אקספלורר 11 - פייסבוק בעברית - ווינדווס 7 - פרופיל פרטי

אז ככה 2

לגבי שם משתמש - מצ"ב צילום מסך לפיו נדרש לבצע אימות חשבון באמצעות sms. אני לא בעניין של אסאמסים ואין לי סמארטפון. כתוב שבמקרה כזה עליי לנסות לרשום שם משתמש במועד מאוחר יותר - וכי מה אמור להשתנות במועד המאוחר יותר, מצב הכוכבים? הרי תמיד תופיע ההודעה הנוכחית. (כשפתחתי את חשבון הפייסבוק לא הבנתי מה הרעיון של שם משתמש ולכן פסחתי על סעיף זה, כי תחת סעיף "שם" כבר רשמתי marco sambuca. מה ההבדל בן "שם" ל"שם משתמש"? קיביני...
)

לגבי שחרור החסימה מרשימת החברים - מצ"ב צילום מסך של כלים והגדרות של פרטיות. עדיין לא הבנתי מה עליי לשנות והיכן בדיוק החסימה.

- בין אם יסתדרו הדברים ובין אם לאו,
אני חב לך תודה גדולה על סבלנותך הרבה
ועל נכונותך לעזור

shoosh2607

Member
מנהל
לא כאן

תיכנס לפרופיל - חברים - ושם יש ערוך פרטיות
תגיד - הפרופיל אמיתי? יש חברים? יש פעילות? הפרטים נכונים?
פתאום חשבתי שאולי זו הסיבה...

עכשיו הבנתי - מצ"ב צילום מסך

מה פירוש פרופיל אמיתי?
זה בטח לא פרופיל "מזויף" שהרי איני מתחזה לאף אחד.
בחרתי לעצמי כינוי בפייסבוק, בדיוק כפי שאנשים בוחרים לעצמם כינוי, נניח, בתפוז, האם בפייסבוק זה לא לגיטימי?
אגב, נתקלתי בזה שאנשים כתבו שהפייסבוק שלי פיקטיבי בעקבות תגובה כזו או אחרת שכתבתי ולא מצאה חן בעיניהם, ואני באמת לא הבנתי: מה קשור פיקטיבי? אסור להשתמש בפייסבוק בכינוי ולא בשם האמיתי? ואם הייתי מכנה את עצמי שמוליק כהן, זה היה בסדר?

המטרה שלשמה נרשמתי לפייסבוק היא שתהיה לי האפשרות להיכנס לדפי פייסבוק שונים, לקרוא ולהגיב. בזמנו, פרסמתי כמה תגובות במספר דפי פייסבוק וגם העליתי אותן בדף הפייסבוק שלי, ובעקבות זה אנשים נכנסו אליי לפייסבוק ושאלו אותי (בהודעה פרטית) מדוע אי אפשר אצלי לדרג ולהגיב. עד היום אין לי תשובה לזה...

אין לי שום עניין בחברים בפייסבוק, ואת כל מי שמבקש חברות אני לא מאשר - זה פשוט לא מעניין אותי.

לשאלת "הפעילות" - אני בעיקר מגיב בדפי פייסבוק של אחרים, זו עיקר פעילותי. אולם בנוסף אני מעוניין להעלות פוסטים שאנשים יוכלו להגיב להם ומשום מה זה לא מתאפשר - להגיב ולדרג.

shoosh2607

Member
מנהל
לא, זה לא לגיטימי בפייסבוק

למעשה, זו עילה לחסימת פרופיל.
להבדיל מתפוז, שלמעשה מתבסס על אנונימיות, בפייסבוק אתה צריך להיות "אדם אמיתי".
עם שם נכון (הם עשויים לבקש ממך צילום ת.ז. על מנת לאמת פרטים), עם חברים אמיתיים ופרטים אמיתיים וכן הלאה.
אני מתחילה לחשוב שזו הסיבה לכך שלמרות שכל ההגדרות שלך נכונות, אין אפשרות להגיב על פוסטים ציבוריים.
מצטערת

עם כל הכבוד, זה נשמע לי מופרך לחלוטין!

האם רשת הפייסבוק מחוברת למשרד הפנים? הרי יש אינסוף דפי פייסבוק עם כינויים כאלה ואחרים. עובדה היא כי בעת ההרשמה לא מצוין כי עליי להכניס את פרטיי האמיתיים ולא מבקשים מס' תעודת זהות. אם היה ממש בדברייך - כיצד את מסבירה את העובדה שניתן לשנות את השם וכן את תאריך הלידה יותר מפעם אחת?
זה ממש לא מתקבל על הדעת שזאת הסיבה לבעיה שלי.

