והיום יאכלו אצלנו
מרק פטריות מקוצצות דקדק(שמפניון ופורטובלה) ודלעת מרוסקת, שחום וריחני, הרבה שום מקוצץ בסכין, שורש זנגויל כנ"ל, כורכום.
יוגש לצד אורז כלשהו
סלט כתום מקוביות קטנטנות של דלעת לא מבושלת, כנ"ל סלק,כנ"ל גזר, כנ"ל מנגו,חצאי ענבים כהים מגולענים, פרוסות דקיקות של בצל,חופן זרעי חמניה לא קלויים, מלוא חופניים עלי קורנית לימונית ותפוזית, מיצליים טרי,מלח, פלפל שחור ושמן אבוקדו.
בהשראת גלידת המלון של תמר הקפאתי קוביות של מנגו סופר ריחני ומתוק, בננות, חצאי ענבים מגולענים. את כל זה אני מתכוונת לטחון עם מיץ ליים במעבד מזון ולהקפיא מחדש. יש לי עלי נענע נהדרים, ליימים נפלאים ומלאי מיץ, חשבתי לערבב עם קצף חומוס או משהו קרמי אוורירי אחר. נראה.
מרק פטריות מקוצצות דקדק(שמפניון ופורטובלה) ודלעת מרוסקת, שחום וריחני, הרבה שום מקוצץ בסכין, שורש זנגויל כנ"ל, כורכום.
יוגש לצד אורז כלשהו
סלט כתום מקוביות קטנטנות של דלעת לא מבושלת, כנ"ל סלק,כנ"ל גזר, כנ"ל מנגו,חצאי ענבים כהים מגולענים, פרוסות דקיקות של בצל,חופן זרעי חמניה לא קלויים, מלוא חופניים עלי קורנית לימונית ותפוזית, מיצליים טרי,מלח, פלפל שחור ושמן אבוקדו.
בהשראת גלידת המלון של תמר הקפאתי קוביות של מנגו סופר ריחני ומתוק, בננות, חצאי ענבים מגולענים. את כל זה אני מתכוונת לטחון עם מיץ ליים במעבד מזון ולהקפיא מחדש. יש לי עלי נענע נהדרים, ליימים נפלאים ומלאי מיץ, חשבתי לערבב עם קצף חומוס או משהו קרמי אוורירי אחר. נראה.