חצי גמר - סיכום.
אז נתחיל עם ההופעות, אבל כמו שאומרים בתכנית התוצאות.... בלי סדר מסוים.
נתחיל עם הצמד... אחרי דקה כבר התעייפתי מההופעה הראשונה של רג'י ובולי(המאש-אפ) ועברתי הלאה. ההופעה השנייה הייתה יותר מוצלחת. הרבה יותר. הם אפילו קצת הפתיעו אותי. אבל גם אותה הפסקתי אחרי דקה וחצי כי היא הייתה... מעייפת.
לואיזה – ההופעות של לואיזה, לצערי ממשיכות לא להרשים מעבר לכך שהן מראות שוב ושוב שהיא יודעת לשיר, אבל את זה אני כבר יודע, אז מה לגבי משהו חדש, לואיזה? אה ולא האמנתי שזה ייקרה, אבל הנה לנו תכנית שלמה שלואיזה משאירה את הבטן שלה מתחת לבגדים. חשבתי שזה לא ייקרה לעולם.
לורן סבלה מלא מעט זיופים בהופעות שלה, בעיקר בביצוע שלה לשיר של ג'ס גלין. אבל הבנתי שהיא הייתה קצת חולה, אז אני אוותר לה קצת. מעבר לזה לטעמי היא קצת יותר מעניינת מלואיזה, כרגע, ואני אפילו אגיד שהיא הרשימה קצת יותר ממנה כי היא ניסתה להיות מגוונת יותר בביצועים שלה.
לצ'ה היו בחירות מעניינות לשירים שלו, אבל אני לא בטוח כמה הם באמת עבדו בשביל הקול שלו. גם הביצועים לא היו יותר מדי מוצלחים, לטעמי. בעיקר הכיסוי שלו לאיימי ווינהאוס. הוא פשוט נשמע משעמם מדי.
וכעת לגבי התוצאות...
לא הייתה שום הפתעה למצוא את לורן וצ'ה שם. לא בגלל שהיו להם ביצועים לא טובים בערב הקודם, אלא בגלל שהם כבר היו שם פעם אחת ולא חשבתי שמשהו הולך להשתנות. מבחינת שירי ההצלה שלהם, לצערי צ'ה הרשים יותר, אבל אני עדיין חושב שלורן יותר מעניינת בסך הכך. קיוויתי שהיא תמשיך לגמר, אבל לא הופתעתי שזה לא קרה. הכי אכזב אותי לראות את לורן לא מצליחה לשלוט מספיק ברגשות שלה במהלך הביצוע שלה לשיר ההצלה שלה. זה ממש הזיק לה בהצבעה הסופית של השופטים,לדעתי. זה לא שזאת הייתה הפעם הראשונה שלה במעמד הזה.
בהצלחה לשלישיית הגמר וללורן בהמשך דרכה.