אפשר לשחרר מעט קיטור ?

AS00AS

New member
להורים יש משהו אחר לחלוטין

לאמא
פשוט לעמוד מולה להתסכל עליה, ואז פשוט להסתובב, עם קול אנחה חלשה, ולמלמל לי זה לא יקרה

לאבא
לעמוד ולהגיד לו, זה התפקיד של אמא! למה אתה רוצה שאני אעוף מהבית,(ובגדול לעשות מצפון)

(כמובן אם אישה זה עובד),

אם אתה גבר שים אזניות וכנס למוזיקה שלך

Purple Mushroom

New member
אף פעם לא מאוחר

את עדיין צעירה.
אם לנחם אותך, לי לא היתה ממש חברה. (למרות שרציתי), עד גיל 27, וגיל 29, וגם אז, זה היה קשר די חלש. רק לקראת גיל 31, התחיל לי קשר רציני, שנגמר בחתונה, בעצם נגמר בגירושין, היו לי עוד כמה אחרי הגירושין, יאדה, יאדה...
ועכשיו אני שוב לבד.

באמת אי אפשר לדעת מה יקרה בעתיד, אבל חייבים לנסות, ולהיות אופטימיים, ואופטימיות.
הכל לטובה.
בדיוק הלילה ישבתי עם שותף שלי בסלון, ואמר שיש בנות שכל החיים שלהם שואפות רק לחתונה. זה לא צריך להיות ככה. נכון?
יהיה בסדר.
:) תודה.

=]

lee05

New member
אוי כל כך מכירה..מצד שני...

עדיף לא להיות בזוגיות, מאשר להיות בזוגיות לא נכונה.
חוץ מזה את רק בת 24.. יש לך עוד זמן עד לחתונה ילדים משכנתא וכו'.

גם אני לא סובלת כשאומרים לי בקרוב אצלך (פחות אמא יותר המשפחה שגרה בחו"ל).

וכן התופעה הזו שפתאום כולם מתארסים ומתחנתים ואפילו נכנסים להריון מסביבי מלחיץ טילים (אני אומרת לעצמי כמו מנטרה כל הזמן בראש, אני לא רוצה להיות אמא בגיל הזה...אני לא רוצה...)- עובד בד"כ.

m i r u s h i

New member
המנטרה משעשעת. :)

אחת ההתמחויות שלי בלימודים זה US מיילדות, ואני דווקא מתמוגגת ביחד עם האמהות כשיש תלת מימד

אבל תומכת במשפט הראשון..

lee05

New member
לא אמרתי שאני לא רוצה ילדים

פשוט להתחתן ולעשות ילדים (מה שבחברה שלנו לרב בא אחד אחרי שני די מהר) כשעדיין גרים אצל ההורים או כשבאמצע לימודים לדעתי זה לא פייר לילד.

שוב דעתי בלבד

N o R i K o

New member
היי פייב סיסטר,

בת 21 ובדיוק באותו מצב. המשפחה לא מניחה לי, לכל מקום שאנחנו הולכים הם מנסים לשדך לי מישהו. וגם כשאני מנסה להסביר שזה לא שאני לא רוצה זה שלא יוצא, הם אומרים לי ש"אין כזה דבר".
לכי תביני.

צרת רבים חצי נחמה?

למעלה