אקשן בבארי
וברכות לאלונה ..

Eyal Hershtik

New member
אקשן בבארי ../images/Emo61.gif וברכות לאלונה ..

וואהוו איזו חוויה , איזו הפקה , איזו צבעוניות ואיזה אקשן . חזרנו מבארי אחרי יום עמוס בחוויות , הרבה פרי-ריידרים ,דרופים ,קפיצות ,שני רוכבים שרכבו בעירום מלא ,מופע של חבר'ה עם חד-אופן ועוד .... ברכות וחיבוקים לאלונה שלנו על המקום הראשון בדואל
וברכות לעינת
על המקום השלישי . היה כיף , כן ירבו אירועים כאלו וחבל רק שכמות הצופים היתה מועטה ... וכמובן- תודה לכל החברים שפגשתי והעברנו את היום היה פשוט כיף

talctalc

New member
../images/Emo24.gif הן משלנו הן משלנו!! ../images/Emo68.gif

כל הכבוד לאלונה ועינת!!! (וגם לניל גורן, למרות שהיא לא ממש חברה בפורום שלנו אבל היא עדיין חברה לשריטה) אוהבים אתכן

ברכות לאלופה החדשה../images/Emo47.gif

ולעינת על המקום השלישי. אתמול ראיתי אותן באימונים - כל הכבוד

alonaski

New member
היי!!! ../images/Emo24.gif תודה לכם!!! ../images/Emo25.gif

שהגעתם בהרכב מכובד מאוד של פורום טיולי-אופנים = ה"בית" הכמעט ראשי שלי...
אני חושבת שיש לזקוף חלק בלתי מבוטל להצלחה שלי - לכם!!
בזכותכם = הענקתם לי "אווירה ביתית" ורקע של "קהל אוהדים-ביתי"
שטרם מאוד להרגשה האישית ולאנרגיה החיובית אצלי!!!...
תודה להרשטיק, לרשף, אורנה, גילה וכל השאר!!!... |חיבוקים| כל הכבוד לכם שטרחתם והגעתם!!! תמיד מחמם לי את הלב לראות קרוס-קאנטרים שבאים ומתעניינים ב"שטויות" (
) של הפריריידרים!!! אתם החוליה החזקה שמקשרת את הפריריידרים שהם רק FR - לספורט רכיבת ההרים = הבסיס והמקור ל FR !!!
(לעומת רוב הקרוס קאנטרים ששוללים על הסף את כל ה"סצנה" הפריריידרית המטורפת על אופני הרים...
) (טלטק, גדי, וכד'... - הייתם איתי במחשבה!
)

alonaski

New member
תיקון... ../images/Emo5.gif

כמובן שבמקום: ... שטרם מאוד להרגשה האישית ... = שתרם!!!!

yoffer

New member
אלונה, מי זו החיה המסכנה../images/Emo107.gif

שחתכת לה את האוזניים

viczan1

New member
אלונה.כל הכבוד../images/Emo140.gifומתנה ממני../images/Emo26.gif

צולם היום בטיול של EZ בצוק מנרה

alonaski

New member
הההה... ../images/Emo99.gif ../images/Emo24.gif

איזה חמוד!!!!!!
תודה!
איך היה לכם במנרה?... ספר!!! ספר!!! איך הסתדרתם עם אנשי הרכבל?...

steiff

New member
עליה נוסח EZ ריידר

נראה לי שמפעילי הרכבל הסתדרו יופי עם שלושים ושלושה הש'חים (לנפש) שהשארנו אצלם בקופה. במעמד התשלום נדרשנו גם לבצע מבחן קצר בכתב: חתימה על כתב הסרת אחריות. ולפני העלייה התופעות המוכרות: גרון יבש, זיעה בכפות הידיים, דופק גבוה. בעלייה עצמה האנדרנלין מתפרץ. זיעה ונשימה כבדה. בקושי אפשר לדבר. הראייה מצטמצמת לקטע הקצר שלפני הגלגל. אסור להביט רחוק. תחושה שכל חיינו תלויים להם על מערכת של גלגלים, כבלים ושרשראות. הפסקה קצרה להחזרת הנשימה באמצע העלייה וממשיכים למעלה. זה נעשה תלול מרגע לרגע. מתחילים לנשום אוויר פסגות. נוף אירופאי. השיפוע נעשה מתון. הגענו - אפשר לנשום לרווחה. פיו... זה היה קשה! עלייה ב-EZ הא???

רֶשֶף

New member
"קרוס-קאנטרים" אחותך../images/Emo70.gif ../images/Emo123.gif../images/Emo3.gif

אנחנו "קרוס-קאנטרים"
אנחנו "שבינגלונים גאים"

alonaski

New member
מה ז'תאומרת?!!?!? ../images/Emo12.gif ככה מתנהלת

תחרות דואל סלאלום!!! לא ראית את הבנים???
= כל זוג מתחרים מקבלים 2 ראנים - כדי שלכל אחד יצא לזנק פעם מהמסלול הימני ופעם מהשמאלי כיוון ששתי עמדות הזינוק האלה שונות לגמרי בטקטיקה של המאבק הצמוד!! תאר לך הייתי מסיימת את המסלול אחרי הראן הראשון נגד ניל?... = היא ניצחה אותי! בראן השני, קבלתי את העמדה הימנית לזינוק שהיא בעלת יתרון פתיחה על השמאלית - וברגע שגם הזינוק שלי היה מצויין (יותר טוב מניל שזינקה חצי שניה-שניה אחרי...) - ידעתי שאני במצב טוב וביתרון ונאבקתי בכל הכוח לשמור על היתרון הזה, תוך כדי חסימה והשתלטות על המסלול של ניל...
בראן הראשון - היא חסמה אותי , מה שגרם לי להוריד מהירות... וברגע שמורידים מהירות לפני הסטפ-אפ - כל המסלול מצ'תקמק!
לא יודעת אם שמת לב - אבל כל הקפיצות שלי על הדאבל בתחרות היו "בקושי" = "בדחילו ורחימו"...
לא הצלחתי "לנקות" אותו באף אחד מהראנים שלי... ולא רק שלא "ניקיתי" אותו - הקפיצות היו ממש עלובות!!! אפילו באימונים לא קרה לי אף פעם שקפצתי ונחתתי ב"אוכף" של הדאבל!..
גם עינת היתה מאוד צמודה אלי ואיימה עלי - בזינוק וביציאה מהברמים - שזה בדיוק המקום האסטרטגי שנקבעים יחסי הכוחות... או כמו שעינת ובעלי אמרו נכון אתמול: מי שמגיע ראשון לסטפ-אפ למעלה - לקח את הראן!

עכשיו הבנתי. ../images/Emo62.gif

אכן, הייתה תחרות מאוד צמודה (ויפה) ביניכן. בראן השני את רצת קדימה והפער היה ממש משמעותי. אני חושב שהסיכום של הדוא"ל בעיני, הוא השפעתם של רוכבים חדשים בענף שמעלים ודוחפים את הענף כמה רמות קדימה. ולגבי ה "בקושי" = "בדחילו ורחימו"... אני יסכם בזוג מילים "הלוואי עלי".

ilan carmel

New member
עוד מתנה לזוכה

מצאתי את זה לא מזמן במאגר של אחי, אמנם באיחור של שנה אבל מוטב מאוחר...

alonaski

New member
וואי!! ../images/Emo13.gif תודה! ../images/Emo99.gif

אני מנחשת שזו אני לפני תחרות השליחים בבור, שנה שעברה...

למעלה