אפשר לשאול מה בדיוק אהבתם ב...

דם דם

New member
הוא יצא בDVD?

אחרי מיליון שנות אור...פשששש, עכשיו הם ניזכרים בסרט הזה להביא אותו לארץ, כשבעוד חצי שנה יוצא הסרט מסור 2. אגב יש סיכוי שהוא באמת יצא בלי תרגום-אז תחכו כמה חודשים ויוציאו אולי גרסא שלו עם תרגום...וואי מעניין אם הם צינזרו חלקים מהסרט?

בדיוידי בדרכ לא מצנזרים.

או ששמים שתי גירסאות... בכל מקרה תמיד יש את המח**

shawn 1

New member
יש לי שאלה חשובה:

בדיוידי הגרסה העברית, יש צנזורים?? כי אני ראיתי מלללאאא דברים מגעילים בדיוידי הגרסה העברית (שיש לי אותה..) ולא נראה לי שיש בו משו מצונזר..... אני לא יודע...

FrecCo

Active member
עדיין לא

אני חושב שבהמשך הוא צריך לצאת עם תרגום... לפי מה שהבנתי בספרייה שאני מנוי בה, זה עניין של זמן

NiKi†a

New member
יו! כל מה שאמרת כל כך נכון.

ובמיוחד המשפט סיום =] גם אני לא הבנתי מה כל כך מפחיד [וראיתי אתמול]. כל מה שאמרת ממש נכון.

izik79

New member
אי אפשר להשוות בין סרטים לא מאותו

ז'אנר.. מסור והמנסרים מטקסס למשל זה סגנון שונה לגמרי... מסור הוא מותחן מתוחכם, המנסרים הוא סרט זוועות טיפוסי.. אבל אני למשל יכול להנות משניהם באותה מידה

לא נכון!!../images/Emo36.gif

צעקה זה בדיחה! במנסרים ממש יש אווירה למשל עם ההיא באוטו או כל המשפחה. כל האיברים הפנים של לד'ר פייס המסור... צעקה זה חבר שלי בא עם מסכה של שקל תשעים בסופר וניסה להרוג אותי - סרט דבילי.

Fre3Style

New member
יאללה שייצא כבר עם תרגום

אני שומע פה רק תגובות טובות עליו, והאנגלית שלי לא ברמה כל כך אדירה כדי להבין את הסרט, אז נו כבר!#. למי שלא הבין, דיברתי על המסור.

דם דם

New member
מה הבעיה

אתה לא יכול להשיג אותו בדרכים אחרות לראות

Fre3Style

New member
בודאי שכן, אבל

זה בלי תרגום. ואני חושב שאני עלול לדפוק לעצמי את הסרט אם אני לא אבין חלקים ממנו... וכולם אומרים פה שהוא גאוני, אז מן הסתם שיהיו דברים שאני לא אבין באנגלית.

odysee

New member
סרט מעולה!!

הסרט היחיד שיש בו הרבה רציחות שאהבתי, אימה קלאסית כמו שצריך וקיוב או מסור לא סרטי אימה בכלל אין מה להשוות..

למעלה