אפשר שרשור תל"מ?

טלימה

New member
אפשר שרשור תל"מ?

שלנו 28/2 או 3/2 (תלוי בגלגל שנועצים בו
) וגם שאלה - 36+3 זה אומר שבוע 36 או 37? כל הספירות האלה מוציאות אותי מאוד מבולבלת... אני גם שמחה מאוד לספר שאחרי שהאחות עשתה לי את המוות שאני אקח תוספים של ברזל בגלל שהיה לי 11 המוגלובין (לפני איזה חודשיים-שלושה?), ובעלי אמר שאין בעיה לשמור על ברזל ברמות טובות עם תזונה מתאימה - אז לא בחרנו בתוספים (וגם לא בשיטה המעניינת שהציעה לי mise, כי הייתי עצלנית מידי) ובדיקת הדם האחרונה שלנו יצאה טובה - 11.1 המוגלובין. האח הידד!

swann

New member
אני הבאה בתור?

16 בפברואר. אתמול סגרתי 38 שבועות ובינתיים סוגרת רגליים עד שאמא שלי ואחותי תגענה ביום ששי הבא. שבוע להחזיק. למרות שהראש של התינוקת מאוד מאוד נמוך ויש לחצים חזקים אחרי חצי דקת עמידה... מעניין תוך כמה זמן זה יקרה. יש הימורים?
והכל מוכן
חסר רק צינור, אבל אין בעיה לקנות בימים הקרובים. -הבריכה נופחה אתמול בלילה והיא ממש גדולה ועושה חשק כבר ללדת -עשיתי כביסות לדברים ללידה ולבגדים הראשונים של התינוקת -הגיע המשלוח הראשון של שרות חיתולי הבד (תאחלו לנו בהצלחה
, בעלי לא מאושר מהעניין הזה. בכל מקרה אין בעיה לבטל אחרי 4 שבועות. משום מה יש לי הרגשה שלא נבטל) -אני שותה תה פטל... -בקושי עושים עיסויים. אולי בימים הקרובים נחזור לזה. -קניתי את שאר הדברים שהייתי צריכה לפי הרשימה של המיילדת -בדיקת הברזל מלפני כמה שבועות תקינה וגם GBS שלילי. עוד משהו שאפשר להיות רגועים כלפיו ועכשיו נותר רק לחכות
וטלימה, 36+3 זה השבוע ה-37. כל הכבוד לבדיקת הברזל!

אום נטע

New member
בהצלחה! ואיזה יופי שיש שירות בארץ

של חיתולי בד. אולי זה יעודד עוד הורים להמנע מהטיטולים שכל כך יקרים וכל כך מזיקים לסביבה וגם לבריאות התינוק. גם אנחנו השתמשנו זמן מסוים בשירות חיתולים (ובזמן שלא - גיליתי שזה ממש לא סיפור לכבס לבד), אבל אני חושבת שאת הבא בתור אני כבר אגדל בלי חיתולים. שיהיה במזל טוב! טלילה

swann

New member
אני לא בארץ...

אבל טוב לשמוע שגם בארץ יש. לגבי הבלי חיתולים... בינתיים גדול עלי. למרות שבטח אנסה מדי פעם, לקבל קצת בטחון בעניין הזה.

אום נטע

New member
גם אני לא בארץ ... אז אולי באמת

עוד אין שם. (מישהי מחפשת יוזמה לביזנס?)

טלימה

New member
מה זה בדיוק?

"שירות חיתולי בד"? חשבתי ש-swann פשוט קנתה חיתולי בד וקיבלה משלוח...?

שירות חיתולים אומר ש....

הם מורידים אצל בבית חיתולים יבשים ונקיים ואוספים את המלוכלכים. אצלך בבית יושב פח ובו את זורקת את כל החיתולים לאחר השימוש, והם אוספים כל X זמן (נגיד, שבוע) ומכבסים ואת מקבלת נקיים לשבוע הזה. ככה את לא צריכה להתחיל להתעסק עם הכביסות והנקיונות והקקי. מצד שני - זה עולה כסף כמובן...

Manty

New member
../images/Emo8.gifI hope not

I am 42 weeks tomorrow, and am REALLY wanting to have my baby already!!! My mom arrived from Israel on Thursday (I was hoping she'd meet my 1 or 2 week old baby by then), and is only staying for 2 and a half weeks, so here is hoping she can help this time AFTER the birth (last time she only got to be with the baby for 4 days, after having spent here 3 weeks prelabor)... I am imptient! But I try to focus on the 2 very positive points of: 1. Spending lots of time with my 2 year old 'baby' before he looses his title. 2. This will probably be my last pregnancy, and I do LOVE being pregnant, so I am getting lots of days to enjoy this amazing state! Please send some birthing vibes my way
Manty​

manty-החזיקי מעמד (או יותר נכון -

אל תחזיקי מעמד
. כנראה שטוב לתינוק/ת שלך שם בפנים ואני מקווה שאת לא סובלת יותר מידי. לידה קלה וטובה
גלית.

אשכר ש

New member
שולחת ויברציות ללידה קלה ../images/Emo23.gif

תהני ממה שנותר, זה כבר בטח לא רחוק

טלימה

New member
../images/Emo57.gif מחזיקה אצבעות ../images/Emo13.gif

וחושבת עליך. את סיפור הלידה האחרון שלך קראתי מזמן ב"באופן" ואני בטוחה שיהיה כיף לקרוא עוד אחד כזה
מקווה שאמא שלך תספיק לעזור.

סטיוויה

New member
מנטי

אני אחשוב עלייך מכאן והלאה כל הזמן עד שנשמע בשורות משמחות.אני מאד מזדהה עם תחושת הפרידה שלך מתקופת ההריון. גם אני חושבת שההריון הבא(ה-4 )יהיה האחרון ואני כבר מתחילה להתגעגע... לידה טובה

swann

New member
קיויתי שילדת כבר ../images/Emo13.gif

מקווה שזה יקרה (או קרה) בקרוב.
ואצלך - שיקרה לפני שאמא שלך מגיעה...

Manty

New member
ואוו, המון תודות לכולם ../images/Emo140.gif

שבוע 42 התחיל ללא סימנים מיוחדים. פיזית, אני מרגישה שאני יכולה למשוך עוד מםפר שבועות. הביקור של אימי עוזר לי גם נפשית להשתחרר מההתמקדות הבלתי נפסקת, שאפיינה את השבועות האחרונים, בהריון. מקווה להכנס בקרוב עם החדשות, אך מכינה את עצמי לכך שזה יקח קצת זמן...?
מנטי

למעלה