אפשר שרשורשחר חדש?

נעהלֶה

New member
בשורות נהדרות ../images/Emo140.gif

אני אחת הסמויות שקוראות אותך עוד מתקופת ההריון של שחר (!) ושמחה מאוד לקרוא את החדשות הטובות. אושר ובריאות.

daldan

New member
איזו הודעה משמחת ../images/Emo65.gif

איזו הקלה לשמוע שהגידול הפך לשפיר. מורידה בפניך את הכובע על החוזק הנפשי בתקופה האחרונה ומקווה שההמשך יהיה רק כרוטינה אחרי מה שעברתם.

אלינה12

New member
איזה יופי!../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif../images/Emo57.gif

שמחה שהכל נגמר טוב! שלא תדעו יותר דאגות, רק דברים טובים ושמחים!

yoka2

New member
השבח לאל

אני הנני אחת מהסמויות. עקבתי יום יום אחר חדשות בנוגע לפיצית. קראתי את הודעות התמיכה ואיחולי ההחלמה והצטרפתי אליהן בכל לב. כעת עם הודעתך בנוגע לבשורות הטובות, אני מצטרפת לכל אותן עשרות שהתפללו וברכו וקיוו לטוב. אכן חדשות מצויינות. המון המון בריאות והצלחה בעתיד לגוזלה הקטנה.

עדי 5

New member
ואוו,ב"ה איזו בשורה טובה

שימשיך רק טוב. החלמה מהירה לשחר המתוקה

tovim

New member
איזו בשורה נפלאה../images/Emo24.gif

כולי צמרמורת. מאחלת לכם שזה אכן סוף העניין ושמהר מאד כל האפיזודה תיראה כסיוט נשכח. לא מצליחה להפסיק לחשוב על אורי שלי כשאת כותבת ומעדכנת על שחר...נשיקות למתוקה.

עכשיו יכולה לכתוב שוב, איזו בשורה

אני דומעת מרגע שקראתי, דמעות של התרגשות ושמחה. תעדכני בעוד בשורות משמחות לאחר המיפוי. שיהיה לכם בבריאות ואושר.

בלושית

New member
אני פשוט בוכה ../images/Emo7.gif ../images/Emo24.gif

כל כך טוב לשמוע את העדכון
עם כל נסיוני "הוירטואלי" מעולם לא עברתי חויה רגשית בעצ מה כזו כמו עם שחר הקטנה. מחירה אותך, ילדונט, עוד מהימים שהייתי מציצה בפורום העגול ורצית להשתייך לשם.... מאחלת רק טוב! ליאת

נונינקה

New member
איזה כיף לשמוע. איזה יופי. מעולה

אני כל כך שמחה בשבילכם שאני פשוט נרגשת. שרק ימשיך כך.

גורבי

New member
פוווווווווווווווווווווווווווווווווו

(=אנחת רווחה ענקית) אני מאוד מאוד מאוד שמחה. מאוד. שמחה. מאוד. Good things came to those who waited.

קרניר

New member
איזה חדשות נפלאות!

מאחלת שהבדיקה הבאה תעבור קל ומהר וכמובן שהתוצאות יהיו חיוביות!

T noki

New member
יופי! אילו בשורות טובות../images/Emo24.gif

איך אני שמחה שאין צורך בטיפולים נוספים. מחזיקה
לתשובה שלילית (כלומר חיובית מאד בשבילכם...) של המיפוי. תחשבי שלולא דלקת הריאות לא הייתם יודעים על הגידול בכלל, נכון?

למעלה