"אפשר לשאול אותך על החולצה?"

גוזלה

New member
מצחיק, גם שלי בהגדרותו

מקיף למדעים ולאמנויות. למרות שה"אמנויות" שבו, קצת נעלם עם השנים... חח

הדר 0

New member
יוצאי פלמ"ח?... הם לא מתים כבר....?

ואני לא משייכת את עצמי לשום אחת מההגדרות (הכי קרוב אולי יוצאי פלמ"ח... יותר יוצאי שואה....) כי ביה"ס שלי לא באמת היה מיוחד..... אני רוצה שתמציאי עוד הגדרה בשבילי!

ROTEM30035

New member
נו את יודעת... כל אלה שבאו בעקבות שירים ליואל

ופנימיה זה מיוחד. אבל בשבילך - לסביות, יוצאי פלמ"ח, בוגרי בתי ספר מיוחדים והדר 0.

ROTEM30035

New member
בעיקר

על הבמה. וליד הבמה. ולפעמים גם בפינות. אבל זהו. בחיי.

הדר 0

New member
רעות!! באמת!!

תיזהרי זה מסוכן פה, הן מתחבאות בפינות וקופצות עליך כשאת הכי לא מוכנה....

רעוּת

New member
אני לא מבינה למה "הומופוביה" מתורגם

ל"שנאת הומואים". זה אמור להיות "פוביה מהומואים"
. יש לי לזה הסבר פרוידיאני של מנגנון הגנה של היפוך תגובה, אבל זה עדיין לא נכון
.

הדר 0

New member
זה מאוד ברור למה זה הפך לזה

כשאת חרדה מפני משהו את גורמת לעצמך לשנוא אותו לא במודע כדי שהוא "ירתע" ממך ויתרחק, או לחילופין עצם העובדה שאת שונאת אותו תרחיק אותך מלכתחילה מהגורם המאיים. למשל אם את מפחדת מיהוא ירון/ אסף תלמודי את עלולה לגרום לעצמך לשנוא אותו על מנת למנוע ממנו לרצות להתקרב אליך או לחילופין למנוע מעצמך להגיע להופעות שלהם. יש לי עתיד בלימודי פסיכולוגיה?

רעוּת

New member
את קרובה ../images/Emo6.gif

ההסבר הפרוידיאני הוא שהומואים ולסביות מעוררים בך חרדה, דווקא בגלל שיש לך בעצמך את הנטיות האלו- אבל את מפחדת להודות בהן מכל מיני סיבות. אז את מדחיקה את החרדה, עושה היפוך תגובה, וכלפי חוץ (ובעצם זה גם מה שאת מאמינה, כי החרדה שלך מודחקת ואת לא מודעת לה) את מראה שנאה להומואים/ לסביות. כלומר, לפי פרויד, ההומופובים הגדולים ביותר, הם בעצמם הומואים שמתכחשים לכך
. שזה אולי נחמד וחביב, אבל איכס, פרויד
. ואני חייבת לציין שאני לא מפחדת מאסף תלמודי |החיילהאמיץשרק|.

הדר 0

New member
אז לפי מה שאת אומרת פה

את הלסבית הגדולה בעולם. ואני מכירה גם את הטענה הזאת פשוט רציתי להיות מיוחדת ולהמציא משהו משל עצמי...
ואת לא מפחדת מאסף תלמודי, עדיין. (למדתי להגיד את זה אחרי שכולם לימדו אותי שאני לא לסבית, עדיין.... )

רעוּת

New member
לא ../images/Emo46.gif

ואני גם לא הומופובית, אני סתם נהנית לעורר פרובוקציות

groishir

New member
פסיכולוגיה נשמע מעניין../images/Emo2.gif

אבל נממ... לא נראלי שכל ההומופובים הומואים בעצמם. סתם מגעיל להם מה ששונה מהם.. וכאילו, מה עושים עם תואר בפסיכולוגיה? את רוצה להיות פסיכולוגית?

רעוּת

New member
זה באמת לא כזה מעניין,

כאילו, התואר וזה
. ומה עושים איתו- יש מלא אופציות: מלצרות, זנות, מוכרת בחנויות למיניהן, מעגל העוני
.

לסביות מקפצות חה חה

זה מזכיר לי שפעם שוטטתי ברשת ומצעתי אזו הזכררה של רונה "זמרת השייחת לסוג השני" אני מנחשת שמדובר על היותה לסבית, אותי זה שעשעה.

Marlene G

New member
פורום רונה קינן -

- the perfect HIDING spot for lesbians worldwide! נראה לי שטעית בכתובת. רעות היא הלסבית היחידה ש*מתחבאת* פה

למעלה