אצל הדודה והדוד

SimsY

New member
אני רוצה שתתרכזי

איך הבן של הבעל בית נראה .... את זוכרת ? כבר עניינת אותי ..
טוב ואשר לשאלה - אני חושב שהמצב יכול להיות בעייתי, ולדעתי לגרור צרות ומאחר ואני לא חושב שתרצי להכנס לזה רק מתוך הרפתקאה לא הכי כדאי לדעתי לנסות דבר כזה. מה שכן אפשר לנסות זה, אם הוא נראה כמו יהודה לוי לשלוח אותו אליי אני כבר "אסדר" לו מקום בדירה שלי ...
(נו מה אתם רוצים??? אני צריך נוף - לא ?!)

רוֹנָה

New member
נראה לי הוא לא בשבילך

אתה, קלטתי אותך, אתה מאמי. אם לא היית מגלה לנו על נטיותיך כבר הייתי מתחילה איתך מזמן
ת'אמת, לא ראיתי את הבחור המיועד, אבל לפי ההורים - כדאי לך לחפף את עצמך, ומהר, לפני שהדודה תתחיל לנסות לשכנע אותך ש"אולי בכל זאת"..
. ~אולי תבוא לגור ליד האוניברסיטה? ~

בעקבות השרשור "אצל הדודה והדוד"

שלמטה, נזכרתי במשהו שקרה לי לא מזמן, ואני חייבת לספר לכם. אני גרה במושב, ובעלי הבית שלי גרים ממש קרוב. ביום ששי אחד אחה"צ, זה היה בערך שבועיים אחרי שעברתי לגור בדירה, בדיוק כשיצאתי מהמקלחת אני שומעת דפיקה בדלת. וזה המצב: אני אחרי מקלחת, לא ממש לבושה, הבית הפוך ומטונף, עדיין מלא ארגזים (כי באותו זמן לא הגיע הארון שהזמנתי), וכשאני אומרת הפוך - זה הפוך, בגדים, ונעליים, וכלים בכיור, אין סנטימטר אחד שאין בו בלגן (היה לי מעבר נורא ואיום, אבל אני לא אתנצל). בקיצור, אני חייבת לצאת, אני ממהרת, והדפיקה הקטנה הופכת לצלצול. נו, מה לעשות, פתחתי. מי בפתח? נו, בעלת הבית. עם עוגה ביד. הייתי מה זה עצבנית, שחבל על הזמן. כבר עשיתי לעצמי שחור בעיניים, שהבעלת בית שלי הולכת לחטט לי בחיים, שמה שחסר לי זה עוד אמא אחת. וזה עוד אחרי שהכנסתי סעיף בחוזה שהיא מתחייבת לשמור על הפרטיות שלי. (כי ידעתי שאני אגור קרוב אליהם). אבל כנראה שגם היא היתה בטראומה ממה שהיא ראתה, שהיא לא מציקה לי יותר. וכדי שיהיה לה שקט נפשי (נו, בסך הכל זאת הדירה שלה), אז הזמנתי אותה שבועיים אחר-כך בזמן שהתאים לי לפגישה עם הבית שלה. הפעם הוא היה מה זה נקי ומסודר, מדוגם כמו למסדר המפקד.

SimsY

New member
אוף > בקשר לשיר

אני הייתי בכיתה ב' כשהשיר הזה יצא לראשונה ברדיו ואני במשך ה ר ב ה שנים הייתי בטוח שזה "אצל הדודה באשדוד" (תודו שזה נשמע דומה)

Noaal

New member
חייבת לשתף אותכם בבעלי הבית שלי

שבוע שעבר נכנסתי לפה לפרסם את הדירה שלי (אני מחפשת שותפ/ה), בכל אופן, השבוע חתמתי עם בעלי הבית שיצאו ע-נ-ק-י-ם! את הדירה ראיתי בשבוע שעבר עם חברה שלי שהייתה אמורה לעבור לי-ם וברגע האחרון התחרטה, אבל אני לא הייתי מוכנה לוותר על הדירה ההיא כיוון שהיא יחסית לשאר הדירות שראיתי בגבעה מדהימה! דיברתי עם בעלי הבית והם הסכימו שאני אכנס ב-1.9 ואשלם מחצית משכ"ד למשך חודש (כמו שקבענו לו חברה שלי הייתה נכנסת איתי) ושבנתיים אני אחפש לעצמי שותפ/ה עד ה-1.10. כשהייתי אצלם השבוע לחתום על החוזה הם הגישו לי מכתב בו הם מתחייבים לא רק לספוג את מחצית שכ"ד שאני לא אשלם אלא גם שהוא ישתתפו במחצית מההוצאות הכוללות!!! איזה מקסימים!!!

תתחדשי! ../images/Emo39.gif

זה ממש נדיר למצוא בעלי בית עד כדי כך נדיבים. זה ממש נחמד מצדם! ועכשיו גם יש לך דירה יפה...

EyalPolo16V

New member
אפשר למשוך כבל מאריך מהבית שלך

עד לבית שלי? פשוט החשבון חשמל קצת נהיה יקר בגלל המזגן והכל...
ואם הם משלמים אז זאת סיבה למסיבה.

למעלה