אצלי לא ניגמרו הסיבוכים והכשלונות ו

רוייקו

New member
אצלי לא ניגמרו הסיבוכים והכשלונות ו

אתמול עברתי גסטרוסקופיה. הרופא ראה שני מעברים מהקיבה למעי. החיבור הראשון הפך לחיבור משני ממנו עובר המזון לקיבה והשני נוצר בעצם עם הזמן.. כלומר, הקיבה חיברה עצמה מחדש למעי בחיבור גדול ורחב שממנו עובר המזון במהירות למעי, כך קורה שאני אוכל מזון מוצק מאוד, מתוך מחשבה שהוא יעבור לאט וקורה, למעשה, שהוא לא נישאר בקיבה ואין לי שום תחושת מלאות אף פעם. לצערי, שמנתי כבר 12 קילו במשך שנה וחצי. אני כל הזמן רעב והקיבה שלי היא בור ללא תחתית. אני אוכל והאוכל לא נישאר בקיבה אפילו לא דקה. הוא עובר משם מייד למעי. אני די בדילמה. בעוד חודש מחכה לי ניתוח באיכילוב לתיקון השבר בצלקת הניתוחית ואני שובר את הראש אם לתקן את הסיבוך שנוצר כי מחד זה לא סיבוך שמסכן אותי. אני אמשיך לחיות גם איתו ומצד שני אני בעצם הולך ומשמין בגלל שאין לי קיבה שמבצעת את הפעולה המכנית הבסיסית: להתמלא ולגרום לתחושת מלאות ושובע, כך שאני עלול לפספס את מה שנילחמתי עליו בשיניים ולעלות במישקל עם השנים. אין ביטחון ששום דבר לא יתפקשש עם הזמן.

jazmin40

New member
לא מאמינה!!!!../images/Emo4.gif

היי רייקו לא מאמינה מה שאתה מספר. ועכשיו כאילו כלום לא קרה או יותר גרוע אפילו. מתי עשית את הניתוח? איזה מן ניתוח זה היה? טבעת? קיצור? אני מאחלת לך החלמה מהירה ומה שתחלית, שיהיה לטוב נשיקות יסמין

lir42

New member
אתה מצליח להבהיל ולהלחיץ אותי.....

חוץ מזה אין לי מה לומר לך..... שלך לירי

רונה 29

New member
unbeliveble !!! פשוטו כמשמעו !!!../images/Emo12.gif

רועי - נהיית כבר ממש שחקן ראשי בסרט שובר הקופות "שר הטבעות"...(טבעות קבועות /מתכווננות וכו´....) מה יהיה ?!? אפילו הרופאים (בהשוואה ל"חברי האקדמיה") החליטו מזמן (לפי דעתי) ששברת את כל השיאים (וש....אתה בהחלט ראוי ל"אוסקר"
..!!!) מאחלת לך מכל ה-
סוף לכשלונות ולסיבוכים ...!!! אני עדיין לא מאמינה כמה בן אדם אחד יכול לעבור !?! לא יאומן ! שיהיה

