אצילות נפש בג'נין

gloom

New member
חחחחחחחח XD בדיחה טובה../images/Emo66.gif

ארץ שהובטחה לך ולעמך... עד כמה שאני יודע, ותאמיני לי שאני יודע כשהבצפר שלי מחייב אותי ללמוד 2 יחידות ארץ ישראל חובה, רצועת עזה בחיים, אבל בחיים לא הובטחה לאברהם וזרעו, זה אפילו לא נכלל בקדושה שניה (בהנחה שאת יודעת מה זה קדושה שניה נכון?) ולכן הגדילוים שמגדלים בגוש קטיף הם גידולים הרבה פחות עדיפים על פני גידלוים אחרים שגדולו בשטח שהובטח למדינת ישראל... עם למדת קצת תנ"ך או משהו כזה היית יודעת שכל ערי החוף מעזה ועד אשדוד היו ערים פלישתיות (שדומה במקרה למילה פלשתיניות) ולכן אפילו אשדוד ואשקלון לא היו ערים שהובטחו לנו. את רוצה רוב יהודי במדינה
תתני לערבים מדינה!!!! באמת, כל עוד לערבים לא תהייה מדינה שהם יוכלו להיות בה יהייו בישראל 16 אחוז ערבים וזאת לא תהייה מדינה כלל יהודית (ובאמת, אפילו שאני שמאלני אני רוצה מדינת הלכה עד כמה מוזר שזה יכול להיות) והדמוקרטיה לא תשחק כאן חלק, בקצב גידול האוכלוסייה הנוכחי לירושלים יהייה עוד חמש שנים ראש עיר ערבי, ולכן צריך לתת את מזרח ירושלים למוסלמים. ולא, לא כל הערבים מחבלים, גמני תמכתי בגישה הזאת לפני כמה שנים, אבל אז הייתי בכל מיני "נוער יהודי ערבי" ואני דיברתי עם ערבים... כן באמת דיברתי איתם ולא עמדתי בגישה של "אתה ערבי אתה נחות ממני" והבנתי שהם בדיוק אנשים כמוני, ה99 אחוז מחבלים שאת מדברת זה 99 אחוז מהילדים שהטלוויזיה מראה לך, זה בדיוק כמו שתגידי שכל הבנות במחזור מחייכות ועושות ספורט ולובשות לבן, כי זה מה שהטלוויזיה מראה לך...

One Echoe

New member
הערה אחת, שמאוד הפריעה לי.

אתה לא תומך במדינת הלכה. אתה תומך במדינה יהודית. מדינת הלכה, פירושה מדינה קלורליסטית לחלוטין, כלומר-שכל חוקי הדת מיושמים בה והופכים לחוקי מדינה.

שרל לי

New member
אם בגידלויים עסקינן

לפי הקצב הגדידלול הנוכחי בקרוב השמאלנים היחידים באזור יהיו ערבים

למעלה