אפשר לשחרר קצת קיטור?

gesus

New member
אפשר לשחרר קצת קיטור?

אני כרגע יושב בבריסל אצל אחי, נהנה ממנעמי החיבור המהיר ומזג האויר מקפיא העצמות ונחרד לנוכח המחשבה של מה שאני הולך לחזור אליו בעוד כמה ימים. אני מסתכל על הבלגים ורואה כיצד הם עובדים מספר סביר של שעות ומנהלים בשעות הפנאי חיים נורמלים בהם הם לא מחפשים איך לבזבז את הכסף שהרוויחו בזיעת אפם וזאת כדי לפצות את עצמם על אובדן שעות הפנאי שלהם. ולענייננו, אני שוקל לעבור לאירופה בדרך של לימודים באחת המדינות ואז להשאר שם. העניין הוא שאני כבר 21 חודשים בתוך התהליך ולפי הלו"ז נראה שבחודש הבא אני אמור לקבל את הזימון לתעודת יושר. אני תוהה מה לעשות אם לא אקבל במהלך חודש נוב' את הזימון, האם להתחיל ולשלוח בקשות לימודים לאוני' באירופה או לחכות כמו ילד טוב עד שיזוז משהו בשגרירות. ברור שאפשר לעשות את שניהם אבל אין לי זמן לנסות את אירופה כשאני יודע שקנדה מתחילה להתקרב אלי.

eric4man

New member
תסיים מה שהתחלת

אם חיכית כ"כ הרבה זמן אז כבר תסיים את זה. אני הולך להתחיל תהליך הגירה לקנדה והאמת שהתלבטתי בין אירופה לקנדה. במדינות האירופאיות שביררתי עליהן התהליך הוא יותר ארוך ולכן בחרתי בקנדה. אתה יכול למצוא גם בקנדה מקומות רגועים יותר מחוץ לערים הגדולות אם אתה לא רוצה לעבוד כל היום. יש גם עבודות כאלה בערים הגדולות. חוץ מזה יכול להיות שתגיע לקנדה ותרצה בכלל להישאר שם, אז קודם תנסה אם אתה כבר לקראת סוף התהליך.

dannyk27

New member
אתה יודע איך אומרים ברומנית

למתחיל במצווה אומרים לו גמור, וחוץ מזה מה הטעם לרקוד על שתי חתונות ועוד כשהחתונה שלך כל כך קרובה?

gesus

New member
אבל הסוף לא נראה באופק

מילא היה לי מכתב מהם, אבל כרגע המצב שלי הוא אותו מצב כמו שהיה לפני 21 חודשים. אני לא יודע אם אני בכלל אקבל את ה-PR התחלתי לגשש לגבי לימודים בשבדיה. על סמך מה שכתוב באתר של אוני' לונד אני יכול להגיש בקשה, אז נראה לי שלקראת אמצע דצמבר אם שום דבר לא יזוז שם אני אלך על הכיוון הזה.

gesus

New member
המטרה היא פחות הלימודים ויותר להשאר באירופה

לכן זה כל כך בעייתי להחליט.

shyi1

New member
יש יתרונות וחסרונות בין אירופה ולקנדה!

אף אחד לא יודע מה שיותר שווה!

leprechaungreen

New member
בטח

אמרתי משהו אחר? בעיני אחד החסרונות במעבר לקנדה הוא המרחק מאירופה.

shyi1

New member
למה בחרת בדקווא קנדה?? אירופה יותר קל וקרוב

לישראל! אם מלפני 20 שנה לא בחרתי בקנדה הייתי הולך לאירופה!

leprechaungreen

New member
מי אמר שזה יותר קל?

ניסיתי לפני 3 שנים לעבור לאירלנד... אין לי דרכון אירופאי.

leprechaungreen

New member
לאנגליה יש חסרון אחד גדול

והוא כמות האוכלוסיה המוסלמית בערים הגדולות.

Astroo

New member
זה לא החסרון הגדול לדעתי

החסרון הגדול הוא יוקר המחיה המטורף.

shyi1

New member
אין דבר כזה לקבל ישר את הדרכון זר!

תמיד חייב איזה המסלולים של הגירה, נישואין ומשפחה... א.אנגליה היא מדינה שאפשר להגר בלי הבעיות! ב.בקנדה יש המיליון מסולמים ואנשטימיים...-אל תחשבו שהיא מדינת "מגניבה" אין בעולם יש החיים יותר קלים!!!

mikki01

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קומיקאי רציני עכשיו הרגת אותי מצחוק תגיד לי הבדיחות מנסיון אישי או מישהוא כותב אותן עבורך ?

למעלה