אקססוריז

Blade Of Fire

New member
אקססוריז

קצת לסטות מנושא הבגדים אבל עדיין בנוזא האופנה. איזה אקססריז מיוחדים יש לכם? שרשראות מיוחדות? טבעות? עגילים? חגורות? איפה קניתם את האביזרים? מה היו התגובות של אנשים? לכו על זה:)

Blade Of Fire

New member
אוקיי.. אני אתחיל גם

זה---> מרקיור. כבר הראיתי אותו פה פעם. הוא נקנה מדנה ב40 ש"ח. התגובות בהתחלה היו דיי מחולקות. חלק חשבו שזה מוזר.. חלק כבר השלימו עם העובדה שאני מוזר וקיבלו אותו. בקרוב (אולי אפילו מחר) אניא קנה טבעת עם פנטגרם מדנה... נראה...

אוקיי. :]

איזה אקססריז מיוחדים יש לכם? כל מיני... שרשראות מיוחדות? חרב, הרטגרם, משהו מגניב שנאבד לי. :( והאנקה שלי שנשברה. טבעות? גולגולת ואיזו אבן מחליפה צבעים שקיבלתי במתנה ליומולדת (לא טבעת מצבי רוח.
אבן שמשנה את עצמה מלבן לקצת כחול/סגול או קצת לצהוב) עגילים? אין. האוזן שלי לא אוהבת עגילים ומעדיפה למרוד בי.
חגורות? אחת של 3 שורות ניטים שחורים, אחת סתם אדומה. איפה קניתם את האביזרים? כל אחת בחור אחר... אני אוהבת באזרים, השרשרת חרב והחגורת ניטים מאילת. הטבעת גולגולת והחגורה האדומה והטבעת גולגולת מחוצות שפיים. זה מה שאני זוכרת... מה היו התגובות של אנשים? על האנקה באו הכי הרבה תגובות... אמרו שזה צלב, מה אני נהפכתי לנוצריה, איכסה נוצריה וכאלה.
על הטבעת גולגולת כולם אמרו לי שהיא מדהימה חוץ מאחד שאמר לי שאני נראית עם זה כמו ערסית.

ממ יש לי קצת..

חגורת ניטים.. קולר עם ניטים ושרשראות.. שרשראות אנח.. שרשרת טריקואטרה יפהפיה שקיבלתי מאורלי מממ... נעליים זה אביזר? חח טוב נו זה פריט לבוש סתם.. צמידים שחורים כאלה (חשקתי בצמידי ניטים זהים,אחד לכל יד ובסוף לא מצאתי\קניתי) שרוולונים שחורים שקופים שהכנתי בעצמי ועוד זוג שחורים עם קורי עכביש כסופים עליהם ,שקניתי בוולווט'ס וכל מיני כובעי צמר (וגם אחרים) שהם לא בהכרח גותיים או לגמרי אלטרנטיבים אבל אני אוהבת אותם חח אז הנה השרשרת של הטריקואטרה מאורלי

ממ זה כזה סמל עם 3 פינות

טוב את התמונה את כבר רואה.. חח בואי נחפש לך הגדרה טובה.. הממ טוב, לא נכנס לי כמעט לשום אתר אז זה סימן לשילוש.. לפי הנצרות (שאימצה לה גם את הסמבל במובן מסויים) זה השילוש הקדוש של האב, הבן ורוח הקודש בממ תרבויות הקלטיות ודתות אחרות (ואני מקווה שאני מנסחת את זה נכון) זה מסמל תהליכי חיים.. לידה חיים ומוות או את השילוש של ממ הילדה האישה וה..אה. זקנה חח
איזה מוזר זה נשמע בעברית

GoddessKitty

New member
חלק קטן ממה שצברתי..

התכשיטים - זכיתי במכירה פומבית - זה מהאתר http://stores.ebay.com/Labyrinth-Jewels זה היה בתקופה שחוץ מתומר'ס לא ממש היה אלכמי גותיק בארץ... היום כבר לא באמת שווה להזמין מהם. בולוט גותיק יותר זול. הנעליים - howcool.com התיק - מגרמניה..:)

GoddessKitty

New member
חלק קטן ממה שצברתי..

התכשיטים - זכיתי במכירה פומבית - זה מהאתר http://stores.ebay.com/Labyrinth-Jewels זה היה בתקופה שחוץ מתומר'ס לא ממש היה אלכמי גותיק בארץ... היום כבר לא באמת שווה להזמין מהם. בולוט גותיק יותר זול. הנעליים - howcool.com התיק - מגרמניה..:)

עוד קצת ממנה

היא נקנתה בעזריאלי, ב-M סקוור. היה מבצע של 60% על החגורות האלה אז קניתי, ומאז כולם מתלהבים ממנה...

והתיקים שלי...

שכבר ראיתם פה, נראה לי. התיק הזה
שלפני שבוע הגיע אלי בדואר. הזמנתי אותו מלאטליס.

למעלה