רוייקו

New member
תודה על התגובות המחממות. אני בהחלט

לא לחוץ. בדילמה כן. כי אני חושב בעצם מה עכשיו, אבל בהחלט לא לחוץ. אני כבר במשך שנה וחצי מסוגל לאכול די הרבה. כל הלעיסה המאסיבית שנידרשתי לה בתקופת הטבעות הלכה ונישכחה ואני מוצא עצמי אוכל במהירות ללא לעיסה. בעצם.. אני אלעס לא ארגיש מלאות אף פעם. אני חייב כמה שפחות ללעוס, כדי שהמזון יהיה כמה שיותר גדול, רק כך הוא יעבור באיטיות מהקיבה למעי: בדיוק הפוך ממה שאמור להיות. אבסורד. הייתה איזו פעם, לפני שנה או פחות שכתבתי פה הודעה על כך שאכלתי חצי מנה פלאפל ותקעתי עם רבע. זה כמובן קורה לעיתים רחוקות מאוד, אבל צריך לקחת בחשבון שאני לא לועס כמעט. הסלט נישאר סלט הכרוב נישאר כרוב, אני בקושי לועס וממש חבל לי. נישבע לכם שלא הייתה לי יד בחיבור הקיבה למעי. זה קרה כי הגוף מחפש בכל דרך לשקם את עצמו. ספרתי לחרוזי על כך שהקיבה חיברה את עצמה מחדש למעי והוא לא התפלא ומייד אמר שהכל יכול להיות ושהקיבה תמיד מחפשת איך להתפתח לכל מני כיוונים. ממש אפשר לסמן לי V על כל הסיבוכים שקיימים. כמעט הכל קרה לי
יהיה בסדר. אני אופטימי. אני אחזור לשבת בספריה לרפואה ולחפש ברשת האינטרנט עוד חומר. הפעם זה תואר שלישי

sure16

New member
ניזכרתי בפארק היורה../images/Emo60.gifדינוזאור../images/Emo70.gif

לא בגלל הדמיון לדינוזאורים חלילה... היה שם משפט שמהדהד במוחי (עם הכרומוזום הבודד יש לו מקום להדהד...) "לחיים יש דרך משלהם".... אתם זוכרים,(לא אתם שהייתם שם,אלא אתם שראיתם את הסרט..)איך שמצאו ביצים של דינוזאורים למרות שלכאורה היו חייבים להיות רק נקבות..לאור העובדה שהוסיפו כרומוזום של צפרדע לרצף הד.נ.א...אז "החיים מצאו להם דרך"...למרות ואף על פי... סתם הרהורים של אחה"צ.. שרה

רוייקו

New member
שרה ?? לקחת את התרופות הבוקר ../images/Emo6.gif

כיאילו ... זה מתקשר לסיפור שלי מקודם ? שהקיבה מחפשת בכל דרך ?? או שלא הבנתי כלום ?!

sure16

New member
לא רק ששכחתי את התרופות..../images/Emo101.gif

שכחתי גם באיזה פורום אני....
רציתי להכנס לפורום ה......... שתשארו במתח עד לפעם הבאה......
יכול להיות שזה משהו במינון....
חוץ מזה הכל בסדר!

gal33

New member
כנס ל- YAHOO ושות´, יש שם מלא

פורומים של אנשים עברו GBP וחיים איתו מלא שנים, מישהו בטוח עבר את מה שאתה מתמודד איתו עכשיו. ובונוס על הדרך, תשפשף את האינגליש שלך... גל

רועי נראה לי שהפעם זה תואר חמישי...

או שלשני הניתוחים הראשונים לא למדת? שמחה שאתה אופטימי - ומאמינה בך. שלומית.

רוייקו

New member
לשלושת הניתוחים לא למדתי !!

לניתוח הראשון הגעתי בהלם טוטאלי. איך אומרים: שוקיסט. בפעם הראשונה שראיתי מנותח זה היה ביום שהתאשפזתי. איזה בחור צעיר הרים את החולצה להראות לחמשת המיפלאים שעומדים לעבור ניתוח למחרת היום ואני חטפתי הלם. ´תקשרתי הביתה והודעתי שתיכף אני מגיע חזרה והכל בוטל שותים קריסטל. האללה יסטור. בתקופה ההיא פתחו את הבטן כיאילו כל עם ישראל עומד לחצות דרכו. היום אמנם גם פותחים את הבטן כדי לבצע SRVG אבל מסתפקים ב 9 ס"מ פתח.. מי פותח היום 22 ס"מ ? אז שוב אצטרך ללמוד את הנושא, הפעם באמת, בצורה יותר ממוקדת, לקרוא מחקרים ומאמרים העוסקים ספציפית במעקפי קיבה. ושוב - יהיה טופ. לילה טוב

