שבוע 3: לא, לא, לא!!
מה מוניקה, מה?! איזה עצבים
ועוד מי היה מולה? אנטון שעוד בשבוע שעבר כבר היה צריך לעוף!!
בכלל לא היה צריך להגיע לדד-לוק, הכול באשמת ניק
"אני רואה את כל אחד מהם מצליח בתעשייה"-WTF?! את אנטון אני ממש לא רואה משתלב בתעשייה לעומת מוניקה...
ובכלל-הייתי שמח לראות את סיימון מאבד את שני האקטים שלו בערב אחד
אפשר לומר בכללי שהיה
ערב עם ביש מזל אתמול...מוניקה ולורן שאולצו להחליף שירים באותו היום של ההופעה בגלל מה שקרה בפריז! (מישהו יודע למה-באילו שירים היה מדובר? לא הצלחתי למצוא); סלינה התעלפה מאחורי הקלעים, וזה כמעט קרה שוב על הבמה; הטעות של אולי מארס בתוצאות...
על העונה: נכון עוד מוקדם לסכם, אבל...זאת לא הייתה עונה מוצלחת(לעומת הקודמת). השינויים שהכניסו לפורמט שלא תרמו בכלום, ההדחות הכפולות(בעיקר), סיימון עם הגישה הפסיבית-אגרסיבית שלו(אולי עדיף שלא יהיה בעונה הבאה, ויפה שהחמיא לריטה ולניק על תפקידם כמנטורים), ובאופן אישי-אין לי מתמודד שאני מת שיזכה העונה כמו בשנה שעברה, שהייתי בעד פלור ובן עוד מתחילת הלייב-שואוס. כן יש מתמודדים העונה שאני אוהב, אבל לא ברמה שאתלהב לראות אותם מנצחים בתחרות, וחבל.
וגם חסרונו של בריאן פרידמן המפיק האומנותי והמדובר של התוכנית מורגש (גם האקסטרה פקטור אישר לי את זה, הוא לא משתתף בפאנלים שם כמו בשנה שעברה).
מהמר אגב ש-לורן, צ'יי ולואיזה יגיעו לגמר (ואולי 4IMPACT יחליפו אחד מהם). מביניהם אשמח אם לואיזה תזכה
על ההופעות והמתמודדים, בקצרה:
4IMPACT-ההופעה הכי טובה שלהם מתחילת הלייב-שואוס.
צ'יי- לא מאמין שהוא היה פייבוריט שלי לפני הלייב, ומאז הלייב הוא סתם מעצבן אותי...לא מצליח להתחבר אליו ולא לכל ההתלהבות של השופטים סביבו. ונמאסו כבר כל הבחירות שירים הצפויות שנותנים לו (גם השבוע)
לורן-לא אוהב את השיר הזה, אבל...הביצוע שלה היה טוב. הגיע הזמן לדעתי לחזור ולתת לה משהו קצבי בשבוע הבא! (ואגב מאיזה סרט השיר הזה? כנראה שמשום סרט, לפי ויקיפדיה)
מוניקה- שוב השיר הזה? היא שרה אותו בשלב 6 הכיסאות, ולמען האמת אהבתי יותר את הביצוע אז. אך עדיין-לא הגיע לה לעוף אחרי הביצוע הזה (ושוב-מאיזה סרט זה? זה מסדרה...)
אנטון- ממה לעזאזל השופטים התלהבו? טוב לעומת השבוע שעבר הכול ישמע יותר טוב, אבל באמת? הכול היה כ"כ מיושן...העיבוד, הדרמטיות
מקס- פעם ראשונה מאז הלייב שואוס שאהבתי את הביצוע שלו וחשבתי שהשיר מתאים לו, חבל שדווקא על ביצוע כזה הוא הודח.
ראג'י&בולי-לא היו מלהיבים למדיי השבוע
לואיזה- יפה אך לא מרגש מדיי. בא לי ששוב תעשה משהו קצבי
מייסון נויז- אהבתי! אומנם נכון השיר לא בדיוק מאפשר להראות יכולות ווקאליות, אבל מבחינת הופעה, ריקודים והכול-זה היה טוב.
הופתעתי לטובה אגב שהוא בכלל לא היה בבוטום3.
לפי ויקיפדיה אין הדחה כפולה בשבוע הבא...יופי.
אבל לפי סיימון נראה שבעוד חודש הגמר, מה שאומר שיהיו בסה"כ 7 שבועות של לייב במקום 10