אפשר לשחרר מעט קיטור ?

m i r u s h i

New member
אפשר לשחרר מעט קיטור ?

היי, אני מהקוראות השקטות פה בפורום (ואפילו כתבתי כאן מזמן) ואני חייבת לפרוק קצת קיטור. (או לקטר באופן כללי)

אני בת 24 ולא אף פעם לא הייתי בזוגיות. לא שאני לא רוצה.. לא יצא.
גם כשהתחילו קשרים, הם הסתיימו לפני שהתחילו (וטוב שכך).

כרגע זה מרגיש שמופעל עליי לחץ מכל הצדדים למצוא כבר זיווג. בראש הרשימה, כמובן, אמא.
אח"כ זה החברים מהבית ואז זה החברים מהלימודים... והשבוע הצטרפו ל'חגיגה' גם החברות למעונות סטודנטים.
כשאמא ניסתה לשדך, בואו נגיד שזה היה סוג של אסון.. החברות לא ממש מוצאות "מועמדים פונטציאליים" עבורי בחוג חברה שלהן ("הוא לא מישהו שאני רוצה לראות איתך").. אז אין על מה לדבר.

אני מבינה שהכל בא ממטרה טובה, הם רוצים שיהיה לי טוב.. אבל רעבק, חוץ מלהוסיף לחץ ותחושה לא נעימה, זה לא תורם לי כלום.
למה כולם חושבים שאני נהנית להיות לבד או שאני ככה מתוך בחירה?
אם הייתה לי את האופציה להיות עם מישהו שמוצא חן בעייני,הייתי קופצת עליה. אבל נכון לכרגע, אין.
וזה לא עניין של בררנות. באמת שאין לי ציפיות בשמיים לגבי מראה חיצוני או אופי.
אבל מה לעשות ש(עדיין) לא הגיע הבחור המתאים.. \:

אפשר להגיד שאני מאמינה באמירות כמו "זה יגיע בזמנו" או "דווקא כשלא תצפי, זה יקרה", אבל כל פעם שיש איזכור של הנושא מהאנשים מסביב, זה צובט לי בלב כל פעם מחדש.

וזהו.

מצטערת על הדכדוך הזה בערב שישי..

שיהיה לכם סופ"ש מעולה!

לא ממש קראתי את הכל אבל .. גם אצלי זה היה ככה וכבר מגיל 18 התחילו הדודות לשאול "מה ? אין לך חברה ? אם לא תתחיל עכשיו לחפש מישהיא אתה לא תתחתן אפ'פם ....."
בואי נגיד ככה .. רק בגיל 25 התחלתי קשר רציני שאחרי חמיש וחצי שנים הוביל לחתונה וכיום שבע שנים אחרי אנחנו עם ילד בן שנתיים וארבע חודשים ונהנים מכל רגע

אל תתני להם להלחיץ אותך כי ברגע שזה ישפיע את תפלי חזק ויהייה לך קשה כי כל בחור שיתחיל איתך יגרום לך להלחץ שאת חייבת להתחתן איתו עד הדייט השלישי אחרת משהו דפוק אצלך (יצא לי לראות מקרים כאלו של אנשים שנשברו מהלחץ של המשפחה וזה אפ'פם לא נגמר יפה
)

m i r u s h i

New member
אני מנסה שלא לתת להם להלחיץ

אבל כשזה נדמה כאילו כולן מסביב בזוגיות / נשואות / מאורסות ואני עדיין לבד.. ההערות מבחוץ גורמות לזה יותר.. אמ.. להדהד[?] בראש.

לגורל יש דרכים משלו.. אני מאמינה שיהיה בסדר, רק שירדו לי מהגב..

EdisonGirl

New member
באמת לא ברור

כשלי לא הייתה זוגיות, וכולם היו מעירים, חשבתי בדיוק ההפך ממך: למה כולם חושבים שזה מובן מאליו שצריך להיות לי בן זוג? ואם אני לא רוצה?