gal33

New member
רועי, זה לא סיבוך וזה בטח שלא כשלון

ובטח ובטח שלא כשלון שלך, כי עובדה שאתה ער למצבך ואתה פועל לתקנו. לדעתי, זה אפילו מדהים לראות איך הגוף שואף כל הזמן לתקן את עצמו. שינו לו את האנטומיה המקורית והוא שואף לחזור לשם, ובמקרה שלך אף מצליח. עד כה, ניגשת לכל מה שעברת בבהירות ובצלילות הדעת, אז, קודם כל תן לסערת הרגשות לחלוף, ואז חקור ולמד. חפש חומר על מקרים דומים לשלך ולמד מה עשו בהם, מהם הפתרונות השונים, אחוזי ההצלחה ואחוזי הכשלון, ומה נחשב להצלחה ומה נחשב לכשלון. התייעץ עם המומחים, שקול את הטרייד-אופים, ופעל בהתאם. אני בטוחה שבצורה שקולה ורגועה אתה תקבל את ההחלטה המתאימה, ודברים יסתדרו. בהצלחה.

sure16

New member
רוייקו חביב../images/Emo150.gif

מי ינסה על בשרו את כל הניסיונות שניתן לעשות על נושא הפורום אם לא אתה! עוד יהיה הפרופסור שהעבודה שלו תקרא:"מקרה רוייקו" ואני לא אתפלא אם לפיצול הזה הקיים בקיבתך יקראו:"פיצול רוייקו"..... קטן עליך המקרה! אני בטוחה שתגיע למסקנה המתבקשת מהסיבוך (לאחר שתרגע ותנשום עמוק..) ותתגבר עליו כמו גדול. הרבה אורך רוח ותמשיך לדווח לנו.(זה הרבה יותר מענין מהיפים והמפליצים..) אוהבת שרה

1osnatv

New member
לרוייקו אני המומה

זה פשוט מפחיד אני כל הזמן חושבת שגם הטבעת אצלי תהפך לאט לאט לעוד משהוא חילופי מפני שאני כבר אוכלת הכל ולא שבעה לפחות על תוותר באמת על מה שנילחמת וכדאי ללכת על הרגשות הפנימיות שלך בהצלחה

רוייקו

New member
אסנת יקירה.. הניתוח שלך שונה ואל לך

להחרד. במידה ואת מרגישה חופש ביכולת האכילה שלך את יכולה לבקש הצרה של הטבעת. חשוב לי להדגיש שאני לא מיואש, אם כי ניתוח הוא סיפור קצת מסובך. לילה טוב רויקו

1osnatv

New member
לרוייקו באמת ביקשתי הצרה ב21 בוולפס

יש לי תור ביום חמישי נקווה שהמצב ישתפר ובכלל רציתי לומר לך שאני מצטערת שלא יכולתי להגיע לפגישה מחוסר
אני מקווה בפעם הבאה להתראות ולהכיר את כולם חלקם כבר הכרתי כשהייתי בפגישה באיכילוב ואני מקווה להיות בפגישה הבאה תודה רבה רבה אתה פשוט מפרגן לכולם ותדע לך רוייקו אמרתי לבעלי שאת כל התמיכה והכח אני שואבת מהפורם הזה אף על פי שאני אישה מאוד מאוד עסוקה אז ניתראה בפעם הבאה

OBY

New member
אני מעריך את הנחישות שלך.

ממש מעורר הערכה שאופן שבו אתה מקבל את העניין והופך את זה לפרק לימוד נוסף. אני מקווה שתמצא פתרון שמתאים לך, וממש לא נראה לי שאתה הולך לפספס מה שנלחמת עליו - כמו שאתה בעצמך אמרת - זה עוד שלב. כמו שעברת את השלבים הקודמים - תעבור גם את זה ותמשיך להצליח במה שהצבת לעצמך. בי ותרגיש טוב, OBY

למעלה