי במסר/להעלות לכאן שוב אם יש ביקוש?

הדר 0

New member
גם אני למדתי בפנימייה ל"מדעים ואמנויות", אבל

להבדיל ממך זה היה עניין מאוד לא גיקי, לצערי או לא לצערי (אני יכולה לדון בנושא הזה שעות..), ונשמע שכיף שם ביאס"א.....

ROTEM30035

New member
מדעים ואמנויות גם אני

אז מה היה לנו? לסביות, יוצאי פלמ"ח ובוגרי בתי ספר 'מיוחדים'. והרי לכם הקהל של רונה.

למעלה