אפשר עזרה במשדר+מקלט?

nirnir93

New member
אני מעדיף לבנות

לא יודע למה... פשוט נראה לי יותר טוב... הצ'יפ שהצעת נראה טוב, כי הדיאגרמה שלו נראית פשוטה-http://www.broadcom.com/collateral/pb/2033-PB04-R.pdf (עמוש שני למעלה) ואין לי בעיה לעבוד, הבעיה היא שאני לא יודע מה צריך לחבר לו חוץ מחיבור למחשב,אנטנה ומקור כוח-מה צרי לתקוע ב 64 הרגליים שלו? ד"א אולי הבנתי לא נכון-אבל ראתי שיש אפשרות לתרגום... יש סיכוי שאני נפטר מהצ'יפ הישן ושם את זה במקומו? כלומר שהוא יתרגם את מה שהוא מקבל וישלח אותות לשאר הרובוט? תודה על כל העזרה...

nirnir93

New member
כן... זה כתוב שם...

• Embedded microcontroller אז אני צריך עוד פרטים עליו... למה בdatasheet שלו אין כמעט מידע? כמה מתח הוא נושא?כמה רגליים output יש לו? איפה אני מחבר כל דבר? ויותר חשוב-איפה אני קונה אותו וכמה הוא עולה?

nirnir93

New member
ואם החלטנו בלוטות'

אז לא צריך משדר-רק תוכנה... אני גם ככה עובד תמיד רק על הלפטופ...

4Z7BGG

New member
משדר

בינגו יקירי - תפסת ה - DONGLE הו המשדר........................... תתחיל בלהוריד את ערכת הפיתוח

4Z7BGG

New member
בנייה

על אף מאמצי הרבים בחיפוש (ואני יודע לחפש....) לא הצלחתי למצוא PINOUT של הצ'יפ הזה. אני מנחש שזה בגלל שאין הרבה קופצים על הרעיון של הלחמת SMT ידנית............ איך שלא סובבתי את הסיפור - תמיד הגעתי לדרייברים כאלה ואחרים למתאמים המבוססים על הצ'יפ הזה.(DONGLES) אני מציע וחושב שאתה צריך להתרכז באיך מדברים עם הצ'יפ בצד המשדר (ממש לא מסובך, יש ערכת פיתוח יפה כמעט לכל מערכות ההפעלה ). עניין המתח ממש לא מעניין - USB ניזון במחשב מהשקע שלו ובמקלט - מסוללה שמן הסתם יש לרובוט. הקטע הקשה הוא הוצאת הנתונים במקלט. לא מסובך ללמוד את ה - PINOUT של USB (4 חוטים כוללללה ). את מה שאתה מקבל, תכניס כמבוא למה שיש לך כבר. או לחילופין - ישירות לבקר של הגלגלים. בהצלחה

nirnir93

New member
אני יודע את הpinout של usb

וכמנו שאמרתי, יש לי משדר מובנה בלפטופ. טוב כנראה שאתה צודק- אני יקנה מתאם לרובוט,ופשוט יכתוב לו תוכנה. טוב תודה רבה על כל העזרה...

nirnir93

New member
תודה רבה על כל העזרה!!!

כבר התחלתי עם התוכנה ומצאתי מישהו שיעבוד איתי על זה... אחזור אם יהיה משו מעניין...

למעלה