אפשר לשחרר קצת קיטור?

mikki01

New member
טעות לאנגליה יותר קשה (מנסיון)

עד לא מזמן הגירה לאנגליה לא היתה קיימת וגם כיום יש להם כמה תנאים מאוד מוזרים לקבלת תושבות

shyi1

New member
מאמי שלי אולי לך לא היה מתאים!?

כל אחד לפי הטעמו!

shyi1

New member
ניסית ולא יצא לך טוב? לא נורא!

תמיד מותר לנסות אפילו אם זה מחדש...

mikki01

New member
I can go there when ever I want

not like you that can only dream about it I have Lived there for 7 years and don't like it

shyi1

New member
רגע, מה קרה אחרי שכתבת בעברית וכעת באנגלית?!?

לא אפתיע אם תכתבי אחרי אנגלית ברוסית...

Astroo

New member
דרך HSMP אפשר לעבור לשם תוך חודשים ספורים

הביורוקרטיה שלהם הרבה יותר יעילה והם מטפלים בבבקשות ההגירה תוך חודש-חודשיים, ולא תוך 3-4 שנים כמו הקנדים. אומנם לא מקבלים מייד את כל הזכויות של תושב קבע, אבל יכולים לחפש שם עבודה ולהחליף מעסיקים ללא הגבלה, מקבלים מייד ביטוח רפואי ממלכתי והילדים יכולים ללכת לבי"ס ציבורי.

mikki01

New member
That is not correct by far

you have to find ans secure a job within 6 months if you will not you risk the need to pack and leave the country (if you thought finding a job in Canada is tough you are heading for a surprise) you can get a permanent resident relatively easy but to get British citizenship will take you around 7-10 years and they do not have to give it to you meaning you can live there for 10 years and eventually they can refuse giving you Citizenship/a passport I know the British process very well an I lived there for quite long time

Astroo

New member
לא מדוייק

מאיפה לקחת את העניין של 6 חודשים? היום ב-HSMP מקבלים ויזה ראשונית לשנתיים וכדי להעריכה יש להציג רמת הכנסות מסויימת בבריטניה בשנה האחרונה. כלומר, יש לך לפחות שנה כדי למצוא עבודה. אחרי 5 שנים מקבלים ILR ואחרי שנה נוספת ניתן לבקש אזרחות. ברור שיכולים לסרב אם יש סיבה מוצדקת (תיק במשטרה וכו') או אם נכשלת במבחן האזרחות, אבל אני מניח שגם בקנדה זה יכול לקרות. אני מניח שגרת שם בסטטוס אחר מאשר HSMP, כי זה תהליך שקיים רק כ-4 שנים והתנאים שלו השתנו בשנה האחרונה.

mikki01

New member
may be

I lived there on student Visa for 4 years + another 3.5 on Work permit I was short 6 months for receiving a Residence status ( had to leave for personal reasons) In my time there was no immigration at all to the UK in any case the conditions are by far more difficult then the canadian one In Canada you do not have a 2 year income proof for your PR eligibility once you got your PR status the only thing you will be tested will be the residency test (2 years out of 5 to maintain your status )that is by far different and easier to maintain 2nd they can refuse you Citizenship on any grounds, the official time line is as you have stated but i have known may cases that people had been refused without any discloser from the Home office as of the grounds for refusal See case of the Dodi El-fied) owner of Harrods Chain!!! Assuming you have received the Visa I would like to see you manage to land a good job in a uk market where immigrants are not so welcomed , the UK does not consider itself as an immigration country and UK society does not welcome "foreigners" in so easy as British society has a strong emphasis on Cast and Social hierarchy heaving the wrong accent and educated in an known non local school will play a big part in your life and ability to lend a good job. All the above is from my personal experience in leaving and working in the UK market ( Engineering and IT ) if you would like I can give you some more advice on private Good Luck

Astroo

New member
היתרונות של הגירה לקנדה ברורים אבל

תקופת ההמתנה האינסופית מגמדת את כל היתרונות האלה.

mikki01

New member
Sorry I have to dissagree with you there

May be once you will live in the UK as much as I did you will change your mind

TrigATUSA

New member
מה לדעתך הייתרונות?

אני סקרן כי גם אני עומד בפני החלטה דומה

Astroo

New member
התכוונתי ליתרונות מול HSMP הבריטי

החסרון הבולט של HSMP הוא שהויזה עצמה לא מבטיחה שתוכל להישאר שם לאחר שנתיים ולאחר 5 שנים. אם אתה אזרח אירופאי, זה לא רלוונטי עבורך.

TrigATUSA

New member
אחרי שנתיים לא, אחרי חמש כן

אחרי חמש שנים אתה ILR: דהיינו תושב קבע, ושנה אחרי - אזרח

Astroo

New member
לך על זה

עד שתקבל את ה-PR יעברו עוד לפחות 6 חודשים, ואז יש לך עוד 3 שנים להחליט האם לבוא לקנדה סופית או לא. קרובת משפחתי התקבלה לתואר שני בגרמניה, סיימה אותו ומצאה שם עבודה. היא עובדת 8 שעות ביום, יש לה 6 שבועות חופש בשנה על ההתחלה ואסור לפטר אותה ללא אישור מועד העובדים. השכר שלה גבוה בכ-20% מהמקובל בארץ לבעלי מקצוע ונסיון דומים (היי-טק), אבל בארץ עובדים פי 1.5 יותר. כמעט כל חודש היא נוסעת למדינות אירופה אחרות לסופי שבוע, הודות לטיסות הזולות והמרחקים הקצרים.

joe2b

New member
תשחרר, תשחרר...

ואכן תהנה ממזג האוויר. הלוואי עלי. בארץ הקודש חזרנו שוב לימי השרב הבלתי נסבל. לא להאמין שבאירופה יש אזורים שכבר ירד בהם שלג כבד, ורק לפני חודשיים השתוללו שם שריפות ענק בגלל החום... ולגבי האפשרויות - אני אופטימי שעוד חודש +/- אתה מקבל מכתב 3-5 משודרג או ישר זימון לבדיקות (אבל אז אולי יתעכב בעוד קצת זמן - בכ"ז יש כמה שלקחו מספר כבר בבוקר...). בלי קשר, הייתי בודק אפשרויות ללימודים באירופה. מה רע? אני תמיד מעדיף להיות במצב שיש לי כמה אפשרויות ואני בוחר ביניהן ולא מצב שאני מתחנן שיקבלו אותי למסלול ספציפי. זמן לבדוק את אירופה לא יחסר לך. מקסימום, תעשה את הבדיקות הרפואיות בסוף הקיץ, כך שיהיה לך זמן ללנדינג בקיץ הבא בחופשת הלימודים.

למעלה