אצלי זו כנראה בעיה של מנטליות

עדה ב

New member
רק אני לא רואה את זה../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif

כמו שאמרתי, היא לא מכשפה וגם לא רעה, היא פשוט לא מקשיבה והכל מתוך כוונות טובות שבסוף עולות על כל העצבים
חוץ מזה שיש לי הרבה משקעים מהעבר שקצת קשה לי לשכוח, למרות הכל
אז אני פשוט שומרת מרחק...................... כמה שיותר.

אני לא רואה כל רע בזה

צריך לפעמים להבין שיש שוני במנטליות ביננו לבין אנשים מבוגרים שחיים במנטליות שונה לגמרי, ככה היה אצלם בבית, ככה היא גדלה וככה היא ממשיכה את המסורת, אני לא רואה סיבה להתרגז על זה. גם לי יש חמה מרוקאית אמיתית, והיא מתנהגת בדיוק באותה צורה, אבל אני מבינה שככה זה אצלם ושום דבר שאני יעשה או יגיד לא ישנה את זה, אז פשוט אני מתנהגת בצורה שאצלם מתנהגים, "ברומא - התנהג כרומאי". אני לא רואה מקום לביקורת שלך עליה, סה"כ היא עושה את מה שהיא רגילה לעשות. אני גם חצי מרוקאית וסבתא שלי בדיוק כמו חמותך, אז כנראה זה ככה אצל המרוקאים. לדעתי תגידי תודה וזהו ואל תנסי לשנות אותה, כי זה ממש לא ילך ורק יגרום לכעסים ומרמורים מצידה.

עדה ב

New member
אני די מסכימה איתך

והיום אני יותר מבינה את זה ומנסה לחיות עם זה, אבל כמו שאני אמורה לכבד אותה ואת המנהגים שלה גם לי מגיע שיתייחסו אלי ולמה שאני רוצה או לא רוצה/מרגישה או לא מרגישה. חוץ מזה, כמו שכבר כתבתי, יש ביחסים אלה גם משקעים מהעבר (שלוש וחצי שנים שכף רגלי לא דרכה בביתם, כיוון שהם לא רצו אותי!!!!!), אז כנראה זה הכל ביחד

למעלה