אקססוריז

TarwenR

New member
שלי -

יש לי שרשרת של ת'ור (אל הרעם הנורדי) שהיא בעצם של אח שלי שידידה שלו הביאה לו מגרמניה. בתמונה
בטיול שנתי של שנה שעברה תלשתי פתקית כזאת מפלסטיק ממכנסיים של ידיד שלי ועשיתי ממנה שרשרת. יש עליה כזה גולש סקי חמוד, והיא בצבע כתום.
העגילים שיש לי עכשיו באוזנים הם עגיל ספירלה (מיועד לכל מני פירסינגים) עם סוגרי ניטים בשחור ועוד צבע בלתי מזוהה, וחישוק מוזר כזה שהוא חצי שחור שקניתי בגרמניה.
יש לי עגילי חיה בלתי מזוהה שקרובה לעז, אני החלטתי שהם של ת'ור גם אבל אני לא יכולה ממש לשים אותם בגלל אוזניים רגישות שכאלה...
סיכות על תיקים- סיכת ג'ק מנייטמר ביפור כריסטמס, סיכה של אישה-שטן כזאת וסיכה של פאדל אוף מאד. וגם סיכת תותחנים שקיבלתי (אחרי שכנועים ותנאים מסוימים) מחבר פורום פאוור מטאל.

הדס100

New member
שלי...

-טבעת שחורה מעור שהכנתי בעצמי ויש לי אותה כבר כמה שנים. -טבעת אבן שחורה, -טבעת שחבר שלי קנה לי, מכסף עם אבן שחורה בצורת לב (אני אצלם הכל בערב) -קולר רקום לצואר בשחור -שרשרת חרוזים שחורים עם פרפרים בורדו, צמודה לצואר -צמיד ניטים בחור שקניתי במונסטון ב10 ש"ח -נעלי בובה שחורות עם אלכסונים עליהן ופלטפורמה

smady by

New member
אוו! ../images/Emo99.gif

לי יש המוני דברים חמודים שלי!
הדרקון היפיוף (דומה לשל עידן- רק יותר גדול ומפחיד ויפה
) שאח שלי הביא לי מפולין.
טבעת קלטית מדהימה עם אבן שחורה באמצע
טבעת גולגולת מכסף
שרשרת הפנטקל שלי (עם כל מיני סמלים עתיקים כאלה, וסימני הכוכבים - ונוס, מאדים, כוכב, שביט, וצדק)
שרשרת המפתח שלי (לא משהו אלטרנטיבי, אבל אני אוהבת- זה המפתח ליומן שלי)
2 טבעות גוטיות יפות כאלה עם אבן שחורה\סגולה באמצע.
השרוולים המדהימים שלי מוולוט!!
הניטים שלי - צמיד אחת שורה אחת עם ניטים קוצניים רגילים, צמיד שני ניטים עגולים שטוחים בצבע כחול יפה כזה. ויש גם צמיד שחור עם שרשראות כאלה ובלי ניטים... הוספתי תמונה של רוב הדברים...

אממ

יש לי (לא הכי אלטרנטיבי סתם מאוד אוהבת ) טבעת עם הסמל של סופרמן עליה טבעת שנראית כמו קלף מלחמה ניטים (מחכה שחברה שלי תחזיר לי ) חגורת ניטים שורה אחת.. שרשרת מיוחדת - יש לי עם טרייקווטרה ואני מנסה למצוא כזאת עם אנק ואחת עם פנטאגרם ... אממ שוק ,דוכן ,חנות של נעליים (החגורת ניטים ) ,את הטרייקווטרה קניתי מסוויט קלמנטיין ואני רוצה לקנות את הפנטאגרם שכנראה יהיה מליאונרדו ואת האנק אני לא יודעת איפה למצוא
מישהו יודע איפה ?

Tidal

New member
לא לגמרי אקססוריז מיוחדים

אבל הצוואר שלי כרגע. אני מקווה לא להוריד אותן בקרוב. על הבד השחור (שקניתי היום) - שרשרת ישנה שפירקתי, ואין לי מושג מי הביא לי אותה, אבל היא נראית כלכך הרבה יותר טוב על הבד. בכסף - תליון שחבר שלי קנה לי, שמזכיר לי שלג. העברתי אותו לשרשרת אחרת, שמצאתי היום, כי השרשרת הקודמת צבטה לי את העור. וגם, בקושי רואים, תליון שאבא שלי הביא לי פעם, שמשובצת בו אבן ששכחתי את שמה, בצבע כחול מדהים. אני מקווה שזה יגרום לי לחשוב עליו באופן יותר חיובי. על אבא שלי, הכוונה.

למעלה