אצלי לא ניגמרו הסיבוכים והכשלונות ו

רוייקו

New member
תודה, OBY .. כך באמת אני רואה זאת

ואני לא מרגיש שכך צריכים להיות הדברים. סובחי אמר לי "נסה ללמוד לחיות עם זה".. אמרתי לו: מה פתאום !!! אני לא מוכן להשלים עם משהו שאפשר לתקן אותו (כמובן, עם סיכון שאני לוקח על עצמי) מקווה שיהיה בסדר. תודה ובוקר טוב רוייקו

רוייקו - אני לא מאמינה.....

אין לי מה להוסיף מעבר למה שכתבו האחרים - חוץ מ........... קבל מאיתנו את כל התמיכה שאתה צריך - כמו שתמיד אתה נותן לאחרים. אורית

רוייקו

New member
תודה לכולם על הדברים ../images/Emo140.gif

ומאחל לכם שיהיה לכם קל עם הניתוח ועם כמה שפתחות בעיות. המצב אצלי הוא מורכב בהרבה מהניתוח שלכם, כך שאין סיבה שתחששו ממצב דומה. שיהיה לכולנו יום נעים רוייקו

zoei1

New member
לא פשוט אבל בטוחה שתצליח למצוא את

הפיתרון הטוב ביותר... אם לא אתה אז מי
ואנחנו כמובן כאן בשבילך.......

amnon_p

New member
רוייקו ידידי!

היכולת שלך לנתח את המצב בו אתה נמצא בצורה לוגית ושקולה מרשימה ביותר. אני בטוח שאם תלמד את הנושא ובסיוע המנתח שלך, תגיע לפתרון סביר לבעיה. הרבה בריאות ובהצלחה!!! אמנון

ורד *

New member
היי רויקו

קודם תרשה לי להעניק לך את פרס ה"קוליות" אתה מספר על הכל בכזו נון-שאלנטיות, מאחלת לך הצלחה בכל מה שתחליט. יש לי מספר שאלות, אתה כותב שהקיבה חיברה את עצמה מחדש למעי בחיבור גדול ורחב, האם מדבריך צריך להבין שהגוף בנה מין "צינור" חדש לחלוטין שמחבר את הקיבה למעי נוסף לחיבור הצר שהותיר המנתח בשעת הניתוח? או שהגוף כתוצאה מאכילה לא נכונה הרחיב את המעבר ונוצר מעבר נוסף רחב יותר? אני יודעת שלגוף יש מנגנוני קומפנסציה משלו, דוגמת יצירת נימי דם חדשים אחרי התקף לב כתוצאה מסתימת הנימים, אבל מעולם לא שמעתי על בניה "מסיבית" כזו של רקמה ועוד בצורה שאתה מתאר, אולי לא הבנתי את מה שקרה אצלך וזה מאוד מעניין בבקשה תסביר. ורד.

רוייקו

New member
אנסה להכניס לכאן קובץ שמתאר מעקף

קיבה ואנסה לתאר מה קרה. חבל שהסורק שלי לא עובד, אחרת הייתי יכול לסרוק לכאן את הצילומים. הקובץ הוא בתלת מימד.. ובכן, החיבור המקורי שנעשה בין המעי לקיבה השאיר חיבור דק וצר, בדיוק כפי שהטבעת מצרה את המעבר בין שני חלקי הקיבה. מה שקרה אצלי הוא שבנוסף למעבר המקורי שיצר המנתח, התלפף לו המעי הדק סביב הקיבה והשיק עצמו לקיבה על ידי פיסטולה (ריקמת לוואי). אין לי שמץ של מושג כיצד נוצר חור-מעבר בין שני האיברים השונים. ברור הוא שלא הייתה לי יד כי זה לא שהיה חור רופף ופתחתי אותו. ממש אין לי יד בנעשה שם. הנס הזה קרה בטבעיות רבה, כניראה, מתוך זה שהגוף שואף לחזור למצב קודם ?! הנה הקובץ... אפשר לראות את החיבור בחלק האמצעי של הקיבה הקטנה (החלק העליון של הקיבה. החלק התחתון מנותק לכניסת מזון ומצוי למטה, סמוך לכליות) החיבור שנוצר אצלי נימצא בתחתית הגדם (הקיבה הקטנה שאליה נקלט המזון)

ורד *

New member
היי רויקו

לפי מה שתארת אז היה לך מזל גדול, מפני שהחור היה יכול להפתח גם לתוך חלל הבטן, האם הבנתי נכון? אם כן זה באמת קצת מפחיד. ורד.

רוייקו

New member
זה באמת מוזר, ורד .. כי בצילומים

אחרי הניתוח רואים כמו שארית כזו שלא התיחסתי אליה. הרנטגנולוג קרא לזה פיסטולה. התעלמתי. לאחר כמה חודשים הופיעו כאבים חזקים שבאו אחרי אכילה... עשיתי צילומים שלא העלו שום דבר מיוחד. האמת היא שצריך לראות צילומים שבצעתי מהתחלה .. עשיתי כ שלוש או ארבע בדיקות מאז הניתוח, כך שאפשר להשוות בינהן ולראות באמת מתי התפתח המעבר הנוסף הזה. בהחלט מסוכן כשנוצר חור במערכת העיכול. זו בהחלט סכנת חיים, לכן אין לי מושג איך התהווה לו חור כזה עם הזמן שהפך לחיבור ...

למעלה