אפשר שרשור תל"מ?

שָׂרָה

New member
יו אני מתרגשת, מנטי!

כאשר תהיי בלידה, אם יתחשק לך לדבר עם משיהו אונליין את יכולה להרגיש חופשי לדבר איתי במסנג'ר. נו, כזאת אני בלידה, אני אוהבת לדבר עם מישהו זה עוזר לי להעביר את הזמן ומשום מה יש לי תחושה שזה מזרז לי את הלידה... מוזר, לא? אשמח אם את תהיי 'שם' אונליין כאשר אלד אי שם ביולי\אוגוסט

tonti

New member
וואו מנטי, לא ידעתי שכ"כ קרוב!!

שתהיה לידה טובה.

סטיוויה

New member
זה אומר שאת בשבוע

37 עצמו. המוגלובין 11 זה טוב! כל הכבוד! עזבי אותך מהספירות. זה לא משנה. גם אם תלדי עוד כמה ימים העובר כבר לא יהיה בסכנת פגות וכד'. לפני שבוע 37 זה לא אידיאלי ללדת. בקיצור,זה הזמן להתחיל לנקות ולקרצף ולהכנס ל"מוד" שקט עם עצמך.

טלימה

New member
תודה ../images/Emo199.gif

אם כך, אצלנו זה לא אידיאלי ללדת לפני שבוע 39...
יש לנו עוד דברים לעשות לפחות בשבועיים הקרובים. אני שמחה לשמוע שזה 37 כי אז זה אומר שאם יקרה משהו כבר אפשר לקבל את הלידה בבית ואפשר להרגע. השבוע הינו אצל רופאת עור כדי שתבדוק לי נקודת חן בעורף. היא ישר אמרה לי (לפני שהסתכלה עלי בכלל) - טוב, אז תתפשטי עד התחתונים ואני אסתכל. היתי בטוחה שזאת בדיחה, אלא שהיא חזרה על זה שוב. אמרתי לה - הנקודה בעורף. היא אמרה ככה בודקים, את כל הגוף. אמרתי לה - למה את כל-כך להוטה להפשיט אותי? ככה זה. שנינו הינו המומים ממנה. אמרתי לה שאני לא מאלה שנהנים להתפשט בפני זרים ושלא בשביל זה באתי, תודה. אז היא הסתכלה על העורף ואמרה - עד 120, לא צריך לדאוג. היא נפרדה מאיתנו בספק-המלצה ספק-הבטחה שאחרי הלידה אני אחזור ואז אתן לה לבדוק את כל הגוף.
הזכירה לי עד כמה ולמה יש לי בעיה עם רופאים. בדיוק בזמן. בקשר לקינון - אני כל הזמן אמרתי שאם זה יעלה זה בטח יהיה אינסטינקט של בעלי ולא שלי
אני לא מהמנקים והמקרצפים אבל הוא עושה את זה מצוין! נראה אולי זה ישתנה...

אשכר ש

New member
וואו איך הזמן טס!

זה כבר ממש קרוב לשתיכן... שיהיה בכייף בהמשך ההריון וכמובן לידה קלה לכשתגיע. אגב, אצלי התחילה הלידה איך שסיימתי לקנות את כל הציוד הנדרש ללידה -לתשומת ליבכן
(במיוחד לך swann, כי חשוב לך לחכות ונשאר לך לעשות
אחד...)

גם למבי

New member
שלי -

20.3 ביום ראשון אולטרא סאונד לראות אם המנח השתנה. נפגשת עם המיילדת שבוע הבא ורוכשת אפי-נו. מרגישה כובד בתחתית הבטן - ועייפות נוראית. בעיקר עייפות. אבל מתחיל להיות קרוב ואני מתרגשת..

Michal7

New member
רשמית 22/3 מעשית - אין לי מושג

מתי שהתינוק/ת ת/ירצה.

debby12

New member
מנהל
שלי היה 12.1.06

אבל הייתי בארון - אז הנה לי הזדמנות ראשונה ואחרונה להוציא אותו לאור....

למעלה