בכל מקרה, המסקנה דומה: שאנשים יפסיקו לדחוף את האף שלהם עם כל מיני הערות לא מועילות.

spaysi8

New member
פשוט לא יאומן

כל דבר שאת כותבת, או שרציתי לכתוב אותו אבל הקדמת אותי,
או שלא חשבתי עליו אבל ברגע שקראתי אותו ממך אני פשוט אמרתי לעצמי "וואי היא כ"כ צודקת"

:)

yas12345

New member
היי

אני כ''כ מזדהה...
ואני בת 20
אמא, סבים וסבתות, חברות, חברים
עזבי אמהות של ידידים שלי.... תדאגי קודם לבן שלך!

מזדהה ואפילו מאוד!

אני בת 23 ואף פעם לא הייתי בקשר זוגי רציני.
ומעבר לכמה שאמא שלי כבר חופרת על נכדים ולי אין אפילו חצי חבר יש את כל המסביב.
סביבי רוב האנשים בזוגיות. אני לומדת במכלל שרוב רובה בנות וכבר משנה א' היו מריצים בצחוקים שבמכללה הזו עד שנה ג' חייבים להתארס לפחות.
ואחרי החופש הרבה בנות חזרו עם טבעת- אירוסים או נישואים.
ואיפה אני, אי שם לבד מאחור...
ואני מאוד רוצה זוגיות אבל זה לא משהו שמוצאים או בונים בכוח.
מתסכל :/

m i r u s h i

New member
'מתסכל' זאת המילה הנכונה

והמשפט לפני אחרון הוא משהו שאני צריכה לענוד על הצוואר או משהו..

AS00AS

New member
תעשי מה שאני עושה

מגיש להם טישו!
ומסביר להם שזה המקום שהם יכולים לדחוף את האף באין מפריע...

וחזרה לרצינות,
מבין אותך, ומזדהה עם זה, במיוחד שאחותי הקטנה הודיעה שהיא מתחתנת עוד 4 חודשים, ובן דוד רביעי הודיע גם על חתונה,
ורק אני לא מודיע אפילו על חברה (הכי כייף לעצבן הורים,ושאר אנשים נדחפים,)
רק מלחשוב על כמות העצבים שאני אחטוף שם (בגין שאלות מפגרות ואמירות מטומטמות),
אני לוקח כדור הרגעה, (או שאני אדאג למלאי גדול של אלכוהול),

בהצלחה עם הלחץ, (זה יכול לשגע אנשים)

שבוע טוב :)

EdisonGirl

New member
כבר כמה שנים שסיימתי להתחשב במה שאנשים אומרים

לי או מאחורי גבי.

אתה לא מבין כמה זה הרגיע אותי באירועים חברתיים ומשפחתיים. אנשים יצטטו שורה צפויה אחת ממאגר "דחיפת האף" האנושי, ואם לא יהיה להם שיתוף פעולה, זה יסתיים שם.
אני פשוט לא משתפת איתם פעולה. עונה תשובה קצרה בחיוך מאולץ, והם מבינים שהם דחפו את האף.
בעבר באמת זה היה גורם למתח והייתי צריכה להריץ תסריטים איך לדבר ומה להגיד, אבל די, הגיעו מים עד נפש.
כמה אפשר להתחשב במשהו שאנשים אומרים בלי שום מחשבה? לא תמיד אפילו אכפת להם. זה יכול לנבוע גם מסקרנות או חטטנות נטו, ואני העיקר מתבוססת לי בדמי. לא מתאים לי

EdisonGirl

New member
ואגב, כשאתה מפסיק לשתף פעולה, ומסתכל על כל זה

מהצד, אתה רואה כמה פתטי זה נראה, שהם חושבים שלא תקלוט את החטטנות הרכלנית שלהם ותחשוב שמדובר בהתעניינות גרידא. הם שקופים כ"כ! שזה מתחיל מתישהו להיות מצחיק

m i r u s h i

New member
הרעיון של הטישו גאוני ;)

אבל קשה לי להאמין שזה יעזור בטווח הארוך (אם המצב ימשיך ככה. מקווה שלא)

והלחץ נמצא בגדר הנורמה, רק מציק כשזורקים הערה או שאני רואה בפייסבוק *עוד* הודעת אירוסין או משהו בסגנון..

לא נורא.

m i r u s h i

New member
אפשרי,

אבל כשאמא למשל לא מפסיקה עם הנושא הזה, למרות הדרישות החוזרות ונשנות של "דיי, תרדי ממני"... קשה להתעלם. וקשה גם להשתיק.

למעלה