קבלי דוגמא אחת (מתוך אינסוף!) לדף פייסבוק עם כינוי וללא חברים שניתן להגיב בו חופשי:

https://www.facebook.com/HaKoffHaKoffer/?fref=ts

shoosh2607

Member
מנהל
זה לא פרופיל

זה דף. דפים הם בהכרח ציבוריים.
זה מופיע בתקנון של פייסבוק - שעליך להיות ״אדם אמיתי״.
בכל אופן, אני לא מוצאת סיבה אחרת...

מה ההבדל בין דף לפרופיל? הפייסבוק שלי הוא לא דף?

עצם העובדה שלא נדרש להכניס מס' תעודת זהות מבטלת את האפשרות של פייסבוק לדעת האם מי שנרשם בשם יצחק כהן הוא בעצם יעקב לוי. ובכלל, למי זה אמור לשנות?

נניח שעכשיו אני אכנס לסעיף "שם" ואשנה את הכינוי שבחרתי לעצמי ל"שם נורמלי" או אפילו לשמי האמיתי - זה מה שיפתור את הבעיה הנדונה? זה הרי מגוחך...

shoosh2607

Member
מנהל
ההבדל בגדול

מפורט כאן:
http://mililand.com/מה-ההבדל-בין-עמוד-עסק-לפרופיל-בפייסבוק/
זה מ - 2014 ודברים השתנו אבל זה בגדול.
&nbsp
שוב, מדי כמה זמן פייסבוק עושה סדר בפרופילים ומבקשת צילום ת.ז. על מנת לאמת את זהותך.
&nbsp
לגבי שינוי שם - זה ניתן אחת לחודשיים ולמספר מוגבל של פעמים.
&nbsp
אתה יכול לפתוח דף אבל אתה צריך שאנשים יעשו לייק לדף אחרת הפרסומים שלך לא יגיעו לאף אחד

היי shoosh, דברייך הם קביעה או שאלה?

בהגדרות ציר זמן ותיוג - כשאני לוחץ על סקור מה אנשים רואים בציר הזמן שלך,
לא חל שינוי, כלומר אין אפשרות לדרג ולהגיב.

shoosh2607

Member
מנהל
עזוב את הפוסטים הישנים

אתה יכול להעלות פוסט חדש רק לנסיון? כי בפוסט האחרון שהעלית (זה שמפנה לדף) יש אפשות להגיב.
הייתי שמחה לבדוק אם זה הסתדר.

shoosh2607

Member
מנהל
לרוץ זה מעייף

אבל עכשיו אנחנו יודעים שניתן להגיב ולעשות לייק.
נו, אז בסוף הצליח לנו.
שיהיה סופשבוע מקסים

אני עדיין לא רואה שניתן להגיב ולדרג - מצ"ב צילום מסך

כך מוצג ציר הזמן שלי בפני הציבור עפ"י צילום המסך שלהלן.

מעניין, את רואה משהו אחר כשאת נכנסת לפייסבוק שלי?

shoosh2607

Member
מנהל
כן - אני רואה משהו אחר

ההצגה של פייסבוק מזייפת ולא תמיד מראה נכון.
מצ"ב צילום
&nbsp

כל הכבוד לך

אני פשוט לא מאמין - נכנסתי עכשיו לפייסבוק שלי דרך פייסבוק של מישהו אחר ואכן ניתן לדרג ולהגיב. כבר לא האמנתי שזה יסתדר פעם.

אגב, את תגובתך משלשום בצהרים ראיתי רק היום ומיד הגבתי ורציתי להאמין שדברייך הם קביעה ולא שאלה, אבל לא הייתי בטוח.

מגיע לך
גדול.
אני מעריך מאוד את הרצון הטוב שלך ואת הזמן שאת מקדישה כדי לעזור לזולת - יישר כוח

תודה רבה לך מכל ה

נ.ב. הייתה ריצה מעוררת (כמו כל ריצה) ומזג אוויר טוב, הפסדת שלא באת

shoosh2607

Member
מנהל
כמה דברים

1. כן, זו היתה קביעה כי ראיתי שניתן להגיב
2. אני לא יודעת אם זה ממשהו שעשינו - יכול להיות שאם היית מעלה פוסט חדש כבר באותו היום היינו רואים שזה הסתדר...
3. אתה אולי לא האמנת, אבל אני לא מתייאשת כ"כ מהר

והכי חשוב - תודה רבה שחזרת להודות. זה לא מובן מאליו.
איזה כיף לקבל כאלו פרחים!
שוב תודה ושבת שלום

למעלה